Kijk op Interieur
Image default
Slim wonen en beveiliging

Keyfinders: nooit meer je sleutel kwijt

Verlies je je sleutels vaak? Het is een veel voorkomend probleem. Het overkomt iedereen weleens. De toetsen zijn klein en gemakkelijk misplaatst. Plus, we zijn zo gewend om ze bij ons te dragen, dat ze  gemakkelijk vergeten worden in de shuffle van onze drukke dagelijkse activiteiten. Vaak zul je niet eens merkt dat je sleutels ontbreken, totdat je ze nodig hebt, en tegen die tijd kunnen ze overal zijn. Misschien ben je te voet of met het openbaar vervoer op verschillende plekken geweest en heb je geen idee waar je sleutels verbleven zijn. Herkenbaar? Geen paniek meer, er zijn momenteel verschillende sleutelzoekers op de markt en ze zijn zeer effectief in het helpen opsporen van die verloren sleutels. Hier zijn enkele van de beste:

1. De Stick ’n Find

Dit is de belangrijke ontdekking van hightech sleutelvinder. In feite is het een GPS tracker voor je sleutels. Je neemt de Stick N ‘Find en bevestigt deze aan je sleutelbos. Download vervolgens de bijbehorende app voor je telefoon. Als jij je sleutels verliest, activeer je eenvoudig de app en krijgt je een kaart in de vorm van een radar naar de locatie. De app is beveiligd met een wachtwoord, dus als je telefoon ooit wordt gestolen, zal de dief niet in staat zijn om toegang tot de app om je sleutels te vinden … en jou zelf.

2. De Tegel

The Tile of de tegel is een innovatieve key finder. Het is een eenvoudig ogende witte tag die je aan je sleutelbos kunt bevestigen. Binnen de tag bevindt zich een dunne elektronische chip die GPS-toegankelijkheid biedt voor de locatie van je sleutels. Je downloadt de Tile-app en deze zal je naar jouw sleutels leiden, waar je bos zich ook bevindt. In tegenstelling tot andere soortgelijke beveiligings-apps geeft deze je toegang tot de Tile-app met andere mensen. Op deze manier kun je hulp krijgen bij het vinden van je sleutels, vooral als je ze bij een vriend of familielid hebt achtergelaten.

3. De knop TrackR

Dit zijn kleine tags die kunnen worden gebruikt op maximaal 10 items, dus je kunt ze gebruiken voor het vinden van sleutels, evenals voor andere dingen die je zou kunnen verliezen, zoals je telefoon. Als je een item dat je hebt gecodeerd te verliest, wordt de bijbehorende app te laten zien kaarten van waar het item voor het laatst gezien is, en zal je anonieme GPS-coördinaten van andere Button tracker gebruikers die mogelijk in de buurt van je verloren voorwerp te sturen. Het kan je ook herinneringswaarschuwingen geven om u te helpen je sleutels en andere kleine voorwerpen op de eerste plaats te houden.

Mocht de keyfinder je alsnog niet hebben geholpen

Er zijn situaties denkbaar dat jij je sleutels niet met de tracker kunt terugvinden. Diefstal is hier een goed voorbeeld van. In die situatie zal je alsnog snel je huis in willen kunnen. Bel in dat geval een betrouwbare slotenmaker die jij deur zonder schade kan openen. Lock Secure is zo’n slotenmaker en heeft een 24-uurs service door het gehele land. Zo heeft deze slotenmaker Rotterdam als werkgebied, maar ook de rest van de randstad en daar omheen. Bekijk onze website voor meer informatie

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam