Kijk op Interieur
Image default
Meubels

Een goede nachtrust is alles waard

Ons leven is maar kort. Zo’n tachtig jaar moeten we er iets van zien te maken. Of zoals een carnavalsvierder als slogan had: “Het leven is kort dus zorg dat het iets wordt!’. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je dagen vullen met nuttige dingen als werk en opvoeden of met leuke dingen voor ontspanning en plezier. Dat in evenwicht hebben is de crux. Dat lukt alleen als je gezondheid dat toelaat. Een goed Waterbed hoort daarbij. Uitgerust aan je dagen beginnen is dan een goed en noodzakelijk fundament. Een langere tijd van de diepe slaap waarin je echt uitrust en nieuwe energie opdoet is lang niet iedereen gegeven. Die diepe slaap heb je als baby als vanzelf. Zonder voldoende slaap van een zekere kwaliteit, lees diepe slaap, groeit of bloeit een kind niet. Dat verandert helaas naarmate je ouder wordt.

Minder piepjes en pijntjes

In de loop van de jaren ga je merken dat spieren en gewrichten verzwakken. Ze geven met het klimmen der jaren steeds vaker last. Rugpijn is een veel gehoord probleem wat je uit je slaap houdt. Maar ook heupen, knieën en schouders geven last. Al lig je uit te rusten in je bed, er ontstaan drukpunten die je steeds weer een andere positie laten zoeken. Woelen en draaien in je bed houdt je uit je slaap. Met een goed bed, de Waterbedden specialist weet er alles van, vermijd je slapeloze nachten. De één zoekt en zacht bed en de ander zweert bij een stevig matras. De specialist in waterbedden luistert naar je wensen en geeft deskundig advies. Alles voor een goede nachtrust. Een goed bed kost wat. Maar nooit is het verspild geld. Eerder bittere noodzaak.

Elke dag je bed opmaken

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die steeds ‘s ochtend hun bed opmaken gelukkiger leven. Zij beginnen met meer energie aan hun dag. En ‘s avonds je opgeruimde  slaapkamer inlopen is altijd aangenaam. Waarschijnlijk is je bed opmaken een symbool van een schone en opgeruimde omgeving. In een bed met schoon beddengoed slaap je aantoonbaar beter. Daarin voelt iedereen zich prettiger. Het wordt extra feestelijk als je af en toe een nieuw dekbed en kussenslopen koopt. Een kleine moeite en groots effect. Je slaapkamer knapt ervan op. Speel en varieer met kleuren en dessins. Maak een royaal gebaar met extra kussens en een bedsprei in kleuren die met elkaar matchen. Welterusten.

https://aquamere.nl/