Lid worden bij EKH.nl

Kijkopinterieur

Bij EKH.nl (ook wel bekend als Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen) kunt u lid worden om u bij deze belangenorganisatie aan te sluiten. EKH-bedrijven laten namelijk zien aan hun klanten dat zij het belangrijk vinden om de veiligheid van de klanten de waarborgen en de zorgen volledig uit handen te nemen. De bedrijven die aangesloten zijn bij EKH helpen andere bedrijven om zich aan de verplichtingen te houden die zijn opgesteld door de wet als het gaat om het verrichten van taken binnen de hijs- en hefbranchen. Elk keurbedrijf staat bekend om haar vakkundigheid, daarom worden de keuringen van de hijs- en hefmiddelen altijd volledig gedaan volgens de opgestelde voorschriften.

Hoe kan ik lid worden bij EKH.nl?

Nu vraagt u zich af hoe u nu precies lid kunt worden bij EKH.nl en wat de voorwaarden hiervan zijn. Beschikt uw bedrijf over een geldig ISO-9000 certificaat en bent u in het bezit van hijskranen of andere hijs- en hefmiddelen? Dan kunt u zich eenvoudig inschrijven bij EKH. Hierbij maakt het helemaal niets uit of u de middelen bij een ander bedrijf keurt of dat u middelen keurt voor uw eigen doeleinden. Als u eenmaal lid bent, kunt u gebruik maken van de werkvoorschriften die zijn opgesteld door EKH. Wel vragen wij enkele vaste bedragen die vallen onder een zogenaamde contributieregeling. Verder wat u moet doen is het doorgeven van uw gegevens via het formulier op onze website onder het kopje ‘Lid worden?’.

Wat is de doelstelling van EKH?

Bij EKH Erkende Keurbedrijven Hijs- & Hefmiddelen is ons nummer één doel de veiligheid te waarborgen binnen de hijs- en hefbranche. Ook willen wij dit veiligheidsniveau naar het hoogst mogelijke niveau tillen door het continu keuren van hijs- en hefmiddelen en onze werkvoorschriften te blijven verbeteren. Ook worden onze keurmeesters regelmatig opnieuw getoetst zodat wij ervan verzekerd zijn dat alles volledig vakkundig blijft verlopen. Gezien dit niet meer verplicht is vanuit de overheid, bieden wij onze werkgevers en werknemers de zekerheid van veiligheid van alle middelen die worden gebruikt binnen onze branche. Kijk voor bijvoorbeeld de werkvoorschriften eens op onze website.  

 

Een goed isolatiebedrijf zorg voor verbetering in uw woonplezier dankzij vloerisolatie

Kijkopinterieur

Bent u op zoek naar een erkend isolatiebedrijf voor het beter isoleren van uw woning? Een vloer isoleren is een must voor huiseigenaren die een comfortabele leefomgeving willen hebben. Meerdere koude, onverwarmde en ongebruikte ruimtes kunnen ertoe leiden dat andere ruimtes in gebouwen zeer snel veel warmte verliezen. Slaapkamers boven koude ruimtes en huizen met kelders zijn hier de meest voorkomende voorbeelden van. Dit soort ruimtes profiteren enorm van de installatie van vloerisolatie.

Voor elke vloer de juiste vloerisolatie kiezen

Vloerisolatie kan in principe worden gedaan zonder een professional in te schakelen, maar zou u alle moeite moeten doen? Een ervaren isolatiebedrijf zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. heeft gekwalificeerde isolatiemonteurs die met alle mogelijke situaties rekening houden. Zij weten dat leegte tussen vloeren en muren veel warmteverlies kan veroorzaken als het niet goed wordt aangepakt. Door het opvullen van deze leegtes met vloerisolatie kunnen uw huishoudelijke energierekeningen flink dalen en uw huis ook comfortabeler maken. Experts zijn ook goed om de opties die voor uw situatie gelden te beoordelen en de voordelen van een warmere, efficiëntere vloer af te wegen.

Zoek het bedrijf dat perfect bij u past op het gebied van dienstverlening

Een isolatiebedrijf biedt een breed scala aan isolatieproducten aan die passen bij elk verschillend huis. Daarbij zijn er veel factoren die een rol kunnen spelen zoals ligging, gebruikte bouwmaterialen of de grootte van de kamers. Laat u daarom adviseren door experts zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. die een uitvoerig en efficiënt isolatieplan voor u kunnen maken. Maatwerk is daarbij essentieel omdat elke situatie anders is. Wat wel vaststaat, is dat u veel geld kunt besparen en het milieu ook nog eens een grote dienst doet. Kies dus voor duurzame en efficiënte energiebesparing en neem contact op met specialisten op het gebied van isolatie van uw ruimtes.

Elektrische vloerluiken: een van de nieuwste trends in woonland

Kijkopinterieur

Vloerluiken zijn er in allerlei soorten en maten. Een type dat al een tijd trendy is in woonland, is het elektrische vloerluik. Een elektrisch vloerluik heeft, in vergelijking met de traditionele gewone Vloerluiken, veel interessants te bieden. Maar wat precies? Wat is de meerwaarde van een elektrisch vloerluik?

 

Elektrische vloerluiken bieden veel gebruiksgemak, comfort en keuzemogelijkheden

Als grootste voordeel van elektrische luiken gebruiken geldt het gebruiksgemak van vloerluiken. Zware luiken van metaal, hout en/of glas hoef je niet handmatig meer te openen, maar kun je via een knop of afstandsbediening open en dicht doen. Dat scheelt veel tilwerk en is ook beter voor je lichaam. Naast gebruiksgemak sluiten elektrische vloerluiken perfect af, waardoor deze luiken goed isoleren. De hal of woonruimte blijft hierdoor beter op temperatuur en dus comfortabeler. Extra fijn is natuurlijk dat je bezuinigt op de stookkosten. Als derde pluspunt van elektrisch bedienbare vloerluiken geldt het feit dat er qua soorten en modellen veel keuzemogelijkheden zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een glazen vloerluik als je een wijnkelder hebt en een mooi zicht op de wijnkast wilt creëren. Houd je meer van een onopvallend vloerluik, dan kies je voor een dichte houten of metalen luik. Qua kleuren en stijl kunnen elektrische vloerluiken tegenwoordig op maat gemaakt worden in de fabriek. Alles op dit gebied is dus mogelijk!

 

Ga naar de website van Linfi voor meer informatie of een offerte

Waar wacht je nog op? Vraag meer informatie aan over elektrische vloerluiken en bezoek nu de website van Linfi om de modellen en de mogelijkheden te bekijken. Een offerte aanvragen is vrijblijvend en snel online te regelen. Heb je vragen? Bel dan even met de vriendelijke en ervaren helpdesk!

 

Op zoek naar vloertegels of tegel laminaat?

Kijkopinterieur

Bent u zojuist verhuisd? Maar hebt u nog geen vloer gevonden die voldoet aan uw wensen? Of wilt u de vloer van uw huidige kantoor vervangen? Dan is het verstandig om langs te gaan bij een échte specialist in vloertegels nabij Utrecht namelijk bij Decorvloer. Hier hebt u de keuze uit een ruim en divers aanbod vloertegels goedkoop van toonaangevende merken, zoals Decorvloer tegel laminaat hoogglans. Deze merken zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook nog eens een lust voor het oog. Kies uit verschillende kleuren en modellen waardoor u gegarandeerd de vloertegel bij de specialist in de buurt van Utrecht vindt waar u naar op zoek bent.

Goedkope vloertegels in showroom

Vloertegels kopen doet u niet zomaar. En ook niet iedere dag. Het is immers een flinke investering waar u goed over moet nadenken. Daarom doet het u goed de vloeren te komen bekijken in de showroom van decorvloer in Utrecht. Om de juiste vloeren te kiezen. Hier kunt u het gehele assortiment vloertegels van toonaangevende merken bekijken. Bovendien kan men u voorzien van deskundig advies en helpt men u bij het maken van een weloverwogen keuze. Onze laminaat en vloer specialisten nabij vertellen u over onder andere de voor- en nadelen van vloertegels, vergelijkt de vloeren die u mooi vindt en op welke locaties de vloeren geschikt zijn.

Handige zelfklik laminaat en vloeren.

Bent u een handige doe-het-zelver? Geen probleem! Want als u decorvloer laminaat goedkoop gaat kopen bij een speciaalzaak in Utrecht, dan kunt u deze vervolgens ook zelf leggen. Maar hoe begint u? Nou, na het vegen en het stofzuigen van de vloer gaat u écht aan de slag. U egaliseert de vloer en brengt de lijm aan waarna u de laminaat vloeren aanlegt. Ligt de vloer? Dan walst u over de vloer, zodat het lijm beter hecht. Ten slotte brengt u een beschermende waslaag op de vloer waardoor uw vloer langer mooi blijft. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de PVC vloeren te laten leggen door de professionals van Decorvloer.nl