Denk om het milieu bij de keuze voor een nylon hondenriem

Als u milieuvriendelijk leeft, kunt u dat op allerlei manieren doen. U kunt naar uw werk fietsen, u kunt energiezuinig leven en groene stroom gebruiken. Maar er is meer. Heeft u een hond, dan kunt u zelfs rekening houden met het milieu als het gaat om de aanschaf van accessoires. Zo bestaat er een milieuvriendelijke nylon hondenriem. Deze nylon hondenriem is gemaakt van vezels die afkomstig zijn uit gerecycled materiaal, zoals plastic flessen. Bij DOGz11 vindt u een zeer ruim assortiment hondenriemen met een milieuvriendelijk karakter.

Kunstzinnige nylon hondenriem voor een écht speciale uitstraling

Bent u een kunstkenner? En bent u geen doorsnee type? Dan kunt u zelfs opvallen door een nylon hondenriem aan te schaffen. Hoe dan? U vindt verschillende modellen bij DOGz11. Dit zijn halsbanden voor kunstzinnige types. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een Heemskerck, Van Gogh of Mondriaan hondenriem van het merk Dutch Dog Amsterdam. De nylon hondenriem staat niet alleen leuk en schattig bij uw hond, u kunt er zelf ook nog eens mee voor de dag komen tijdens het uitlaten. Met zo’n hondenriem krijgt u een écht speciale uitstraling. Het gewenste artikel bestelt u gemakkelijk online in de webshop van de specialist.

Nylon hondenriem voor uw viervoeter kopen? Kies uit verschillende modellen

Vaak moeten honden worden aangelijnd bij het uitlaten. Welke hondenriem kunt u hiervoor het best gebruiken? Natuurlijk wilt u iets functioneels, maar ook iets moois voor uw trouwe viervoeter. Kies dan voor een nylon hondenriem van DOGz11. U vindt de nylon hondenriem in verschillende modellen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en prints. Daarnaast bestaan de riemen in verschillende uitvoeringen en lengtes. Wilt u uw hond altijd goed kunnen blijven zien, ook in het donker? Dan kunt u zelfs kiezen voor een nylon riem met verlichting, zodat u uw hond veilig kunt uitlaten in het donker. Met een riem van nylon kunt u met goed fatsoen over straat!

Comments are Closed on this Post

Denk om het milieu bij de keuze voor een nylon hondenriem