Kijk op Interieur
Image default
Woningen

Laat een houten vloer op vloerverwarming leggen door dit bedrijf

Vloerverwarming plaatsen in huis biedt u een zeer comfortabele manier van opwarmen. Tegenwoordig is het zelf mogelijk om dit systeem onder nagenoeg iedere vloer te plaatsen! Dankzij nieuwe technieken is een houten vloer hedendaags uitstekend toe te passen op vloerverwarming wanneer u dat wenst. Op die manier verhoogt u het comfort in huis, bent u energiezuinig bezig én bespaart u ruimte in huis door uw verwarming onder de vloer te leggen! Bij Biggelaar Parket helpen zij u graag verder om dit te realiseren.

Kies uit een ruime selectie houten vloeren

Biggelaar Parket is een echte specialist als het gaat om het plaatsen van een houten vloer op vloerverwarming. Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Tegenwoordig wordt er dan ruim 60% van de houten vloeren op een vloerverwarming geplaatst! Veel van de houten vloeren bevatten twee- of drielaags systemen met steunlagen van berken multiplex of een vuren steunlaag. Dit biedt stabiliteit zodat u altijd geniet van de juiste kwaliteit vloer. Eiken is ook een veelgebruikte houtsoort wanneer u uw vloer van vloerverwarming wilt voorzien. En wel om goede redenen! Een eiken vloer is door middel van vele behandelingen goed te kleuren. Hierdoor blijft de vloer kleurvast wanneer u er een verwarming onder plaatst. Biggelaar Parket levert nog vele andere houtsoorten die geschikt zijn voor vloerverwarming. Deze zijn allemaal leverbaar in een twee- of drielaags systeem. Wilt u uw vloer liever zelf samenstellen? Dat is bij hen ook mogelijk! Dit bedrijf beschikt namelijk over een uitgebreide werkplaats en een spuiterij, waardoor u uw vloer volledig zelf samenstelt.

Bezoek de showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende vloersoorten en wilt u deze graag in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom en vraag naar de mogelijkheden van een houten vloer op vloerverwarming Maak een afspraak zodat u samen met een van de verkopers de mogelijkheden kunt doorlopen.

Gerelateerde artikelen

Poster schotse hooglander

De makelaar helpt u bij de verkoop en aankoop van uw huis in Breda

Snel uw huis verkopen met de hulp van een professioneel bedrijf