Kijk op Interieur
Image default
Woonkamer

Gietvloeren van Hollandse Bodem

Van Hollandse Bodem is de specialist in Nederland als het gaat om design gietvloeren (What’s in a name!) Als je op zoek bent naar een gietvloer ben je van harte welkom in de ruime showroom van 200m2 in Gorinchem (Zuid-Holland aan de A27 en A15 in het midden van Nederland). De luxe showroom vind je in Het Open Huis aan de Newtonweg, het designcentrum van Gorinchem en omstreken.

Het gieten van een design vloer in een woning vergt vakkennis en is wat anders dan even een vloertje gieten in een bijvoorbeeld een werkplaats.

De gietvloer prijs die Van Hollandse Bodem hanteert wordt bepaald door meerdere factoren. Allereerst het type materiaal dat gebruikt wordt. De gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn van de hoogste kwaliteit en scheuren of verkleuren niet.

Een andere factor die bepalend is voor de prijs van een gietvloer is de ondergrond. Sommige ondergronden zijn zeer geschikt voor het leggen van een gietvloer, voor andere ondergronden is het noodzakelijke deze te behandelen voor de gietvloer gelegd kan worden.

De derde factor, die de prijs van een gietvloer bepaalt is uiteraard arbeid afhankelijk van de toepassing. Een gietvloer voor in je garage vergt wat minder lagen qua afwerking dan bijvoorbeeld een gietvloer voor de woonkamer. Een kwalitatieve gietvloer voor een woonkamer bestaat al snel uit 4 lagen waardoor de mensen van Van Hollandse Bodem dus ook 4x terug moeten komen.

De gietvloeren voelen zonder vloerverwarming al uiterst comfortabel aan. Uiteraard is een combinatie met vloerverwarming ook mogelijk en kunnen de gietvloeren op vrijwel iedere ondergrond.

http://www.gietvloer-wand.nl