Kies voor snel en eenvoudig koken met een inductie kookplaat

Wilt u een nieuwe keuken plaatsen? Dan bent u vast ook nog op zoek naar de nodige apparatuur. Denk hierbij aan een inductie kookplaat. U wilt natuurlijk wel heerlijke gerechten kunnen maken. Bij Lommelen NV kan u voordelig een inductie kookplaat online bestellen. Dit bedrijf levert de merken: Bosch, Miele, Indesit en vele andere. In Oostmalle vindt u een showroom waar u alle producten op uw gemakt kunt bekijken. Wilt u naast een inductie kookplaat nog andere huishoudelijke apparaten aanschaffen? Denkt u bijvoorbeeld aan het kopen van een wasmachine? Dat is mogelijk! De specialist biedt een uitgebreid assortiment aan grote huishoudapparaten en levert in heel België.

Wilt u energiezuiniger koken? Kies voor een inductie kookplaat

Staat u op het punt uw keuken te renoveren? Dan hoort daar de best mogelijke keukenplaat bij. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan een inductie kookplaat? Goede keuze! Een inductie kookplaat verhit de pan snel, zonder dat de plaat zelf heet wordt. Dit gebeurt met een magnetisch veld. Daarom is een kookplaat met inductie erg veilig en handig wanneer u kleine kinderen heeft rondlopen. Een ander voordeel is dat de kookplaat energiezuinig is. Dit komt omdat hij efficiënt gebruikmaakt van de warmte. De warmte gaat direct naar de pan en daarom is er weinig warmteverlies. Let wel op dat u speciale pannen nodig heeft wanneer u kiest voor een inductie kookplaat. Wist u dat u bij de specialist ook terechtkunt voor het kopen van onder andere een wasmachine, droogkast, vaatwasmachine en koelkast?

Een wasmachine kopen? De specialist voorziet u van advies op maat

Gaat u een nieuwe wasmachine kopen? Dan heeft u ongetwijfeld heel wat vragen over de aankoop, uw wilt immers het beste toestel voor uw situatie. Maar welke wasmachine past het beste bij uw huishouden, budget en ruimte? Welke wasmachine bij u past, hangt niet alleen af van hoe vaak u wast, maar ook van de prijs die u wilt betalen. Het is begrijpelijk dat u alleen een wasmachine wilt kopen als deze ook echt bij uw behoeften past. Lommelen NV voorziet u graag van advies op maat. Heeft u zelf al een wasmachine in gedachte? Of heeft u zich al online georiënteerd? Geen probleem! U koopt de wasmachine en laat hem leveren en plaatsen door de specialisten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de zeer ruime showroom. Hier vindt u tal van andere apparaten, waaronder een inductie kookplaat.   

 

Comments are Closed on this Post

Kies voor snel en eenvoudig koken met een inductie kookplaat