Maak je eetpatroon inzichtelijk bij de diëtist in Hengelo

Kijkopinterieur

Bij de hardwerkende diëtist in Hengelo kun je terecht voor diverse adviezen op het gebied van voeding en coaching wordt hier ook bij gegeven. Het is erg belangrijk dat je ook begeleid wordt door een coach, zodat er ook inzichtelijk wordt gemaakt waar de verbeterpunten in jouw eetpatroon en leefstijl zitten en dat niet alles maar voor je wordt voorgekauwd, maar dat je zelf ook duidelijk een inzicht krijgt in hetgeen jij moet veranderen zodat dit ook op de lange termijn een doel heeft dat kan worden nagestreefd.

 

Een voedingsplan opstellen

De diëtist in Hengelo zal samen met  jou een plan opstellen en hiermee wordt er gedoeld op het behalen van de door jou gestelde doelen die jij hebt in je leven met betrekking tot een nieuwe manier van eten en voeding tot je nemen. Het advies dat er wordt gegeven door de diëtist in Hengelo wordt geheel afgestemd op jouw huidige eet- en leefpatroon. Het kan zijn dat je in een bepaald patroon zit en je daar niet vanaf wilt wijken of het in jouw situatie bijvoorbeeld alleen maar mogelijk is om op een bepaald tijdstip je voeding tot je te nemen. Geheel afhankelijk van jouw situatie wordt er dan een plan gemaakt met diverse adviezen.

 

Overgewicht en ondergewicht

Je kunt bij de diëtist in Hengelo terecht wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met overgewicht. Misschien is het een psychische oorzaak en dan is het aan te raden om eerst naar een daarvoor geleerde therapeut te gaan om te zorgen dat dit uit je gedachte verdwijnt, maar wanneer dit niet het geval is en je gewoon wat kilo’s wilt verliezen kan je zeker om advies vragen bij de diëtist in Hengelo. Maar ook wanneer je ondergewicht hebt kun je hier terecht, ook hierbij geldt dat psychische redenen eerst moeten worden verholpen.Opruiming in je koelkast: quiche maken of zelf pizza beleggen

Kijkopinterieur

Soms heb je dagen waarop je je koelkast opent en alleen maar restjes tegen komt; deze restjes lenen zich vaak heel goed om een pizza mee te beleggen of een quiche te maken. Drie voordelen in één. Je zet een lekkere maaltijd op tafel, je koelkast is weer overzichtelijk én je gooit geen eten weg. Bovendien kun je een quiche of een pizza snel zelf bereiden. Gebruik hiervoor vers deeg dat je kant-en-klaar in de supermarkt koopt. Van het merk Tante Fanny koop je bijvoorbeeld heerlijk pizzadeeg dat in bakpapier is opgerold, waarbij je ook nog eens een variant kunt kiezen met heerlijke tomatensaus. Hiermee heb je de volledige basis in huis en kun je direct starten met het beleggen van de bodem.

Een snelle maar heerlijke quiche bereiden

Op eenzelfde wijze kun je ook met het speciale deeg voor taarten en quiches van Tante Fanny aan de slag. Dit deeg is al handig rond van vorm en koop je eveneens kant-en-klaar in de supermarkt. Er bestaan oneindig veel quiche recepten met even zovele combinaties aan ingrediënten. Met de restjes uit je koelkast bereid je dan ook binnen no-time een smakelijke maaltijd. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen? Bezoek dan eens de website van Tante Fanny voor heel veel lekkere recepten voor het beleggen van je pizza of een quiche maken. Eveneens kun je het handige receptenboekje ‘Koken met kliekjes’ hier gratis downloaden.

Bakken met deegproducten van Tante Fanny

Naast dat de deegproducten van Tante Fanny je een efficiënte kookervaring bieden, zijn de deegsoorten ook bereid zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Je treft eveneens geen gehydrogeneerde vetten aan in deze producten. Binnen het assortiment vind je vers deeg om taart en quiche te maken, vers bladerdeeg en onder meer vers pizzadeeg. Kies er ook eens voor je pizza te beleggen op een bodem van heerlijke spelt-pizzadeeg van Tante Fanny.