Kijk op Interieur
Image default
Dienstverlening

Elektrische vloerluiken: een van de nieuwste trends in woonland

Vloerluiken zijn er in allerlei soorten en maten. Een type dat al een tijd trendy is in woonland, is het elektrische vloerluik. Een elektrisch vloerluik heeft, in vergelijking met de traditionele gewone Vloerluiken, veel interessants te bieden. Maar wat precies? Wat is de meerwaarde van een elektrisch vloerluik?

 

Elektrische vloerluiken bieden veel gebruiksgemak, comfort en keuzemogelijkheden

Als grootste voordeel van elektrische luiken gebruiken geldt het gebruiksgemak van vloerluiken. Zware luiken van metaal, hout en/of glas hoef je niet handmatig meer te openen, maar kun je via een knop of afstandsbediening open en dicht doen. Dat scheelt veel tilwerk en is ook beter voor je lichaam. Naast gebruiksgemak sluiten elektrische vloerluiken perfect af, waardoor deze luiken goed isoleren. De hal of woonruimte blijft hierdoor beter op temperatuur en dus comfortabeler. Extra fijn is natuurlijk dat je bezuinigt op de stookkosten. Als derde pluspunt van elektrisch bedienbare vloerluiken geldt het feit dat er qua soorten en modellen veel keuzemogelijkheden zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een glazen vloerluik als je een wijnkelder hebt en een mooi zicht op de wijnkast wilt creëren. Houd je meer van een onopvallend vloerluik, dan kies je voor een dichte houten of metalen luik. Qua kleuren en stijl kunnen elektrische vloerluiken tegenwoordig op maat gemaakt worden in de fabriek. Alles op dit gebied is dus mogelijk!

 

Ga naar de website van Linfi voor meer informatie of een offerte

Waar wacht je nog op? Vraag meer informatie aan over elektrische vloerluiken en bezoek nu de website van Linfi om de modellen en de mogelijkheden te bekijken. Een offerte aanvragen is vrijblijvend en snel online te regelen. Heb je vragen? Bel dan even met de vriendelijke en ervaren helpdesk!