Kijk op Interieur
Image default
Verbouwen

Kunststof rijplaten bij de woningbouw

Bent u op zoek naar kunststof rijplaten of schotten? Dan is Van Meekeren Infra B.V. uw ideale keuze. Van Meekeren vertegenwoordigt een reeks hoogwaardige wegenplaten die kunnen worden gebruikt in de grond-, weg- en waterbeheerstechniek. Wij bieden scheidingswanden die geschikt zijn voor looppaden in het stadscentrum, evenementenlocaties en kassenbouw. Schotten en wegplaten zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof (PE), wat zeer geschikt is voor tijdelijke aanleg van wegen en verplaatsingen op gevoelige ondergronden. Bel of mail ons voor meer informatie en wegwijzerprijzen.

De plaat is gemaakt van sterk kunststof. De oprijplaat heeft een antislip contour en handvatten. De wegplaat zal het oppervlak niet beschadigen. Deze kunststof verkeersborden hebben een dikte van 20 millimeter en zijn in vrijwel alle maten verkrijgbaar. De ideale manier om schade aan de straten te voorkomen, is het gebruik van plastic verkeersborden, die stevig, goedkoop en snel verkrijgbaar zijn. Ze zijn gemaakt van zeer sterk geperst PE-materiaal. De prijs is goedkoop en de kwaliteit is hoog. 

Schotten en kunststof rijplaten zijn er in verschillende maten en kleuren. U kunt de bedrijfsnaam en het logo gebruiken voor het afdrukken van tekst. De oprijplaat is standaard voorzien van een gladde opbouw. De volgende wand is speciaal ontwikkeld voor voetgangerstoepassingen: de unieke toplaag van de volgende wand in combinatie met een noppenstructuur zorgt onder alle omstandigheden voor een goede antislipwerking.

Slijtvastheid, sterkte en goede wendbaarheid maken deze scheidingswanden en rijplaten zeer geschikt voor diverse situaties die zich snel moeten kunnen verplaatsen op het oppervlak van een “slechte omgeving”. Antislip oprijplaten helpen klanten verder te gaan dan de deur. Met antislip kunststof rijplaten. U kunt contact opnemen met H van Meekeren Infra B.V.

 

https://www.vanmeekereninfra.nl/kunststof-rijplaten/