Een motorhelm en motorkleding kopen doe je zo

Wil jij een motorhelm kopen? Dan heb je vast wel gezien dat het assortiment en het aanbod erg groot is. Er zijn integraalhelmen, pothelmen, offroad helmen en systeemhelmen en deze zijn er in allerlei uitvoeringen, kleuren en maten. Daarnaast zijn er ook replicahelmen die het design hebben van de helm van een bekende coureur. Ook motorkleding kopen kan erg verwarrend zijn. Hier vind je enkele tips die je kunt gebruiken bij het kopen van een motorhelm of motorkleding.

Een motorhelm kopen op toepassing

Een motorhelm moet je bescherming bieden, je moet hem mooi vinden en hij moet uiteraard comfortabel zijn. De beste manier om een motorhelm te kopen is door te kijken naar waar je hem voor wilt gebruiken. Een crossracer heeft een andere helm nodig dan iemand die graag toert.

  • Integraalhelmen: koop een integraalhelm voor een optimale beveiliging. Er zijn speciale integraalhelmen voor gebruik op onverharde wegen, dus voor offroad- en crossracers.
  • Systeemhelmen: als je graag toert met je motor, dan kan een integraalhelm te oncomfortabel zijn. Een systeemhelm met een kinstuk dat kan worden opgeklapt is dan ideaal.
  • Jethelmen: ben je een liefhebber van klassieke motorfietsen? Dan past een jethelm perfect bij je chipper, caféracer, cruiser of andere klassieke motor.

Motorkleding kopen voor bij je helm

Als je een mooie helm gevonden hebt, moet je natuurlijk ook motorkleding kopen die daarbij past. Bij ChromeBurner heb je alles bij elkaar in één winkel. Er is motorkleding voor de winter, voor de zomer of voor alle seizoenen. Er zijn jassen, broeken en gehele pakken en natuurlijk ontbreken ook de accessoires ook niet. Motorkleding kopen doe je het beste door te kijken naar de tijd waarin je wilt gaan rijden en naar de regelmaat waarmee je wilt gaan rijden. Als je echt vaak op je motor zit, dan is het beter om hier goed in te investeren.

Bowling in Breda is altijd een goed idee

Ben je op zoek naar een geschikte bowling in Breda of wil je een escape room in Breda afhuren voor een groep vrienden? Dan ben je bij Lot66 aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verjaardag, een familiefeest of een werkuitje: hier vind je altijd een geschikte activiteit. En als iedereen het naar zijn of haar zin heeft, wordt de hele dag vanzelf een groot succes. Wil je meer weten over de verschillende binnen- en buitenactiviteiten? Lees dan verder.

Kom naar een bowling in Breda of escape room in Breda

Voor een ouderwets gezellig feestje met al je vrienden wil je heel wat anders doen, dan als je met je werk op stap gaat. Wat past er het beste bij jouw wensen en eisen? Bij een uitgaanscentrum heb je de keuze uit heel veel verschillende activiteiten. Er zit altijd wel iets tussen dat geschikt is.

Gezellig bowlen met zijn allen

Bij de bowling van Lot66 in Breda is het altijd feest. Ken jij iemand die graag een strike gooit? Jong of oud, iedereen kan meedoen. Bowlen kun je een uurtje doen, maar je kunt er ook een hele avond van maken. Juist die flexibiliteit, en het feit dat je niet constant bezig hoeft te zijn en toch met zijn allen betrokken bent bij het spel, maakt dit zo’n leuk uitje. Wanneer kom jij langs bij deze bowling in Breda?

Ben jij wel eens in een escape room in Breda geweest?

Misschien heb je er wel eens van gehoord: de escape room. Als je nog nooit een escape room in Breda hebt gedaan, moet je dat beslist eens proberen. Het is een geweldig spannende ervaring, waarbij je elkaar ook nog eens beter leert kennen. Dat maakt het een heel geschikte optie voor met een groep vrienden – of natuurlijk voor met je collega’s van werk. Een escape room in Breda is een perfecte middagvulling, waarmee elk feest een succes wordt.