Kijk op Interieur
Image default
Woning en Tuin

Geef je huis een make-over met deze woonaccessoires

Is je huis toe aan een make-over? Met deze drie woonaccessoires geef je je huis binnen no time een nieuwe uitstraling zonder te hoeven verbouwen of nieuwe meubels te hoeven kopen!

Vloerkleden

Vloerkleden geven je huis een luxueuze en gezellige uitstraling. Een vloerkleed kan de ruimte bovendien groter laten lijken. Kies voor een fel gekleurd vloerkleed als je meer kleur en leven in je interieur wilt creëren. Ga je liever voor subtiel? Dan zijn neutrale of warme tinten een goede keuze. Een vloerkleed past prima bij verschillende ruimtes. Zo creëer je een warm welkom met een vloerkleed in de gang en plaats je een vloerkleed in de slaapkamer en woonkamer. Extra voordeel: kinderen en huisdieren vinden het vaak heerlijk om op het kleed te spelen / te liggen.

Lampen

Lampen worden vaak een beetje vergeten als je het huis (opnieuw) aan het inrichten bent. Zonde, want lampen hebben een grote invloed op de sfeer in huis. Kies bijvoorbeeld voor opvallende industriële lampen of ga voor een chique staande lamp voor naast de bank. Let niet alleen op het design van de lamp zelf, maar ook op het licht dat de lamp verspreidt. Zo is een dimbare lamp een absolute aanrader voor in de woon- en slaapkamer. Je bepaalt zelf of je fel licht wilt of kiest voor een wat zachter licht.

Wanddecoratie

Hangen bij jou al jaren dezelfde posters en schilderijen aan de wand? Overweeg dan eens om deze te vervangen voor nieuwe wanddecoratie. Wanddecoratie is de manier om je interieur een persoonlijke, hippe en warme sfeer te geven. Kies bijvoorbeeld voor een mooie fotowand of ontwerp zelf een poster. Door te spelen met kleuren en contrasten geef je je interieur een compleet nieuwe look. Hang tot slot ook spiegels aan de wand. Spiegels zorgen voor meer licht en laten een ruimte groter lijken.

Gerelateerde artikelen

Marmeren meubels: helemaal in!

Kies uit een breed assortiment Kronos tegels van de beste kwaliteit

Profiteer van uniek maatwerk als u kiest voor een groene wand