Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Kies voor een boxspring voor slaapcomfort: Maat 160 x 200

Boxspring voor de beste manieren om te slapen

Een 160 x 200 cm boxsping is een lekker ruim tweepersoons bed. De boxspring is eigenlijk meer een meubel dan een bed vanwege haar hoge ligcomfort en stabiele vlakke ondergrond. De 160 x 200 cm variant past vrijwel in elke gemiddelde slaapkamer. De boxspring bestaat uit twee stabiele boxen met daarop twee pocket matrassen of twee bonel matrassen. Hier heeft u de keuze in. Al is een pocket matrass net even wat steviger qua vering en past zich automatisch aan, aan de lighouding. Bonel is meer geschikt voor lichtere personen terwijl een pocketvering beter is voor mensen die meer dan 100kg wegen vanwege het hoge comfort. Het voordeel is dat pocketmatrassen extra stevigheid bieden en rugklachten verminderen.

Topmatraskeuze bij een 160 x 200 boxspring

Er zijn diverse comfortabele topmatrassen die zorgen voor extra comfort. De koudschuim topper is een populaire keuze. Ook dekt een topmatras het hele bed van 160 x 200 cm zodat u niet tussen de naden gaat liggen in het midden van de twee matrassen die op de boxen komen. Koudschuim absorbeert vocht en voorkomt nachtelijk zweten. Ook is er nog keuze uit een traagschuim topmatras. Het voordeel van traagschuim is dat het meevormt met het lichaam en verminderd zo wervel en rugproblemen. Er is altijd een stabiele rechte ligging van het lichaam.

Design van boxsprings

Een 160 x 200 cm boxspring is in diverse uitvoeringen te krijgen. Zowel leer, stof als kunstleer zijn populair. Diverse trendy kleuren zijn mogelijk zoals grijs, goud, zilver, zwart, bruin en wit of beige geel. Voor elk interieur is er dus een passende 160 x 200 cm boxspring te krijgen. Het hoofdbord kunt u ook samenstellen evenals de pootjes die van verschillende materialen en designs te krijgen zijn.