Kijk op Interieur
Image default
Meubels

Het Ikea klantenservice telefoonnummer

Als u vragen heeft over bestellingen of over andere aspecten van Ikea, dan moet u het Ikea klantenservice telefoonnummer hebben. Als u naar de website gaat van Ikea dan vindt u vanzelf een link waarbij staat ‘Klantenservice’. Dan vindt u het Ikea klantenservice telefoonnummer. U kunt het Ikea klantenservice telefoonnummer raadplegen als u bijvoorbeeld vragen heeft over:

  • Bestellingen
  • Retourneringen
  • Betalingen
  • Afleveren
  • Voorraden

Er zijn nog veel meer dingen waar u over kunt bellen maar dit zijn de meeste voorkomende onderwerpen waar Ikea mee te maken heeft.

Bel het Ikea klantenservice telefoonnummer voor problemen

Heeft u problemen met de producten die u van Ikea heeft gekocht? Raadpleeg dan het Ikea klantenservice telefoonnummer. Het telefoonnummer is speciaal bedoeld voor klanten die problemen hebben met aspecten van Ikea. Stel, u bent een bed in elkaar aan het zetten van Ikea, maar u ziet dat u onderdelen mist dan is het van belang dat u de klantenservice raadpleegt. Dan worden al uw vragen zo snel mogelijk beantwoord.

Wat kunt u doen naast bellen naar Ikea’s klantenservice?

Als u niet wilt bellen naar Ikea dan kunt u natuurlijk ook gewoon langs het filiaal van Ikea gaan. Als u naar de website gaat van Ikea dan vindt u een link met ‘Ikea vestigingen’. Als u hier op klikt dan kunt u de dichtstbijzijnde Ikea opzoeken. U kunt dan ook meteen de openingstijden opzoeken. Als u bijvoorbeeld kleine producten heeft gekocht van Ikea en ze zijn makkelijk te vervoeren dan kunt u ze natuurlijk weer meenemen naar de vestiging zelf als u ze terug wilt brengen. Maar als u een groot pakket heeft waar iets mis mee is, dan kunt u het beste de Ikea klantenservice bellen. Op de website van Ikea kunt u meer informatie vinden over Ikea’s klantenservice en andere informatie.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/ikea-klantenservice/