Ga voor de specialist in plantgoed en bos- haagplantsoen naar de boomkwekerij in Zundert

De mooiste bos- en haagplantsoenen vindt u bij een specialist. Dit is exact waarom u de expertise van Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers uit Zundert inschakelt. Zij hebben een uitgebreid assortiment én maken zo min mogelijk gebruik van chemische middelen. U zult zich afvragen hoe het onkruid dan wordt bestreden. Nou, dit wordt handmatig of mechanisch gedaan. Daarnaast maakt men gebruik van compostthee en andere meststoffen. Hierdoor zit de bodem boordevol leven en blijft het gewas gezond. Hierdoor ontstaat er gezond, onkruidvrij en goed vertakt plantgoed bij de Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert. Daarbij worden de planten onder gunstige omstandigheden gerooid om de conditie optimaal te houden. Weet u al welke gewortelde stek, plantgoed of bos- en haagplantsoen u wilt?

Waarom kiezen voor (sier)heesters van boomkwekerij in Zundert?

Reken op de kwaliteit, soortechtheid en flexibiliteit van het plantgoed van de specialist uit Zundert. Zij werken met de beste soorten, maar garanderen ook hoge kwaliteit. Bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers kiest u uit een ruim assortiment met diverse soorten.  Maar waarom kiezen voor deze kwekerij? De heesters die u hier vindt zijn vermeerderd vanuit de moederstruiken. Hierdoor wordt de soortechtheid gewaarborgd. Het gebruik van chemische middelen wordt op de boomkwekerij in Zundert tot een minimum beperkt. Onkruid en ongedierten worden mechanisch of handmatig bestreden. Dit houdt zowel de bodem als het gewas gezond. Bovendien heeft u de keuze uit veel verschillende soorten (sier)heesters, zoals Philadelphus en Deutzia, en bos- en haagplantsoen. Weet u al welke u wilt?

Veelzijdig assortiment aan heesters en bos- en haagplantsoen treft u bij boomkwekerij in Zundert

Bent u op zoek naar een specialist voor de beplanting van plantsoenen? Dan gaat u naar Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vermeerderen en opkweken van de mooiste sierheesters. Daarom is dit het adres waar u terecht kunt voor de aanschaf van heesters. Dankzij het grote assortiment vindt u altijd wat u zoekt: van Philadelphus tot Cornus en van Deutzia tot Viburnum. Daarnaast levert de boomkwekerij in Zundert een totaalpakket aan bos- en haagplantsoen uit volle grond. Dit komt door het kweken van Fagus en Carpinus en de jarenlange ervaring. De sierheesters en bos- en haagplantsoen wordt met de grootse zorg gekweekt door een team van specialisten met een groen hart. Zo wordt u ontzorgd in het zoeken naar goed materiaal.

Comments are Closed on this Post

Ga voor de specialist in plantgoed en bos- haagplantsoen naar de boomkwekerij in Zundert