Een gietvloer maken op verschillende ondergronden – waar moet je op letten?

Kijkopinterieur

Zand- en cementvloer

Bij een zand- en cement moet je ervoor zorgen dat je alle oneffenheden weg schuurt. De vloer moet zo egaal mogelijk zijn.

 

Anhydrietvloer

Een anhydrietvloer heeft een slikhuid. Deze slikhuid moet je wegschuren voordat je een gietvloer aan kan brengen.

 

Plavuizen

Hoe je een plavuizen vloer voorbewerkt hangt af van de mate waarin de plavuizen recht liggen. Als de plavuizen recht liggen kun je deze opruwen met een diamantschuurmachine. Als ze niet recht liggen is het iet mogelijk om een gietvloer over de plavuizen te leggen. De plavuizen moeten dan eerst worden verwijderd.

 

Ondergronden uit harde natuurlijke materialen

Deze ondergronden kunnen niet worden gebruikt om een gietvloer overheen te leggen. Deze type vloeren moet je eerst verwijderen voordat je een gietvloer kan aanbrengen.

 

Een gietvloer aanbrengen in je badkamer brengt naast het type ondergronden nog wat andere zaken met zich mee die goed zijn om je in te verdiepen. In dit artikel kun je daar meer over lezen.

 

Houten vloer

Het aanbrengen van een gietvloer over een houten vloer neemt veel risico met zich mee. Om dit risico te vermijden is het verstandig om eerst fermacell platen aan te brengen op de houten vloer en daar de gietvloer overheen aan te brengen.

 

Grindvloer

Een grindvloer moet je eerst egaliseren met egaline. Wanneer de egaline is uitgehard moet je deze glad schuren met schuurpapier.

 

Ben je van plan om zelf een gietvloer in je huis te leggen? Bekijk dan dit uitgebreide stappenplan van Gietvloermakers.

Zeiltocht gepland? Bestel zwemvesten en bootschoenen vandaag nog online

Kijkopinterieur

Gaat u binnenkort het open water op en bent u op zoek naar goede zwemvesten? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Zeilkleding.nl voor een uitgebreide collectie aan zwemvesten, bootschoenen en zeilkleding. U vindt gemakkelijk wat u zoekt door in het aanbod te filteren op onder meer maat, merk of prijs. Zoekt u liever zwemvesten en andere watersportbenodigdheden uit in een fysieke winkel? Dat is mogelijk. Bij Zeilkleding.nl wordt al sinds 1937 zeilkleding verkocht in de winkel in ’s-Hertogenbosch. Hier kunt u op uw gemak het aanbod verkennen, de zeilkleding passen en al uw eventuele vragen stellen. De medewerkers zijn u daarbij ook graag met advies van dienst.

Koop zwemvesten van de mooiste merken

Bij Zeilkleding.nl worden reddingsvesten verkocht van onder meer de merken Magic Marine, Helly Hansen, Gill en Besto. Er zijn zwemvesten te verkrijgen voor heren, dames, kinderen en zelfs voor honden. De reddingsvesten zijn daarbij te koop in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een automatisch reddingsvest bijvoorbeeld. Automatische reddingsvesten hebben de eigenschap dat ze zichzelf opblazen op het moment dat ze met water in aanraking komen. Ook zwemvestaccessoires vindt u bij Zeilkleding.nl. Denkt u hierbij aan onder meer veiligheidslijnen en CO2 navulpatronen. U bestelt de zwemvesten eenvoudig online. Past u liever een aantal exemplaren in de winkel? Dan kunt u terecht in de winkel in ’s-Hertogenbosch.

Bootschoenen kopen

De juiste bootschoenen kiezen is belangrijk. Op het water zorgen goede bootschoenen voor grip op het dek en bovendien dragen ze bij aan uw comfort. In de zeilkledingwebshop van Zeilkleding.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan bootschoenen, van enkelhoge modellen tot zeillaarzen. Diverse merken zijn vertegenwoordigd, waaronder Musto. De schoenen van dit merk zijn niet alleen erg comfortabel maar hebben ook een mooie uitstraling. Bent u benieuwd naar het aanbod bootschoenen bij Zeilkleding.nl? Breng dan eens een bezoekje aan de webshop. U heeft dan gelijk inzicht in het volledige assortiment. 

Unieke vogels bekijken tijdens je dagje weg met het gezin

Kijkopinterieur

Ben je op zoek naar een bestemming voor een gezellig dagje weg met het gezin? Dan is een bezoek aan Avifauna, het vogelpark in Alphen aan de Rijn zeker de moeite waard. Een bezoek aan het park is namelijk leuk voor jong en oud en daarom dus uitermate geschikt voor een dagje weg met het gezin. Maar in het zomerseizoen zijn er ook diverse demonstraties waarbij je de vogels van dichtbij kan bekijken. Daarnaast kan je zelf de vogels voeren tijdens speciale voedermomenten. Zo kan je de vogels van wel heel dichtbij zien, wat erg leuk is voor een dagje weg met de kinderen.

Mis de speciale vogeldemonstraties niet

Willen jullie tijdens het dagje weg met het gezin meer leren over de verschillende soorten vogels? Zorg dan dat jullie ook bij de vogeldemonstraties zijn. Er zijn demonstraties van verschillende soorten, bijvoorbeeld van uilen en roofvogels, maar ook van ara’s en andere soorten vogels. Je ziet hoe ze zich van nature gedragen en daarnaast vertellen de verzorgers allerlei leuke informatie over de vogels. Jij en de kinderen leren flink wat bij over de mooiste vogels in het vogelpark. Zo worden jullie tijdens een dagje weg met de kinderen allemaal ook nog eens een stuk wijzer over vogels.

Ook voor de leukste speeltuin is Avifauna de juiste plaats

Als je een dagje weg bent met kinderen is het leuk als ze ook even hun energie kwijt kunnen in een fijne speeltuin. Gelukkig hoef je daar bij een bezoek aan het vogelpark niet bang voor te zijn. Er is namelijk een heel grote speeltuin, waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Zowel buiten als binnen is er van alles te beleven. Daarom is het vogelpark ook met slechter weer alsnog een leuke bestemming voor een dagje weg met het gezin. Het park is namelijk het hele jaar dagelijks geopend.

Bowling in Breda is altijd een goed idee

Kijkopinterieur

Ben je op zoek naar een geschikte bowling in Breda of wil je een escape room in Breda afhuren voor een groep vrienden? Dan ben je bij Lot66 aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verjaardag, een familiefeest of een werkuitje: hier vind je altijd een geschikte activiteit. En als iedereen het naar zijn of haar zin heeft, wordt de hele dag vanzelf een groot succes. Wil je meer weten over de verschillende binnen- en buitenactiviteiten? Lees dan verder.

Kom naar een bowling in Breda of escape room in Breda

Voor een ouderwets gezellig feestje met al je vrienden wil je heel wat anders doen, dan als je met je werk op stap gaat. Wat past er het beste bij jouw wensen en eisen? Bij een uitgaanscentrum heb je de keuze uit heel veel verschillende activiteiten. Er zit altijd wel iets tussen dat geschikt is.

Gezellig bowlen met zijn allen

Bij de bowling van Lot66 in Breda is het altijd feest. Ken jij iemand die graag een strike gooit? Jong of oud, iedereen kan meedoen. Bowlen kun je een uurtje doen, maar je kunt er ook een hele avond van maken. Juist die flexibiliteit, en het feit dat je niet constant bezig hoeft te zijn en toch met zijn allen betrokken bent bij het spel, maakt dit zo’n leuk uitje. Wanneer kom jij langs bij deze bowling in Breda?

Ben jij wel eens in een escape room in Breda geweest?

Misschien heb je er wel eens van gehoord: de escape room. Als je nog nooit een escape room in Breda hebt gedaan, moet je dat beslist eens proberen. Het is een geweldig spannende ervaring, waarbij je elkaar ook nog eens beter leert kennen. Dat maakt het een heel geschikte optie voor met een groep vrienden – of natuurlijk voor met je collega’s van werk. Een escape room in Breda is een perfecte middagvulling, waarmee elk feest een succes wordt.