Garantie op hoge kwaliteit voor uw PET fles

Het is meer dan begrijpelijk dat u uw product uitsluitend wilt verpakken in een verpakking van de hoogste kwaliteit. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor een unieke PET fles van PET Power. Dit bedrijf staat namelijk garant voor de kwaliteit van hun producten. Zo wordt de Pet fles die u besteld eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.

Een milieuvriendelijke Pet fles door het hergebruik van afvalproducten

Meer en meer mensen en bedrijven kiezen ervoor om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Minder materiaal gebruiken, zo weinig mogelijk afval, zo zuinig mogelijk omgaan met energie en nog veel meer maatregelen worden getroffen door bedrijven om zo goed mogelijk bij te dragen aan het milieu. Tijdens de productie van een bepaalde Pet fles kan er nogal veel restafval worden afgescheiden. Dit PET afval wordt echter zorgvuldig opgevangen en opnieuw verwerkt binnen ons productieproces. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een Pet fles. De Pet uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.

Een PETfles voor verschillende soorten markten

De PET fles is overal. Het is bijna onvermijdelijk: waar u ook komt ziet u wel PET flessen. Bij u thuis, in de supermarkt, bij de drogist, de PET fles is overal. Ongekend veel bedrijven kiezen ervoor om hun producten te verpakken in een PET fles. Zo maken organisaties in sectoren zoals, personal care, food, healthcare en huishoudelijke producten, gebruik van een PETfles. Een zeer hoog aangeschreven bedrijf van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.

Comments are Closed on this Post

Garantie op hoge kwaliteit voor uw PET fles