Een motorhelm en motorkleding kopen doe je zo

Kijkopinterieur

Wil jij een motorhelm kopen? Dan heb je vast wel gezien dat het assortiment en het aanbod erg groot is. Er zijn integraalhelmen, pothelmen, offroad helmen en systeemhelmen en deze zijn er in allerlei uitvoeringen, kleuren en maten. Daarnaast zijn er ook replicahelmen die het design hebben van de helm van een bekende coureur. Ook motorkleding kopen kan erg verwarrend zijn. Hier vind je enkele tips die je kunt gebruiken bij het kopen van een motorhelm of motorkleding.

Een motorhelm kopen op toepassing

Een motorhelm moet je bescherming bieden, je moet hem mooi vinden en hij moet uiteraard comfortabel zijn. De beste manier om een motorhelm te kopen is door te kijken naar waar je hem voor wilt gebruiken. Een crossracer heeft een andere helm nodig dan iemand die graag toert.

  • Integraalhelmen: koop een integraalhelm voor een optimale beveiliging. Er zijn speciale integraalhelmen voor gebruik op onverharde wegen, dus voor offroad- en crossracers.
  • Systeemhelmen: als je graag toert met je motor, dan kan een integraalhelm te oncomfortabel zijn. Een systeemhelm met een kinstuk dat kan worden opgeklapt is dan ideaal.
  • Jethelmen: ben je een liefhebber van klassieke motorfietsen? Dan past een jethelm perfect bij je chipper, caféracer, cruiser of andere klassieke motor.

Motorkleding kopen voor bij je helm

Als je een mooie helm gevonden hebt, moet je natuurlijk ook motorkleding kopen die daarbij past. Bij ChromeBurner heb je alles bij elkaar in één winkel. Er is motorkleding voor de winter, voor de zomer of voor alle seizoenen. Er zijn jassen, broeken en gehele pakken en natuurlijk ontbreken ook de accessoires ook niet. Motorkleding kopen doe je het beste door te kijken naar de tijd waarin je wilt gaan rijden en naar de regelmaat waarmee je wilt gaan rijden. Als je echt vaak op je motor zit, dan is het beter om hier goed in te investeren.

Comments are Closed on this Post

Een motorhelm en motorkleding kopen doe je zo