Houtkachel Altea met ingebouwde oven

Houtkachel Altea met een Ingebouwde oven

Bij WarmteshopEU haalt u de Houtkachel Altea met ingebouwde oven in huis zodat u er lekker warmpjes bij zit de komende winter met de familie en huisdier. Bovendien kunt u heerlijke maaltijden bereiden met de handige ingebouwde oven.

Een zeer robuuste en sfeervolle kachel die een hoogrendement oplevert. Bovendien vervaardigd uit gietijzer, u koopt dus een stevige kachel waar u nog veel plezier mee zult beleven.

Energiezuinig

Omdat de Houtkachel Kratki een Energielabel A heeft is deze energiezuinig. Bovendien voldoet de kachel aan de norm NEN-EN 13240:2001, is voorzien van een CE-markering en ECOdesign2022.

Het Airwash systeem zorgt ervoor dat de ramen schoon en helder blijven.

U heeft de keuze uit verschillende soorten Houtkachels met verschillende vermogens. Op de Houtkachel Koza 10 kunt u zelfs een eitje bakken, de kookringen worden er bijgeleverd.

Veranda, Serre, Tuin

De Houtkachel Altea hoeft natuurlijk niet alleen in de huiskamer worden gezet. Hij is tevens geschikt als buitenkachel, in de verande of in de serre. Zo kan er in alle jaargetijden worden genoten van de warmte. Omdat de kachel gewoon vrijstaand wordt geplaatst kan hij overal worden neergezet en er rondom zitten.

Waarom de Houtkachel Altea?

  • ingebouwde oven
  • Voldoet aan ECOdesign2022
  • Handig opbergsysteem onderaan de kachel
  • Dubbele verbrandingsregeling
  • Verbrandingskamer is vervaardigd van Vermiculiet
  • Is van Spaanse makelij
  • Verwarmt en kookt

Geniet van het vlammenspel, een houtkachel staat zo gezellig ook al brandt hij niet.

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie een houtkachel aanschaffen. Twijfel niet en bestel vandaag nog uw Houtkachel Kratki.

Onze webshop is 24 / 7 geopend om de houtkachels te bekijken en te bestellen.

 

 

 

 

 

https://warmteshop.eu/product/houtkachel-altea-met-ingebouwde-oven-lacunza/
Comments are Closed on this Post

Houtkachel Altea met ingebouwde oven