Kijk op Interieur
Image default
Dienstverlening

Keuken wrappen 101

Of u nu op zoek bent om de hele kamer of alleen uw kasten en laden te transformeren, keuken wrapping is de beste optie, en de goedkoopste optie die er is. Keuken wrapping krijgt zijn faam als een gemakkelijke en kosteneffectieve manier om uw keuken te upgraden zonder alle eenheden te vervangen. Maar denk je dat je weet alles wat er is over keuken wrapping? Je zou kunnen hebben om opnieuw te denken. Je denkt misschien dat keuken wrapping is net zo makkelijk als geschenkverpakking, maar het is totaal anders. Heeft u enig idee over de keuken wrapping kosten? Het is inderdaad een heel stuk goedkoper dan het renoveren van de keuken. Weet je wat je nodig hebt om wrapping te overwegen? Lees verder en krijgen de kennis van de essentie voor de keuken wrapping.

Welk materiaal wordt gebruikt voor keuken wrapping?

De meeste professionals ‘materiaal voor keuken wrapping is niet zomaar een gewone sticker papier. De meeste keuken wrapping dienstverleners gebruiken vinyl materiaal ideaal voor het interieur. Naast het feit dat het een economische keuze is, is vinyl ook praktisch. Vinyl is meestal de eerste optie omdat het een duurzaam en veelzijdig materiaal is. Bovendien is het waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken, nooit verf nodig, bestand tegen krassen en chips, en zal goed blijven voor ten minste tien jaar bij regelmatig gebruik. Een bijkomend kenmerk van het vinyl materiaal is dat het in verschillende ontwerpen en afwerkingen verkrijgbaar is. Er is een vinyl dat hoogglanzend en mat is. Er zijn ook verschillende texturen zoals hout effect, patroon textuur, koolstofvezel, metallic, parelmoer, en zelfs glitter. Het materiaal heeft meestal een dikke laminaatlaag met een sterke lijmlaag. 

De procedure van keuken wrappen

Wanneer u keuken wrapping doen, moet u de juiste tools hebben om het goed te doen. Het zou helpen als je het meetlint, scherpe schaar, een stevige plastic om het oppervlak plat, en natuurlijk de vinylplaat. Het meetlint is nodig om er zeker van te zijn dat je de juiste maat vinyl hebt als je het erop plakt – een scherpe schaar natuurlijk om het vinyl te snijden. Voordat u iets anders doet, moet u ervoor zorgen dat het oppervlak schoon en vlak is. Controleer op beschadigingen, gaten en scheuren op het oppervlak van de kasten of kasten voordat u het blad aanbrengt. Als u het aanrecht inpakt waar de gootsteen is, controleer dan eerst of u de gootsteen kunt verwijderen om het blad snel aan te brengen. Als in gevallen dat je niet kunt verwijderen van de gootsteen, moet je werken rond het en zorg ervoor dat alle hoeken zijn bedekt.