Buitenspeelgoed op een balkon

Veel huizen hebben geen tuin, maar een balkon. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar met kinderen is het soms wat lastiger. Op een balkon is het wat lastiger om buiten te spelen dan in een tuin. Gelukkig zijn er (voor kleine kinderen) wel wat leuke oplossingen te vinden, zodat je met het lekkere weer toch buiten kunt zitten met je kind. Hier zijn verschillende soorten buitenspeelgoed die ook geschikt zijn voor op een balkon.

Als eerste kun je een zandbak kopen. Die zijn er ook zeker in kleine formaten! Wat ook handig is, is dat er varianten zijn waar een bankje in verwerkt zit, dus dan heb je dat ook meteen voor je kind. Een zandbak is het hele jaar door leuk, in de zomer kunnen kinderen er ook lekker met emmertjes en schepjes en water in spelen.

Een zwembadje voor in de zomer is ook altijd een succes! Er zijn hele kleine zwembadjes te koop en je blaast het natuurlijk op, dus het staat niet de hele tijd op je balkon. Hierdoor neemt het alleen maar ruimte in wanneer je het ook echt gebruikt. Dat is dus ideaal als je ruimtegebrek hebt.

Daarnaast kun je natuurlijk ook veel speelgoed dat normaal binnen staat, buiten gebruiken. Zolang het maar niet te kleine onderdeeltjes bevat, maakt dat niets uit. Autootjes zijn buiten net zo leuk als binnen, misschien zelfs nog wel leuker. Dit geldt voor veel speelgoed van binnen.

Als laatste is een zand- en watertafel heel leuk, die kun je ook vaak klein opvouwen en ergens anders opbergen. Een zand- en watertafel is leuk, vooral ook in de zomer, omdat je bootjes in het water kunt laten varen. Er zijn allerlei extra onderdelen die je erbij kunt kopen, zoals schepjes en waterradjes. Ook deze tafels zijn er weer in allerlei formaten.

https://www.buitenspeelgoed.nl/

Snel posters drukken

Heeft het haast?

Heb je onverwacht een evenement? Of ben je vergeten posters te maken voor een evenement over twee dagen? Kijk dan eens naar drukkerijen die voor jou snel posters drukken zodat je alsnog op tijd bent om je mooiste posters te showen overal. Posters zijn een goede manier van reclame maken voor een bedrijf. Hier kan je informatie op zetten over je bedrijf of een dienst of product die je aan bied. Doordat het een poster is kan je hier veel informatie op kwijt, maar je kan ook erg goed werken met verschillende afbeeldingen of illustraties. Wanneer je een poster wilt aanschaffen dan kan je het beste naar een drukkerij gaan. Zij kunnen deze perfect voor je maken. Een drukkerij drukt de posters op een digitale drukpers. Hierdoor is de kwaliteit erg goed en heb je lage opstartkosten zodat de prijs goedkoop is! Je kan posters in verschillende formaten drukken, dit wordt meestal al geleverd binnen een werkdag, snel posters drukken kan dus zeker. 

Online posters laten drukken

Wanneer je graag posters wilt laten afdrukken dan kan je dit gemakkelijk online regelen. Je bepaalt wat de afmetingen moeten zijn, wat voor soort papier er gebruikt moet worden en hoe zwaar dit papier moet zijn. Je kan er ook nog voor kiezen om verschillende extra opties erbij te doen zoals lamineren of bundelen. Dit alles zie je wanneer je de bestel procedure ingaat. Wanneer je alles hebt gekozen moet je tot slot het aantal posters doorgeven, daarna zie je hoe snel posters drukken gaat! Wanneer je hebt besteld dan kan je je ontwerp doorgeven zodat de drukkerij bezig gaat met het bedrukken van je poster. De dag erna kan jij je poster al overal ophangen zodat je goede reclame maakt voor je bedrijf en je ook meer informatie kan geven over je bedrijf.

https://www.peterprint.nl/posters-drukken.html

3d printen, de nieuwe toekomst?

Sinds een paar jaar zien we het steeds vaker; de 3d printer. Verschillende beroepen en/ of branches maken al gebruik van de 3d printer. Daarnaast is zelfs op sommige plekken in het onderwijs al de mogelijkheid om meer kennis op te doen over 3d printen en hoe dit zelf gebruikt kan worden. De nieuwe technologieën rondom de 3d printer worden steeds opnieuw verbetert en vereenvoudigen daarnaast het gebruiksgemak. Maar word deze ‘uitvinding’ ook overgenomen naar ons alledaagse leven? Gaan we massaal onze huidige printers vervangen voor 3d printers, zodat deze ons kosten kunnen besparen? In de toekomst zouden we natuurlijk verschillende voorwerpen zelf kunnen printen, waardoor we nooit meer plastic bekers of bijvoorbeeld ander keukengerei zullen moeten kopen.

De printers zijn nu nog relatief duur in aanschaf, maar wie geduldig is en nog een paar jaar wacht, zal wellicht voor een mooie prijs een 3d printer kunnen aanschaffen. Echter ben je er dan nog niet! Om je eigen ontwerpen te kunnen printen, moet je een speciaal type materiaal aanschaffen. Er zijn verschillende type materialen, waar je eerst een keuze uit moet maken. Een van de meest bekende materialen voor 3d printers zijn pla en wood. Pla is een biologisch afbreekbaar plastic, gemaakt van duurzame, natuurlijke hulpbronnen. Doordat dit materiaal past voor alle printers en gebruikt kan worden bij een lage temperatuur, is het erg aantrekkelijk om te gebruiken. Daarnaast sluit dat aan bij de duurzame visie die steeds populairder wordt in de samenleving. Een ander gewild materiaal is wood. Dit is een materiaal waarbij kunststof word gemengd met hout, waardoor het de uiterlijke kenmerken krijgt van hout. Er zijn dus verschillende materialen beschikbaar met andere kenmerken en kwaliteiten. Wanneer consumenten zelf massaal met de 3d printer aan de slag gaan, zal de toekomst ons moeten gaan uitwijzen. Wel kunnen we zeggen dat de mogelijkheden met een 3d printer oneindig zijn en dat hier zeker potentie in zit!

https://www.3dfilament.supplies/nl/

Natuursteen vloer reinigen

Vaak wordt er niet gedacht bij natuursteen vloer reinigen en word dit gewoon op de manier aangepakt dat mensen het al gewend zijn. Dit kan natuurlijk niet want natuursteen vloer reinigen kan niet zomaar.

Voor natuursteen vloer reinigen moet je specifieke schoonmaakmiddelen hebben of anders kun je het vloer beschadigen. Met de gewone schoonmaakmiddelen kun je de vloer beschadigen tijdens het natuursteen vloer reinigen. Dit komt doordat in veel van de schoonmaakmiddelen zuur zit. Dit zit er vaak in om het een lekker luchtje te geven. Dit is wel heel schadelijk voor een natuursteen vloer. Natuursteen kan namelijk niet goed tegen zuur en het kan natuursteen van binnen beschadigen.

Het is dan ook verstandig om schoonmaakmiddelen te gebruiken bij natuursteen vloer reinigen dat hiervoor bedoeld zijn. Voor natuursteen vloeren zijn er speciale schoonmaakmiddelen dat het niet alleen reinigen maar ook beschermen. In het schoonmaakmiddel zit namelijk stoffen dat in het vloer gaat zitten. Deze stoffen zorgen ervoor dat het vloer beter beschermt is tegen vuil en water.

Zo kun je met natuursteen vloer reinigen twee dingen tegelijk aanpakken. De vloer reinigen en het beschermen tegelijk. Let wel op dat je het goede middeltje haalt want er zijn verschillende soorten natuursteen.

Poster maken online

Bij Jilster wou ik een poster maken online. Ik heb bij dat bedrijf namelijk mijn eigen tijdschrift gemaakt en wil er graag een hele mooie voorkant / cover op. En dit is niet zo mooi te ontwerpen in de editor van Jilster bij het tijdschrift maken gedeelte. Maar wel bij de editor poster maken online. Daarom heb ik Jilster benaderd met de vraag of dat dit mogelijk is. In dit blogje leg ik graag uit of dat dit mogelijk is hoe de cover eruit is komen te zien.

Poster maken online voor tijdschrift

Zoals ik al zei wil ik dus een poster maken online voor mijn tijdschrift, die ik bij Jilster maak. Ik heb contact met hen opgenomen en zij reageerden hier erg positief op! Namelijk dat het zeker mogelijk is om hier je cover / voorkant te maken en dat dit vervolgens zeker op de voorkant van het tijdschrift kan komen! Daarom ben ik naar de andere editor van Jilster gegaan om hier een poster maken online te gaan doen. Ik heb een tijdschrift gemaakt voor mijn opa. Hij wordt binnenkort 80 jaar en hiervoor wil ik een mooi en origineel cadeau voor geven. Daarom heb ik besloten om een tijdschrift te maken met daarin allerlei foto’s van vroeger tot en met nu. En er staan ook vele anekdotes in, ook van anderen, die wij en hijzelf nooit meer zullen vergeten!

De poster

Nu het tijdschrift dus zo goed als af was, ben ik mij gaan focussen op de voorkant. Hier heb ik een mooie grote foto op gezet van mijn opa en oma, met daarbij een mooie titel. Ook staan er onderwerpen op over wat er in dit tijdschrift te vinden is. Ter vergelijking: een beetje zoals een voorkant van Voetbal International. Ook daar staan de belangrijkste punten van het tijdschrift op de voorkant.

Uiteindelijk was de poster af en ik ben erg blij mij het eindresultaat! Ook überhaupt met het hele tijdschrift. Het is erg goed gelukt!

Interieur en Fotografie

STUDIOVHF heeft kijk op interieur!

Fantastische titel heeft deze site. Per slot van rekening doen wij niet anders dan kijken naar interieur. Dit dan met name achteraf als het nieuwe interieur gereed is. De klantenkring van STUDIOVHF heeft natuurlijk echt kijk op interieur. Zij transformeren een oud interieur naar een compleet nieuw ontwerp waar rekening gehouden wordt met nieuwe eisen op het gebied van design, sfeer, routing, verlichting en aandacht op het gebied van de presentatie van het product of dienst dat verkocht moet worden. Fotograaf Zwolle verzorgt de interieurfotografie voor architecten en designers, interieurbouwers, vastgoedbedrijven en (project)inrichters. Ook toeleveranciers voor de afbouw branche zoals de makers van akoustische plafonds hebben de weg naar Fotograaf Zwolle gevonden:

(plafondsysteem van Ecophon bij de Gemeente Oldebroek)

Interieurfotografie

Interieurfotografie speelt een centrale rol in de marketing communicatie van interieurontwerpers en bouwers. Hun klantenkring heeft immers niet het voorstellingsvermogen die zij zelf hebben over hoe een interieur totaal opnieuw ingedeeld en getransformeerd kan worden. Met foto’s van de oude situatie, de tekening van het ontwerp en de interieurfoto’s kunnen zij goed uitleggen waartoe zij in staat zijn. Het veranderen van een interieur heeft namelijk grote impact op de reactie en het gevoel van de bezoeker en speelt een grote rol in het aankoop gedrag. Heel spannend dus voor de opdrachtgever.

Zo’n mooi nieuw interieur moet dus zorgvuldig door de fotograaf omgezet worden in aantrekkelijke en interessante twee dimensionale foto’s. Een moeilijke en dankbare taak voor de interieurfotograaf.

Het internet staat vol met foto’s van verschillende interieurs. Van snelle amateuristische shots voor de verkoop of verhuur van particuliere woningen tot de meest spectaculaire beelden van architectonische hoogstandjes in ‘s werelds hoofdsteden. het is duidelijk dat de professionele gebruiker van interieurfoto’s andere eisen stelt aan de foto’s van zijn creaties dan de lokale makelaar. Het aantal fotografen in Nederland die deze discipline op hoog niveau beheersen is op een paar handen te tellen. STUDIOVHF werkt dan ook inmiddels voor opdrachtgevers uit heel Nederland en door heel Nederland. De te fotograferen interieurs lopen uiteen van een lokale kapperszaak tot high street winkelketens op het gebied van mode, verzorging, interieurassecoires, maar ook openbare gebouwen, apotheken, bibliotheken en onderwijsinstellingen.

Momenteel volgen wij de voortgang van het project Van Heutsz in Kampen van MA architecten:

Wij nodigen u uit om het afwisselende portfolio op de website te bekijken.

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/interieurfotografie