Kijk op Interieur
Image default
Bedrijven

Hoe je jouw hotel weer up to date maakt!

Een redesign kan al snel ontzettend duur worden. Toch is het van belang om bij de tijd te blijven. Gasten knappen snel af, als het er wat afgedankt uit begint te zien. Ze betalen voor een bijzonder verblijf, anders hadden ze natuurlijk net zo goed thuis kunnen blijven.

Schoon en heel

Je hoeft niet altijd de duurste spullen in het hotel te hebben. Wat wel belangrijk is? Dat is dat alles schoon en heel is. Daar krijg je meteen een frisse uitstraling. Dit betekent ook dat er soms geverfd moet worden of dat er een nieuw behangetje moet komen. Smoezelig is niet het woord dat je in Google reviews wilt terugzien, toch?

Luxe uitstraling

Wil je dat jouw gasten een luxe gevoel ervaren in jouw hotel? Kies dan voor wat meer kussens op het bed, wat kunst aan de muur en grote lampenkappen. Natuurlijk matching. Kunst kun je misschien goedkoper maken als het kunst is die tevens te koop is. Dan is jouw hotel een soort galerie. Er zijn vast kunstenaars die hieraan willen meewerken.

Accessoires

Hoe krijg je dan toch die up-to-date uitstraling zonder al te veel kosten? Zeg het met passende accessoires. Denk aan vazen, beelden, kussens, kaarsen en dat soort zaken. Deze elementen kosten relatief minder geld en hiermee kun je jouw hotel actueel maken. Ga hier dus kijken naar wat de laatste modetrends zijn.

Het geheel

Laat een enquête doen. Vraag mensen om tops en tips. Luister en laat het bezinken. Een instant reactie is namelijk vaak dat je weerstand voelt bij tips. Kritiek aanhoren kan best moeilijk zijn. Natuurlijk hoef je niet overal in mee te gaan, maar je moet wel oprecht open staan. Zoek dus geen jaknikkers voor zo’n panel. Die brengen jou niet verder.

Hotel meubilair

Je kunt op veel dingen bezuinigingen, maar de basis van het interieur moet goed zijn. Bezuinig daarom niet op hotel meubilair. Kies bij hotel meubilair daarom voor kwaliteit. Zo hebben jouw gasten instant het gevoel dat ze in een geweldig hotel zitten. Eentje, waar ze nog eens willen terugkomen en waar ze enthousiast over vertellen.

https://review-pagina.nl/