Kijk op Interieur
Image default
Hobby en vrije tijd

Geef woonitems een tweede kans door ze te restylen

Bij De Sfeerfabriek koop je alle spullen die jij nodig hebt om jouw woonitems te restylen. Denk hierbij aan verf, touwtjes, glitters of DIY-pakketten. Het leuke aan het restylen van jouw woonitems is dat je alles kan doen wat jij maar leuk vindt. Geef die vaas of houten plank een nieuwe functie door je eigen creatieve draai aan het item te geven. Alle materialen die je gebruikt om jouw interieur te restylen vind je in hun webshop. 

Ontdek je creatieve kant met een workshop

De Sfeerfabriek geeft op een hele leuke en gezellige manier ondersteuning bij het ontdekken van jouw creatieve kant. Met verschillende workshops helpen zij bij het restylen van woonitems. Zo kan je bijvoorbeeld een eigen vaas met betonlook maken die helemaal bij jouw huidige interieur past. Dit is echter pas een van de vele workshops die je kan volgen. Wist je dat de workshops al in te plannen zijn vanaf twee mensen? Hierdoor plan je een onwijs leuk uitje voor jou en een vriend(in) of familielid. Maak er een kleine onderlinge competitie van! Degene met de mooiste of het creatiefste item is de winnaar. Wedden dat iedereen dan meedoet.

Verzeker jezelf van een plekje 

Doordat er een maximaal aantal personen per workshop mogelijk is, is het van belang dat je van tevoren reserveert. Een reservering is heel gemakkelijk gemaakt door contact op te nemen met De Sfeerfabriek via de contactgegevens op hun website. Zij kijken met je mee wanneer een workshop mogelijk is. De workshops worden gehouden in hun mooie atelier in Ter Aar. Daar worden jouw gezelschap en jij ontvangen door een van de medewerkers van de online hobbywinkel. Een workshop waarin je woonitems gaan restylen duurt ongeveer twee en een half uur. Na afloop van de workshop mag je vanzelfsprekend je eigen woonitem mee naar huis nemen om het een mooi plekje te geven.