Laat uw autoschade herstellen op een vakkundige manier in Maastricht

WellColl Groep voert wel 13000 reparaties per jaar uit. Als u dit bedrijf kiest om uw autoschade te herstellen in Maastricht, weet u zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Alleen de modernste reparatietechnieken worden bij dit bedrijf gebruikt. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd. 

Niet alleen voor herstel van autoschade komt u naar de specialist in de regio Maastricht

U bent net terug van een fijne vakantie maar helaas heeft u een ongeluk gehad met uw caravan of camper. Dit wilt u snel laten herstellen door een autogarage in de buurt met professionaliteit en vakmanschap. Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen! 

Heeft u autoschade aan de ruiten van uw auto? Kom langs bij de specialist in de regio Maastricht

Bij de specialist profiteert u van een totaalpakket als u uw autoschade wilt herstellen in de buurt van Maastricht. Is er iets tegen uw ruit aangekomen waardoor er een sterretje in zit? Of heeft u een klein ongelukje gehad waardoor de ruit is beschadigd? WellColl Groep lost het snel en vakkundig voor u op. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt. 

Comments are Closed on this Post

Laat uw autoschade herstellen op een vakkundige manier in Maastricht