Slotenmaker Gerard in Nijmegen

Kijkopinterieur

Slotenmaker Nijmegen

Helaas komt het weleens voor dat je buitengesloten bent, omdat je bijvoorbeeld je sleutels kwijt bent, je sleutel afgebroken is in het slot of de sleutel achter de deur is gebleven. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer naar binnen. Slotenmaker Nijmegen is snel ter plaatse. Ook wordt er snel en efficiënt gewerkt. Je maakt je geen zorgen over de kwaliteit van de werkzaamheden en van de materiaal dat is gebruikt. Ook ben je tevreden over de klantvriendelijke slotenmakers die langskomen en kunt met een gerust hart je bed weer in. 

Ze leveren niet alleen onze diensten aan huis. Ze komen ook langs bij bedrijven. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in deuren en sloten, maar ook brandkoffers, gepantserde deuren, alarm- en camera installaties, inbraakbeveiliging en inbraakschade. Breed assortiment van diensten van echte vakmensen.

Betrouwbare Slotenmaker

Alle slotenmakers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Je wilt natuurlijk niet iemand die je deur openmaakt die in aanraking is geweest met de politie. Ze hebben hier natuurlijk ook aan gedacht. Dit laat ook zien dat ze hun klanten waarderen en willen dat ze zonder zorgen kunnen uitrusten, nadat ze hun huis weer binnen kunnen.

Kwaliteit gaat voor!

Natuurlijk wil je dat je nieuwe slot van kwaliteit is. Je huis is natuurlijk je privacy. Ook heb je daar je materiële en immateriële waarden liggen. Daarom wordt er enkel gebruik gemaakt van gekeurde sloten en kwaliteit materiaal. Echter, is dit niet voldoende.  Kwaliteit is alleen kwaliteit als het ook door een ervaren slotenmaker wordt gemonteerd. 

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. De prijzen die wordt gehanteerd zijn concurrerend op de markt. Ze zijn 24/7 bereikbaar, want je weet maar nooit wanneer je je huis niet binnenkomt.


 

Ramen schoonhouden zonder lelijke strepen, hoe doe je dat?

Kijkopinterieur

Het is een zonnige mooie zomerdag. Je zit lekker op de bank en kijkt met een grote glimlach door het raam naar het prachtige weer. Dit duurt echter alleen niet lang, want de zonnestralen worden versperd door een vies raam waar je moeilijk doorheen kan kijken. Je had net je glas vervangen, maar nu zit je met de vraag hoe je het raam netjes kan houden. Hiervoor zijn de volgende drie tips.

 

1. Doe niets geks met het water

Als je op internet zoekt naar tips om je ramen streeploos schoon te maken, dan zal je veel tips uit oma’s hand tegenkomen. Voeg een ui toe aan het water, doe ammoniak in het water, gebruik spiritus, je kunt het zo gek niet bedenken. Echter, hier heeft oma het toch mis. Het schoonhouden van je ramen heeft niets met het water te maken en sommige “wijsheden” kunnen zelfs het tegengestelde effect geven of je kozijn beschadigen. Gebruik daarom gewoon alleen water en zeep.

 

2. Zorg voor goed gereedschap

De magie achter schone ramen is wel het gebruiken van de juiste artikelen. De zeem is meestal de boosdoener van strepen op je ramen, waardoor je als je lelijke strepen op je raam overhoudt, je het beste een nieuwe zeem kan gaan kopen. Zorg ervoor dat het rubber van je zeem optimaal is en je het raam schoonhoudt alsof je hem gisteren heb aangeschaft.

 

3. Kom goed bij alle hoekjes

“Je bent een plekje vergeten”, een standaard grapje als je iemand ramen ziet lappen. Toch is het belangrijk dat je elk plekje van het raam kan bereiken. Zorg er daarom voor dat je overal bij kan, omdat juist het vieze plekje opvalt. Doe dit door bijvoorbeeld een zeem met telescopisch verstelbare steel te gebruiken of om een stevige ladder te gebruiken voor de bovenramen aan de buitenkant. Op zoek naar een glaszetter in Rotterdam? Van der Have glas helpt u graag. 

 

https://www.vanderhaveglas.nl/

Veelvoorkomende problemen met antieke sloten oplossen

Kijkopinterieur

Veelvoorkomende problemen met antieke sloten oplossen

Antieke sloten zijn erg divers. Omdat er veel oudere sloten zijn gemaakt in de tijd dat elk nieuw slot de industrienorm probeerde op te stellen, zijn er veel verrassingen die uw antieke sloten kunnen hebben. Deze problemen zijn een goed begin voor oplossingen voor probleemoplossing en om het probleem met uw antieke sloten te vinden. Voordat je weet wat je nodig hebt bij je antieke deurslotreparatie, moet je wat huiswerk maken. Wij van slotenmaker Rotterdam hebben het huiswerk al voor je uitgewerkt, lees verder!

1. Roest
Oud metaal roest. Om die reden hebben veel antieke sloten last van problemen rond oxidatie. Roest is het resultaat van een chemische reactie die een oplossing creëert (niet in de probleemoplossende betekenis van het woord), waardoor het slot verstopt raakt. Dit kan ertoe leiden dat antieke sloten intern vastlopen of het gewoon moeilijker maken om een antieke deurgreep te draaien.

Je kunt het meestal aan een slot zien, of het nu gaat roesten. Er zal gewoonlijk een geelachtig bruin zandig gestructureerd residu zijn. Zelfs als u de frontplaten, hendels, spindels en andere zichtbare delen van antieke sloten schoonmaakt, is deze interne opbouw nog steeds detecteerbaar als deze uit de spiebaan vloeit.

Als u roest uit uw slot wilt verwijderen, zult u baat hebben bij het lezen van het onderhoudsgedeelte van mijn artikel over insteeksloten. De eenvoudigste oplossing die u alleen kunt doen, is het slot deconstrueren en de componenten in azijn laten weken. Je moet dan alles opschuren, zodat de roest niet terugkeert. Als u dit zelf doet, zorg dan dat u weet hoe u alles opnieuw installeert dat u uit elkaar haalt.

2. Grote gaten
Van scheuren, tot grote gaten, wanneer antieke sloten ernstig genoeg zijn beschadigd, zullen ze een zekere mate van fabricage nodig hebben als onderdeel van de reparatie van antieke deursloten. Meestal gebeuren deze breaks omdat roest imperfecties in het metaal heeft veroorzaakt en zelfs heeft versleten, zodat de herhaalde stress van het dagelijks gebruik ervoor zorgt dat het slot op een zeer diepgaande manier breekt.

Het reparatieproces van de antieke deurvergrendeling dat nodig is om dit soort problemen op te lossen, zal ongetwijfeld professioneel toezicht vereisen. Niet elke grote pauze kan worden vastgesteld op een manier die geschikt is voor een klant. In die gevallen zijn een volledige of gedeeltelijke vervanging de beste opties.

In het geval van antieke hangsloten is een grote pauze bijna altijd het einde van dat slot. Waar antieke deurknop reparaties voor een grote pauze misschien alleen een nieuwe spindel nodig hebben of eenvoudig lassen. Het ergste type grote onderbrekingen zijn die die het vergrendelmechanisme beschadigen.

3. Interne problemen
Meestal zal het repareren van antieke sloten niet betrekking hebben op het bevestigen van de interne componenten van een slot, omdat de meeste antieke sloten zeer sterke slotstijlen gebruiken (vanwege hun eenvoud / gebrek aan bewegende delen). Voor reparatie van antieke sloten waarbij het grootste deel van de tijd interne problemen oplossen, zullen er vreemde objecten het sleutelpad blokkeren.

Als u echter een speciaal slot heeft dat bedoeld is voor een hoge beveiliging, kan de interne samenstelling van het slot een stuk ingewikkelder zijn dan sommige moderne sloten. Wanneer u terugkijkt op de geschiedenis van innovatie op het gebied van sloten, ziet u een gouden eeuw van complexe sluisontwerpen.

Hoewel de meeste van deze sloten van hun respectieve deuren zijn genomen om op de planken van verzamelaars te zitten, zul je er zo nu en dan één in het wild tegenkomen. Het is nooit een goed idee om te proberen deze antieke sloten zelf te onderhouden. Dankzij hun sabotagebestendige beveiligingsmaatregelen kunnen ze gemakkelijk worden beschadigd of verplaatst naar een permanente of semi-permanente vergrendelingspositie.

Antieke sloten zijn stukjes geschiedenis. Hoe zeldzamer het slot, hoe belangrijker het is dat u ze voorzichtig behandelt en uw antieke slotreparatie laten doen door een bekwame slotenmaker. Als er niets aan het werk is om je slot te repareren, wacht dan even voordat je het opent voor een beter uiterlijk.

4. Het slot valt uiteen
Vaak zie je problemen met antieke sloten uit elkaar vallen als je oude reparaties aan de deurknop nodig hebt. Een deurklink kan wegglijden van de draadspindel of de roos van het handvat is los en de hele deurknop is slap binnen in de deur. In de meeste gevallen kunt u het probleem oplossen door de verbindingen aan te halen. Soms kan het heel moeilijk zijn om een diagnose te stellen van het probleem, laat staan om de antieke deurknop zelf te repareren. Als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met een lokale slotenmaker.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam

Een raamdecoratie kantoor die weet wat ze doen!

Kijkopinterieur

Bent u op zoek naar de beste aanbieder op het gebied van raamdecoratie voor uw kantoor? Bij M+N projecten bent u sowieso aan het juiste adres! Wij zullen er altijd voor zorgen dat uw kantoor de mooiste en duurzaamste raamdecoratie heeft, hierdoor creëert u een kantoor dat klasse en stijl uitstraalt. M+N projecten heeft al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van de beste raamdecoratie voor uw kantoor. Bij ons heeft u de keuze uit veel verschillende mogelijkheden en kunt u altijd gebruik maken van al onze extra services.

Raamdecoratie kantoor die geen uitdaging uit de weg gaat

Als raamdecoratie kantoor zijn wij erg uniek in Nederland. Zo maken wij bijvoorbeeld enkel gebruik van de allerbeste materialen, in combinatie met de beste vakmensen. Daarnaast zijn wij een fabrikant met een eigen montageteam, hierdoor kunnen wij onze prijs zo laag mogelijk houden en de raamdecoratie altijd veel sneller leveren dan andere aanbieders. Klanten geven vaak aan dat zij de prettige samenwerking erg waardeerden tijdens het proces. Wij zorgen namelijk voor een samenwerking waarbinnen u als klant veel te zeggen heeft. U bent natuurlijk degene die het beste weet wat het mooist staat bij uw kantoor. Om uw kantoor een zo duurzaam mogelijke uitstraling te geven, werken wij alleen maar met duurzame textielsoorten en voeren wij de productie zo klimaatneutraal mogelijk uit.

Raamdecoratie naar een hoger level tillen

Naast het feit dat de raamdecoratie van uw kantoor mooi en duurzaam moet zijn, moet de bekleding natuurlijk ook functioneel zijn. Wij van M+N projecten zijn ervan overtuigd dat een van de belangrijkste dingen is dat u uw ruimte zo optimaal mogelijk moet kunnen gebruiken. Daarom zorgen wij er altijd voor dat alle onderdelen waar wij mee te maken hebben, op elkaar afgestemd zullen zijn. Op die manier zorgen wij voor een fijne ruimte waar u goed uw werk kunt doen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u overdag opeens in het donker komt te zitten!

Langskomen op locatie

Wij willen u van harte uitnodigen om contact op te nemen met M+N projecten. Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u en komen wij langs om alle mogelijkheden op locatie te bespreken. Contact met ons opnemen is altijd volledig vrijblijvend!