Het meest gespeelde drankspel Beer pong

Kijkopinterieur

Je hebt vast wel een van gehoord? Het populaire drank spel Beer pong is al jaren een veel gespeeld spel op feesten en partijen. Het is in Amerika bedacht en is vanuit daar ook naar Nederland gekomen en wordt voornamelijk gespeeld door jongeren. Het is een erg leuk spel waarbij bier uiteraard niet bij mag ontbreken. En het kan gespeeld worden met erg veel dingen die je thuis al hebt, en vaak hoef je alleen de drank nog maar te kopen bij Beer pong. 

Benodigdheden Beer pong 

Voor beerpong heb niet zo heel veel nodig, en zijn het vaak dingen die thuis al wel hebt. Maar als je beer pong echt op de traditionele amerikaanse manier wilt spelen. Is het wel leuk dat je ook echt die redcups koopt, dit omdat deze steviger zijn dan standaard plastic bekers. En erg gaat gewoon veel meer bier in. Je vult de glazen vaak tot de helft met bier, dit zorgt ervoor dat de bekers goed blijven staan op tafel. Je veelt 10 glazen met bier per persoon in totaal dus 20 om het spel te kunnen spelen. Je hebt ongeveer een tafel met een lengte van anderhalf tot twee meter nodig. Vervolgens is het belangrijk dat je de bekers bij beer pong in de vorm van een piramide, aan beide uiteinden van de tafel plaatst. Vervolgens heb je alleen nog een pingpongbal nodig en kun je gaan beginnen met het spelletje beerpong. 

Spelregels Beer pong 

Als alles gereed is om te beginnen is het belangrijk dat je een speler aanwijst om te beginnen met gooien. Dit kun je doen door te dobbelen en zo te bepalen wie er begint. De persoon die begint moet proberen de pingpongbal met een stuiter in een van de bekertjes te krijgen. Als dit lukt moet de persoon van wie het glas is de inhoud nuttigen. En mag de andere persoon opnieuw gooien, totdat deze mist dan is de ander aan set. De bedoeling is dus om alle bekers bij de tegenstander weg te spelen om het potje beer pong te winnen. Het kan dus erg snel gaan maar ook erg lang duren, en spelers kunnen dus echt terugkomen ook wanneer ze dik achter staan. Dat maakt het spelletje beer pong dus ook zo leuk. 

 

Stretchtenten huren: de basis voor een geslaagd feest

Kijkopinterieur

Stretchtenten huren zou de basis kunnen vormen van elk geslaagd feest dat buiten plaatsvindt. Het is heerlijk om uw feest buiten in de tuin te kunnen vieren. In de zomer, maar ook in het voorjaar of in het najaar wordt dit nog aangenamer met een of meerdere stretchtenten, afhankelijk van hoe groot uw gezelschap is. Deze tenten geven u namelijk de mogelijkheid om het feest zo aan te kleden als u wilt.

Meerdere stretchtenten huren voor gezellige hoekjes

In uw woning hebt u graag meerdere hoeken: een hoek waar u tv kunt kijken, iets kunt lezen, lekker kunt tafelen. Waarom zou u dit principe ook niet bij uw feest toepassen? Door meerdere stretchtenten te huren, kunt u uw tuin, mits u beschikt over voldoende ruimte, verschillende thema’s geven. Een tent waarin er plaats is voor een hapje en een drankje, een gezellige tent met statafels, een tent waar gedanst kan worden. U kunt daarbij kiezen voor tenten van verschillende afmetingen. Hoe groot een stretchtent is, is vooral afhankelijk van het formaat van de doek die wordt gespannen. Een stretchtent werkt met een variabele constructie van palen waarover een doek van hoge kwaliteit wordt gespannen. U kunt dus stretchtenten huren van zo’n dertig vierkante meter, maar ook exemplaren van wel 200 vierkante meter. De tent biedt beschutting, maar dankzij de open wanden ook een open ervaring.

Ook bijbehorende inventaris is te huur

Stretchtenten huren kunt u onder andere doen bij Olijslagers Tentenverhuur. Hier kunt u tenten huren in allerlei verschillende maten. Ook kunt u indien u dit wenst bijbehorende inventaris huren: denk aan verwarming, verlichting, tafels en stoelen. Door deze spullen te huren tovert u uw tuin om in een echte sfeervolle feestomgeving. Dit is waarschijnlijk eenvoudiger dan dat u denkt: de tenten zijn zeer snel op te bouwen dankzij de eenvoudige constructie en dus ook weer snel af te breken.

https://www.olijslagers.nl

Een geslaagd feest met een DJ uit Apeldoorn

Kijkopinterieur

Er is altijd wel wat te vieren en wil je dat je feest slaagt huur je een DJ uit Apeldoorn in. En als je zo niks  weet om te vieren dan verzin je toch gewoon wat. Vraag desnoods hulp van een zus, broer, vriend of vriendin, buurvrouw, maar een reden om een feestje te vieren is er echt altijd wel. Het maakt namelijk niet uit of het geoorloofd is of niet, je mag ook best een flauwekulreden verzinnen. Maakt niet uit, vier de verjaardag van je hond of poes, hamster, huisspin, of vier dat je kamerplant nog steeds leeft na drie weken. Dat vind ik persoonlijk ook absoluut een feestje waard, en om je party luister bij te zetten huur je voor een avondje geweldige muziek een DJ uit Apeldoorn in. Een goede DJ uit Apeldoorn draait niet alleen zijn eigen smaak, jij kunt doorgeven wat voor muziek jij wilt horen op jouw feest, en daar houdt hij dan rekening mee en zorgt dat hij de gevraagde muziek bij zich heeft.

Wat kost een DJ?

Dat ligt er maar aan, er zitten wel prijsverschillen tussen. Het handigst is om diverse offertes aan te vragen bij verschillende DJ’s, uit ervaring weet ik dat een DJ uit Apeldoorn hele redelijke prijzen vraagt. In het weekend liggen de prijzen altijd wat hoger, maar dat is eigenlijk ook wel logisch. En het maakt natuurlijk ook uit hoe laat je feest begint, en hoe laat je denkt dat het afgelopen is. Of tenminste, hoe laat zij denkt dat de DJ uit Apeldoorn wel weer in kan pakken om naar huis te gaan. 

Dat wil natuurlijk niet direkt zeggen dat het feestje ook afgelopen is. Er zijn altijd gasten die op een of andere manier er geweldig tegenop zien om weer naar huis te gaan en alle excuses aangrijpen om maar te blijven hangen. Wat voor cadeau te geven aan je zoon?

Kijkopinterieur

 

Het is algemeen erg lastig om een cadeau te vinden voor kinderen. De lastigste groep zijn de jongens. Deze groep is enorm divers en heeft erg veel verschillende interesses. Het kan daarom lastig zijn om een passend cadeau te vinden. Niet getreurd, wij hebben in dit artikel een aantal tips waardoor je altijd een passend cadeau gaat vinden voor je zoon.

 

Om te beginnen met de peuters en kleuters. Deze spelen vooral veel nog thuis. Het is daarom leuk om iets te geven waarmee ze de buitenlucht op zullen gaan zoeken. Voorbeelden hiervan zijn een voetbalgoal of een trampoline. Bij een deze leeftijd is het misschien veiliger om voor een ingraaf trampoline te gaan. Hierdoor kunnen de kinderen niet van de trampoline afvallen. Ook steun je kinderen om naar buiten te gaan, wat altijd goed is.

 

Een ander cadeau heeft te maken met gaming. Dit is wat de meeste tieners op dit moment doen. Het populairste spel is op dit moment fortnite. Deze game wordt door vrijwel de meeste mannelijke tieners gespeeld. Het probleem is dat je dit spel niet cadeau kan geven, aangezien het gratis is. Je kan wel virtueel geld geven, hiermee kan het kind dingen kopen op het spel. Dit is ook erg populair onder de fortnite spelers.

 

Om fortnite te kunnen spelen hebben de kinderen een console nodig. Dit is een spelcomputer waar de kinderen de games op spelen.

https://www.trampolines.nl