Een interieur impressie, helemaal van deze tijd

Kijkopinterieur

Bij Blaised werken we samen met allerlei soorten klanten. We werken met grote aannemersbedrijven, particuliere klanten, architecten, interieur-designers, makelaars en ga zo maar door. Waarom? Omdat interieur impressies helemaal van deze tijd zijn.

Ervaringen

Af en toe vragen we onze klanten naar wat de impressies of beelden hun opgeleverd hebben. Een kleine greep uit de opmerkingen die we dan te horen krijgen:

  • ‘Het hielp bij het vormen van een beeld van de betreffende ruimten’
  • ‘Door de interieur impressie hebben we al voordat ons huis af was, de juiste meubels kunnen bestellen’’
  • ‘We zagen ineens veel meer mogelijkheden’’

Dat klinkt goed, toch? Ben je ook geïnteresseerd in een artist impression of beelden van de ruimte die je gaat betrekken of die verbouwd wordt? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom bij Blaised?

Bij Blaised houden we van duidelijkheid. We houden rekening met je planning, budget, wensen en de mogelijkheden. We denken echt met je mee. Service verlenen zit ons in het bloed en dat kun je als klant echt merken. Ga jij dus binnenkort verhuizen, laat je een huis bouwen of ga je bijvoorbeeld verbouwen? Wil jij jouw project beter verkoopbaar maken door je potentiële klanten te voorzien van goede beelden en impressies? Dan ben je bij Blaised aan het goede adres. Vraag dus nu naar de mogelijkheden bij een interieur impressie. Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/

Prettige werkomgeving

Kijkopinterieur

De invulling van kantoorpanden is overal anders, echter zien we vaak een overeenkomst dat er word gekozen voor moderne, strakke kantoormeubelen. De muren hebben vaak een grauwe kleur en vaak zijn bureaus niet erg persoonlijk. Het idee van flex werken bestaat uiteraard al enige tijd. Hierbij werken alle collega’s in een grote ruimte waarbij niemand een vaste werkplek heeft. Op deze manier zou het contact gestimuleerd moeten worden. Voor sommige bedrijven kan dit werken, maar echter zie je bij veel bedrijven dat werknemers toch makkelijk naar dezelfde plek terugkeren. Dit is gewenning en geeft werknemers vaak een fijn gevoel om een ‘eigen plekje’ te hebben. Wanneer bedrijven eigen bureaus toekennen, kun je deze ook iets persoonlijker maken en ben je sneller geneigd spullen te laten liggen, die je anders mee heen en weer neemt.

Naast de manier hoe je je kantoor gebruikt, zijn ook de kantoorinrichting en meubels van belang. Werknemers die zich prettig voelen op kantoor, presteren beter op de lange termijn. Werknemers zijn bij veel bedrijven een van de belangrijkste aanwinsten van het bedrijf. Een bedrijf valt of staat met goed personeel. Meubels die op kantoor bijdragen aan een fijne werkomgeving zijn daarom een must. Een belangrijk meubel is bijvoorbeeld een verstelbaar bureau. Niet iedereen is even groot en een bureau ‘op maat’ werkt daarom vaak prettiger. Daarnaast word staand werken steeds vaker gepromoot. Veel werknemers starten met een afwisseling van staand en zittend werken. Deze variatie zou beter zijn voor de gezondheid van de werknemer. Daarnaast zou staand werken ook zorgen voor een actievere houding ten opzichte van een zittende werkhouding. Dit kan men terug zien in bedrijfsresultaten. Buiten een goede kantoorinrichting, zou een teambuilding activiteit natuurlijk ook kunnen bijdragen aan een fijnere werkomgeving. Verschillende wegen leiden naar Rome, waarbij de kantoorinrichting er slechts een is!

https://www.bnrkantoor.nl/

Een nieuw huis, een nieuw dak.

Kijkopinterieur

Er zijn veel mensen die vandaag de dag een rieten dak op hun nieuw gezette huis willen hebben. Een rietendak is de laatste tijd ook erg in en je ziet het steeds meer verschijnen. Waar het vroeger een van de goedkoopste daken waren, is het vandaag de dag meer iets wat je op de wat duurdere segment huizen ziet. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het leggen van een rieten dak. Zo kun je ervoor kiezen om het dak volledig van riet te laten maken, maar het is ook mogelijk om voor een gedeelte riet en een gedeelte dak pannen te gaan.

Een rieten dak gaat ontzettend lang mee, mits goed verzorgd. Hierbij moet je denken aan ruim dertig tot veertig jaar dat een rieten dak mee kan gaan. Na deze tijd is het noodzakelijk om het rieten dak te vervangen met een nieuwe dakbedekking. Je kunt er dan voor kiezen om weer een rieten dak te laten leggen of je kiest er daarna voor om voor een pannen dak te gaan. Een rieten dak is een stuk lichter dan een pannen dak. Riet weegt per vierkante meter slechts 39 kilogram. Dan kan er nog voor gekozen worden om een laag geplastificeerd kuikengaas erover heen te spannen, zodat vogels de boel niet lostrekken.

Zorg er wel voor dat je een goed rietdekkersbedrijf gebruikt dat verstand heeft van wat ze doen. Op deze manier weet je zeker dat er gebruik gemaakt wordt van goed riet en dat het langer meegaat dan bij andere mensen. Je hebt het voor een gedeelte natuurlijk ook zelf in de hand en het is ook nog eens afhankelijk van de hoek waarop het riet gelegd word. Bij een hoek van 30 graden gaat het namelijk een stuk minder lang mee dan bij een hoek van 45 graden.

 

http://www.rietwerk.nl/