Kijk op Interieur
Image default
Woningen

Een bedrijf met 22 jaar ervaring en een goede reputatie.

Een bedrijf met 22 jaar ervaring en een goede reputatie, dat een volledig pakket diensten aanbiedt voor de bouw en verkoop van onroerend goed. Kapitaalinvesteringen in de bouw. Dienst na verkoop. Registratie van documenten. Hypotheekleningen. Door onroerend goed te kopen krijgt u juridisch advies en juridische ondersteuning bij de transactie.

Het bedrijf is sinds 1998 met succes actief op de vastgoedmarkt. We zijn bezig met onroerend goed.

Vandaag zijn we verheugd onze diensten aan te bieden in meer dan 700 kantoren in 203 steden. Een enorm aantal voorstellen voor een individuele aanvraag zonder uw huis te verlaten! – Residentieel en commercieel vastgoed in elk prijssegment! – Deskundig advies over landen / regio’s / steden / districten, prijzen, eigendomskosten. Nadat u het kavel heeft gekozen dat u bevalt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de verkoper van dit object en eventuele verduidelijkende vragen stellen! – Geen opdringerige telefoontjes! Bijeenkomst op de luchthaven, transfer, assistentie bij het inchecken in het hotel. – U wordt naar alle geschikte sites gebracht en vertelt u in detail over elk gebied en zijn kenmerken! – We werken alleen samen met betrouwbare buitenlandse ontwikkelaars, agenten, advocaten en notarissen, dus als u bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat het gekozen object juridisch schoon is en er geen lasten op rusten! Zij helpen u bij het voorbereiden van alle benodigde documenten en begeleiden u volledig bij elke stap van de transactie. – Na aankoop kun je leuke bonussen krijgen!
Wij bieden een volledig scala aan diensten voor de selectie, registratie en verwerving van onroerend goed. En ook: schoonmaak van appartementen, reparatie en afwerking van appartementen, huishoudens. Diensten.

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/