Kijk op Interieur
Image default
Meubels

Geef je favoriete loungestoel een 2e leven

Is je favoriete fauteuil letterlijk tot op de draad versleten maar ben je er nog niet klaar voor om afscheid te nemen? Je kunt natuurlijk die vertrouwde stoel bekleden met een frisse nieuwe stof. Zo geef je die geliefkoosde loungestoel een tweede leven en kan jij er nog vele jaren van genieten.

Niet duur maar duurzaam

Meubelen worden steeds vaker als consumptiegoederen dan als familiestukken met een lange geschiedenis gezien. Toch voelt een fauteuil waar je reeds jaren van geniet veel beter aan dan een nieuw gekocht stuk dat zich nog helemaal aan je lichaam moet aanpassen. Als je favoriete loungestoel enkel schade vertoont aan de stoffering, dan kun je deze stoel bekleden met een nieuwe stof en zijn levensduur merkbaar verlengen.En deze duurzame aanpak hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker als je kiest voor kwalitatieve stoffen die in Europa gemaakt zijn kan je erg lang genieten van de nieuwe look van je stoelen. Wij kiezen ervoor om stoelen te bekleden met stoffen van leveranciers waarop we reeds jaren op vertrouwen. Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid gaan hierbij hand in hand.Durf dus gerust de stoelen of fauteuil voor een prikje te kopen in die tweedehandszaak. Of kies voor het opfrissen van je oude loungestoel in plaats van het kopen van een nieuwe. Vaak blijkt dat oude of tweedehands stoelen bekleden goedkoper uitkomt dan de aanschaf van volledig nieuwe stuks.

Nieuwe look of vertrouwde stoel bekleden

Wat erg fijn is bij stoelen bekleden, zijn de diverse mogelijkheden die deze oplossing biedt. Steeds vaker wordt een interieur opgefrist en aangepast aan de nieuwe trends op het vlak van decoratie. Die oude vertrouwde loungestoel past daarom niet altijd meer binnen de nieuwe stijl van je woning. Deze stoel bekleden met een nieuwe stof is een perfecte kans om je favoriete meubel toch een plaatsje te kunnen geven in je nieuwe interieur.De mogelijkheden zijn erg divers. Je kunt kiezen voor een ingetogen model van stof, of een stijl die in lijn ligt met de huidige look van je stoel of je kunt je stoel bekleden met een opvallend kleurtje of motief en er een ware eye catcher van maken. Afhankelijk van jouw stijl kunnen wij voorstellen doen in verschillende prijsklassen.De keuze aan stoffen en materialen is zo ruim, dat het onmogelijk lijkt je gading er niet in te vinden! Kunstleder of liever echt? Erg zachte stoffen of een sterk geweven motief, jij bedenkt de stijl die je wenst en wij formuleren een antwoord!

Stoel bekleden? Twijfel niet langer

Kan je het dus nog helemaal niet over je hart krijgen om die favoriete loungestoel weg te doen? Dan hoeft dit helemaal niet. Vraag vrijblijvend informatie om je stoel te bekleden. Geef ons door wat je maximale budget is en de stijl waar je wilt voor gaan. Laat je door ons ervaren team adviseren en wij doen de rest. We nemen je stoel onder onze hoede en toveren deze om tot een familiestuk waar je nooit nog afscheid wilt van nemen. Een fauteuil om nog jaren van te genieten.