Kijk op Interieur
Image default
Woningaanbod

Huis verkopen en terughuren

Als investeerder heb ik interesse in het huis verkopen en terughuren bij Thuisborg.nl. Niet dat ik dat met mijn eigen woning wil gaan doen. Maar iemand anders die verzilverd wilt gaan wonen, moet dus zijn huis gaan verkopen. En ik ben degene die dan interesse heeft in het kopen van dat huis en vervolgens te verhuren aan de huidige woningeigenaar. Maar daar tussenin zit nog een andere partij. En ik heb geen idee om welke bedrijven dat gaat. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. In dit artikel leg ik graag uit of dat ik een bedrijf heb gevonden die dat soort werkzaamheden doen en of dat ik een huis heb gevonden dat ik als investeerder heb aangekocht.

Huis verkopen en terughuren googelen

Allereerst ben ik op huis verkopen en terughuren gaan googelen. En al gauw vond ik de website van Thuisborg. Daar las ik dat zij ook op zoek zijn naar investeerders. Perfect! Ik heb dan ook met hen contact opgenomen en gaf aan dat ik mij graag als investeerder meld. Zij reageerden direct enthousiast en vroegen aan mij of dat ik direct wil kijken naar de woningen waar zij een koper voor zoeken. Hier stemde ik dan ook direct mee in. Zij verwezen mij op de website graag door naar hun marktplaats, waar alle woningen in zijn gezet die een koper zoeken.

Woning zoeken

In dat overzicht stonden allerlei gegevens zoals het type woning (dat kon een appartement, hoekwoning, tussenwoning etc. zijn), de postcode zodat je weet in welke regio / buurt het is, het aankoopbedrag natuurlijk, het rendement en hoe het huis ervoor staat qua onderhoud. Uiteindelijk had ik er eentje gevonden en daar heb ik een bod op uitgebracht. Na overlegt te hebben met Thuisborg is dat dan ook de woning geworden die ik daadwerkelijk heb gekocht.