Kijk op Interieur
Image default
Horeca

Gebak koel houden in een gebaksvitrine van hoge kwaliteit

In een restaurant of bakkerij is het uiteraard van essentieel belang dat uw producten lang bewaard kunnen blijven en alsnog in uitstekende conditie verkeren. U wilt dat uw producten zichtbaar zijn zodat klanten een keuze kunnen maken. De aanblik van allemaal lekkernijen moet de koopintentie versterken en bezoekers aansporen om nog een gebakje of toetje na te nemen. Door uw gerechten, toetjes of gebak in een gebaksvitrine of display koelkast te plaatsen, kunt u uw heerlijkheden eenvoudig etaleren. Al het lekkers springt zo een stuk beter in beeld, waardoor er sneller tot een aankoop zal worden overgegaan. Om het beste uit uw producten te halen, kiest u voor een koelingsapparaat van Koopsretail. Deze gigant heeft een ruim assortiment aan koelingsapparatuur beschikbaar die u voor uw bedrijf kunt inzetten.

Kwalitatief juist gekoeld

Door een gebaksvitrine of display koelkast te kopen bij Koopsretail bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit op gebied van koeling. U wilt dat uw producten optimaal gekoeld zijn, om zo een aantrekkelijk display aan producten te kunnen tonen aan uw klanten. Doordat alles juist gekoeld wordt, blijft het langer in optimale conditie en zal het eerder aanspreken voor klanten om eenzelfde product te kiezen. U kunt uw gebak, taart of chocoladeproducten eenvoudig etaleren door een koelingsapparaat met glazen deuren te kopen bij deze specialistische koelingsgigant. Koelkasten in alle maten worden geleverd aan uiteenlopende bedrijven, die alle profiteren van gebaksvitrines of display koelkasten. Restaurants en bakkerijen maar ook slagerijen kunnen zo eenvoudig hun producten zichtbaar maken.

Advies over koelingen

Bij Koopsretail kunt u rekenen op deskundig advies op gebied van koelsystemen. Per situatie wordt bekeken welke apparatuur het best bij uw bedrijf past en waarmee u de beste resultaten zult behalen. Uw nieuwe gebaksvitrine of display koelkast wordt vervolgens door een gecertificeerde installateur bij u op locatie geplaatst, zodat alles juist wordt aangesloten. U kunt zo snel en effectief uw producten tentoonstellen en profiteren van een toename in aanvraag van lekkernijen.