Kijk op Interieur
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze notaris staat voor je klaar met meer informatie over de notariële akte van splitsing

Ben jij op zoek naar een professionele notaris die je helpt bij de notariële akte van splitsing bij het verkopen van een gebouw met verschillende appartementen? Wanneer je een gebouw bezit met diverse appartementen en je een deel hiervan wilt verkopen, dan is dit niet zomaar geregeld. Als je er zeker van wilt zijn dat het goed uitgevoerd wordt en dat alles goed op papier staat, is het een goed idee om een ervaren notaris in te schakelen. Bij Kooijman Autar Notarissen in Rotterdam staan ze graag voor jou klaar met hun uitstekende dienstverlening op het gebied van de notariële akte van splitsing.

Wat is een notariële akte van splitsing?

Als je een gebouw wilt opsplitsen in losse delen, om deze te kunnen verkopen, is een notariële akte van splitsing de ideale oplossing. Een notaris helpt je bij het uitzoeken van deze mogelijkheid en zorgt ervoor dat alles goed op papier staat middels een splitsingsakte. In deze splitsingsakte staat onder andere van welke gedeelten van het gebouw iedere eigenaar van een appartementsrecht een exclusief gebruiksrecht heeft. Ook staat alles erin op het gebied van de kosten van het onderhoud en nog veel meer. Het is belangrijk om alles goed op papier te laten zetten, zodat je geen problemen krijgt en het duidelijk is voor alle betrokken partijen.

Vraag meer informatie aan bij deze experts

Wil je meer informatie over de notariële akte van splitsing? Dan kun je altijd contact opnemen met een notaris van Kooijman Autar Notarissen in Rotterdam. Zij hebben jarenlange ervaring en veel expertise in huis om jou te voorzien van deskundig advies. Op hun website kun je ook meer informatie over dit onderwerp vinden en staat er verschillende begrippen die je verder kunnen helpen. Om als eigenaar te weten wat je rechten en plichten zijn is het zeker handig om een notaris in te schakelen voor een notariële akte van splitsing.