Echt iets van deze tijd: een houten horloge met oog voor natuur

Een modeaccessoire helemaal van deze tijd. Gemaakt van natuurlijke materialen als hout en leer. Stylish en toch bewust. Traditionele horloges van staal zijn saai en ouderwets. Deze frisse, groene kijk op horloges veranderd de manier waarop je over je accessoires denkt. Houten horloges zijn niet alleen mooi, ze zijn ook nog functioneel in veel opzichten. Allereerst kun je er uiteraard op zien hoe laat het is maar daarnaast maak je met een houten horloge ook een statement. Bij Creative Use of Technology kun je je horloge ook nog eens helemaal zelf samenstellen. Zo wordt een horloge meer dan alleen een sieraad. Een houten horloge is een modieus, persoonlijk en uniek statement.

Trendalert: een houten horloge is hip

Omdat de houten horloges natuurlijke tinten hebben zijn ze makkelijk te combineren en kun je ze zowel bij je casual als bij een sporty look dragen. Een houten horloge is een echte trend aan het worden. Het is puur, het is schoon, het is duurzaam. Deze horloges zijn uniek en staan classy bij iedere outfit. De klokjes komen in verschillende maten en Creative Use of Technology levert er materiaal bij zodat je ze zelf passend kan maken, zo valt het horloge altijd mooi om je pols. De horloges zijn, omdat ze van hout gemaakt worden, lichtgewicht en dus geschikt voor iedere drager. Kortom: een heel veelzijdig horloge met een mooi design. Een absolute must-have voor dit moment.

Specificaties van een houten horloge

Bij een houten horloge kun je kiezen voor een lichte, bamboe houten kleur of een donkere sandel houten kleur. De horloges komen in drie formaten: 43mm, 36mm of 34mm te leveren. Ze kunnen allemaal door zowel heren als door dames worden gedragen. Dan kun je nog kiezen tussen een leren band over een houten schakelband. Je kunt op de achterkant van het horloge een persoonlijke tekst laten graveren door Creative Use of Technology. Goed om te weten is ook dat het horloge spatwaterdicht is. Dit wil zeggen dat je wel je handen kunt wassen met het horloge aan maar dat je er niet mee kunt douchen of zwemmen.

Comments are Closed on this Post

Echt iets van deze tijd: een houten horloge met oog voor natuur