Haal het kerstgevoel in huis met een kunstkerstboom

Kijkopinterieur

Zodra het weer donkerder gaat worden, verlangt iedereen naar warmte en kaarslicht. Het romantische beeld ontstaat van witte sneeuw buiten en warme dekentjes binnen. Het wordt december, dus dat betekent dat de feestdagen eraan komen. We zoeken elkaar weer op en genieten van elkaars gezelschap. Samen komen we de donkere, koude dagen door. Dit doen we door blij te worden van de kleine momentjes op de stille dagen en van de grote momenten tijdens Kerst. Dan is het tijd om het huis te versieren in rode en groene kleuren. De kaarsjes gaan aan en samen vieren we feest. Iedereen trekt mooie kleding aan en we kopen cadeautjes voor elkaar. Deze leggen we uiteraard onder de kerstboom, die met veel plezier en zorg is opgetuigd. Nu is alleen de grote vraag: is de kerstboom wel echt? Hoewel het wel zo lijkt, is de boom toch echt nep. Daarom vraagt iedereen zich af hoe het kan dat de boom zo echt lijkt, want een kant en klare kerstboom ziet er vaak niet zo realistisch uit. The Xmas Designers hebben voor deze consument veel tijd gestopt in het ontwikkelen van een kunstkerstboom met een uitstraling alsof deze boom echt is.

Ziet u ook zo uit naar Kerst, maar wil u dit jaar het milieu besparen door een kunstkerstboom kopen? Hebt u het gehad met het zoeken naar de perfecte échte boom en bent u dus op zoek naar een boom die volgend jaar weer net zo mooi in huis zal staan? Haal dan het kerstgevoel bij u in huis door een realistische kunstkerstboom aan te schaffen bij Xmasdeco. De kleur is vrijwel niet te onderscheiden van een normale boom en de structuur van de boom doet echt aan. Neem dus een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door het brede assortiment aan kunstkerstbomen.

https://www.xmasdeco.nl/

De tuin weer mooi groen met Kunsthaag Klimop tegels

Kijkopinterieur

Kunsthaag Klimop tegels

Is de tuin toe aan een opknapbeurt en bent u uitgekeken op uw saaie tuinhek of betonnen muur? Dan biedt een Kunsthaag zeker uitkomst, denk bijvoorbeeld aan nep Klimop. De laatste jaren is de kunsthaag heel populair aan het worden. 

Met de tegels van deze kunst klimop is weer een mooie groene tuinafscheiding te maken en is in principe in een paar minuten gereed. De tegels hebben een pen-gat verbinding zodat ze makkelijk aan elkaar te klikken zijn en vervolgens met een bundelband opgehangen worden.

Een echte sierheester heeft beste veel onderhoud nodig en heeft u hier geen zin meer in denk er dan eens over na om voor een Kunststof exemplaar te gaan. Want dit heeft veel voordelen ten opzichte van een echte haag. Bovendien hoeft kunst niet lelijk te zijn, want er zijn vele mooie exemplaren op de markt.

Voordelen Kunsthaag Klimop tegels

 • Volle dekking, geen achtergrondscherm nodig
 • Hele jaar een groene tuin
 • Eenvoudig te bevestigen
 • Geen ongedierte meer
 • Niet meer snoeien
 • Geen water meer geven
 • Niet meer sjouwen met tuinafval
 • Duurzame dus goedkope oplossing
 • Zeer fraai decoratiemateriaal
 • Eenvoudig te reinigen 

Voor buiten en binnenshuis

De kunst Klimop is geschikt voor op het balkon, veranda of dakterras maar tevens in uw tuin op het saaie hekwerk of betonnen muur.

De nep Klimop heeft echt een mooie volle dekking en echt een mooie groene kleur. Door de volle dekking heeft u geen achtergrondscherm meer nodig, wat bij andere hagen vaak wel het geval is.

Binnenshuis zal de Klimop kunst haag eveneens zeer mooi staan aan de muur als wanddecoratie. Ze zijn momenteel zeer veel te zien in de horeca, winkels en showrooms. 

Groen ontspant en straalt een frisse sfeer uit, het is dus sfeerverhogend en u zult zeker zeer positieve reacties ontvangen.

Renoveer uw tuin met de Kunst klimop

Wilt u uw tuin een opknapbeurt geven en is uw tuin wel aan een beetje renovatie toe? Met deze Kunsthaag tegels merkt u al een wereld van verschil en het maakt uw tuin echt veel vrolijker.

Met een Kunsthaag klimop kunt u tevens voorwerpen uit het zicht halen zodat het minder rommelig lijkt.

Bezoek eens onze webshop en laat u inspireren.

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Verticale tuin, Een eigen kruidentuin of bloementuin

Verticale tuin kan overal

De Verticale tuin is tegenwoordig op veel plekken te zien en wint dan ook zeker terrein. Ideaal voor een toepassing in kleinere ruimtes en kleine tuinen.

Op flatgebouwen in de grote steden en op kunstwerken bijvoorbeeld komt de verticale tuin steeds vaker voor. Omdat de groene wand meer zuurstof opneemt, geluiddempend is en isolerend heb je meerdere vliegen in een klap.

Hang de Verticale tuin, plantentas of woolly pocket op het balkon, in de serre, binnenshuis aan de wand, patio of binnenplaats, patio. Het is niet moeilijk om op deze manier een groene wand te maken. 

Je eigen kruidentuin, bloementuin kweken

Het is heel erg gezond om je eigen moestuin te maken en zeer interessant om te zien hoe alles groeit. Zoals kruiden, groente, zaden, bloemen. Basilicum en Oregano zijn makkelijke kruiden om mee te beginnen. Maar diverse groentes kweken is eveneens niet zo moeilijk. Alleen water geven en wachten tot het groeit. Dit kan echt op het balkon gedaan worden.

Echte planten versus kunst planten

Het is niet nodig om er persé echte planten of bloemen in deze Plantentas te plaatsen. Want ook kunstbloemen of kunstplanten staan er net zo goed prachtig in en is zeer praktisch. Als je toch een kleurige en fleurige omgeving wilt maken zonder al te veel onderhoud is het ideaal.

Het materiaal van de verticale tuin is voorzien van hoogwaardig vilt wat het water goed opneemt. Hier hoeft alleen wat aarde en zaden, planten of bloemen of wat jou smaak is aan te schaffen, in de zakken te planten. Met simpelweg een schroef aan de muur is de tas eenvoudig met te bevestigen aan del lussen.

Als er dus plek over is in de serre op het dakterras, of aan de saaie witte muur of donkere betonnen muur dan kan dit lekker opgevrolijkt worden met fleurige en kleurige bloemen, planten of kruiden. Het zorgt eveneens voor een gezonde leefomgeving.

 

Waarom een Verticale tuin?

 • Gezond
 • Neemt Zuurstof op
 • Verticale tuin 2 zakken, 4 zakken, 3 zakken, 12 zakken
 • Isolerend
 • Beter voor de acoustiek
 • Meteen een mooi resultaat
 • Ruimtebesparend
 • Altijd wel ergens een plekje

KunsthaagEU verkoopt de verticale tuin in diverse maten. Ze zijn 24 / 7 te bekijken en te bestellen in onze webshop.

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/

Karton laten drukken, erg snel voor u geregeld!

Kijkopinterieur

Karton laten drukken, erg snel voor u geregeld!

Waarschijnlijk heeft u er nog nooit bij stil gestaan op welke manier u reclame maakt. Reclame maken kan namelijk op veel verschillende manieren. U kunt namelijk een advertentie plaatsen in een tijdschrift of in de krant. Daarnaast kunt u ook een tv spotje opsturen of een radio commercial bedenken. Er is zoveel mogelijk, maar waar u misschien nog niet over heeft nagedacht is bedrukte reclame. Bedrukte reclame kan ook op veel verschillende manieren. U kunt namelijk iets laten bedrukken op veel verschillende materialen, van kaartjes tot hout en van plexiglas tot karton. Misschien is iets laten drukken op karton wel iets voor u of voor uw bedrijf. Het grote voordeel is dan ook dat wanneer u iets op karton wilt laten bedrukken, de opties eindeloos zijn. Omdat karton vrij gemakkelijk materiaal is, kunt u er heel veel kanten mee op. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om iets leuks particulier te maken, bijvoorbeeld een mooie foto als een soort poster. Maar ook voor reclame is karton zeer geschikt. Het voordeel van een karton bord is dan ook dat het rechtstreeks bedrukt kan worden op het materiaal zelf. Er zal niet met stickers hoeven worden gewerkt en dat is natuurlijk wel heel erg fijn. Daarnaast zorgt dit natuurlijk ook voor het beste resultaat, er zal een egaal werk op het karton worden gedrukt. Tevens zijn er ook nog vele mogelijkheden met karton. U heeft eigenlijk alles naar eigen zeggen en u kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten karton. Daarnaast kunt u ook nog eens het materiaal zelf bepalen, wanneer u een klein stuk karton wilt dan is dit mogelijk maar ook grote oppervlakte karton is mogelijk. Tot slot is natuurlijk het grootste voordeel van karton, wat u met hout bijvoorbeeld niet heeft, het licht gewicht. Hierdoor kunt u het karton werkelijk overal ophangen.

Hoe komt u in contact met een karton drukker?

Wanneer u graag iets op karton wil laten drukken dan kunt u dit allemaal online regelen. U kunt met specifieke programma’s uw ontwerp instellen en vervolgens de bestelling versturen. Vervolgens zal de bestelling op zeer kort termijn bij u worden afgeleverd. Wanneer u toch nog vragen heeft dan kunt u natuurlijk altijd heel eenvoudig contact opnemen met de medewerkers.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/borden-karton-drukken

Kappen van acrylaat

Kijkopinterieur

U heeft ze onbewust wel eens gezien, kostbare of unieke objecten onder een plastic kap. Zo’n kap is gemaakt van acrylaat. Dit kunststof materiaal wordt ook wel plexiglas, PMMA of perspex genoemd. Het is u misschien nooit opgevallen, zo’n kap. En dat is nou juist de meerwaarde van een acrylaat kap zoals u hier kunt bekijken. Zonder dat deze echt opvalt of het zicht belemmert, kunt u alles zien wat er onder zo’n kap ligt. Want acrylaat is zelfs helderder dan glas, dus zonder dat u het beseft bekijkt u zo’n object zonder de kap direct waar te nemen. 

Waarom acrylaat kappen

Acrylaat kappen worden gebruikt om meerdere redenen. Ten eerste om het object te beschermen tegen aanraking. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig eeuwenoud boek. De kap zorgt ervoor dat men het boek niet kan aanraken zodat het beschadigd kan raken. Een tweede reden is de beveiliging van het object. Stel dat u op een zuil een prachtig, exclusief horloge wilt presenteren. De kap zorgt er in dit geval voor dat het object niet voor het grijpen ligt. Omdat acrylaat een hard materiaal is, is deze breuk- en slagvast. Niet eenvoudig kapot te slaan dus. Nog een reden is dat de kap het object beschermt tegen stof en vuil. Zeker als je denkt aan musea waar objecten jaren achtereen tentoon gesteld worden.

Meer voordelen van acrylaat kappen

Acrylaat is een materiaal dat weerbestendig is. U kunt dus rustig een kap buiten gebruiken. Het materiaal is UV-bestendig en verkleurt niet. Bovendien is het kraswerend. Dat acrylaat vaak als vervanger van glas wordt gebruikt komt ook omdat het vele malen sterker is dan glas en – wat ook een groot voordeel is – vele malen lichter in gewicht. Acrylaat kan relatief eenvoudig worden bewerkt. Boren, verlijmen, zagen, bedrukken; er zijn vele mogelijkheden. De kappen worden vrijwel altijd op maat gemaakt.

http://www.vinkacrylaat.nl

Gezellig groen in uw woonkamer en tuin

Kijkopinterieur

Altijd een groene en gezellige woonkamer of tuin.

Heeft u er wel eens over nagedacht wat de kleur groen met u doet? Groen staat voor rust en ontspanning. Het is daarom ook altijd fijn veel groen in uw omgeving te hebben. Helaas is dat met bloemen en planten wel veel werk. U moet dan water geven, knipen, snoeien en afval wegwerken.

Dan is voorbij met een kunsthaag van Kunsthaag.EU. Deze echt uitziende kunsthagen worden kant en klaar geleverd op een rol van 1×3 meter. U hoeft de rol alleen maar uit te pakken en tegen uw muur te bevestigen. Dat kan eenvoudig en snel met bijvoorbeeld bundelbandjes / ty raps. Zo heeft u binnen enkele minuten een gezelige groene omgeving en eventeel een dichte afscheiding tussen uw tuin en die van uw buren.

De kunsthagen van Kunsthaag.eu zijn allemaal UV bestendig en zowel binnen als buiten te gebruiken. De hagen zin opgebouwd uit anti toxische kunststoffen en behandeld met brandvertragers zodat ze ook in bijvoorbeeld de horeca mogen worden gemonteerd.

Alle kunsthagen zijn opgebouwd uit rasters van 25cm hoog en 1 meter lang die aan elkaar geklikt zijn. Met dit systeem is het dus eenvoudig uw eigen afmeting te maken door simpelweg de haag delen aan elkaar te klikken of van elkaar los te klikken. Met twee hagen van 1 meter hoog maakt u dus in enkele minuten een haag van twee meter hoogte.

De ideale afscheiding of decoratie is nu te koop in Nederland. Geen afval meer weggooien. Niet meer snoeien. Geen water meer geven en toch altijd groen in de tuin. Ook in de winter en goed dekkende haag!

Meer weten? Kijk eens op de website van www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/

Hanglampen met stijl!

Kijkopinterieur

Je komt je gloednieuwe fantastisch kamer binnen en dan kom je erachter dat je nog geen lamp hebt hangen. Op je to-do list schrijf je op ‘hanglamp’. Maar wat voor hanglamp wil je eigenlijk? Want de keuze is reuze. Dit gebeurde mij vorige week, een week later en ik heb eindelijk te tijd gevonden om een hanglamp met stijl aan te schaffen! Het makkelijkste is natuurlijk even naar de Direct Lampen te rijden en snel een lamp aan te schaffen, maar dat past niet helemaal in mijn stijl. Ik heb een huis dat heel strak en ouderwets tegelijkertijd is, een huis uit de 18e eeuw. Maar helemaal gemoderniseerd, dus incl spotjes in de badkamer en in de slaapkamer gevestigt aan de balken. Echt een huis helemaal naar mijn stijl, maarja een hanglamp wat is nou leuk? Diezelfde avond zit ik in de woonkamer naar het plafond te kijken, mijn vriend komt binnen en vroeg zich af wat ik aan het doen was. Een zoektocht naar een lamp, leg ik hem uit. Wat wil ik eigenlijk? Wat past in dit huis? En ik moet natuurlijk ook aan de prijs denken. Als net starter kan ik natuurlijk geen designlamp aanschaffen, maar ik wil liever ook geen papieren vouwlamp.

Lampen in mijn Interieur

Mijn interieur is klassiek groen, met bruine tafels en stoelen, mijn staanlampen zijn twee oude telescoop lampen. Van die lampen die drie houten poten hebben en erboven op een lampenkap en lamp. Mijn andere lamp is een oude filmlamp. Mijn smaak is dus een combinatie van trend, trendloos, modern en klassiek. Super duidelijk uitgangspunt voor een hanglamp, NOT! Terwijl ik inmiddels pijn in mijn nek aan het krijgen ben door het plafondstaren, bedenk ik me om eens op internet te gaan grassduinen. Je weet nooit wat je daar kan vinden. Ik typ in ‘hanglamp in klassiek huis’, Marktplaats komt bovenaan in het aantal hits, maar ik besluit op afbeeldingen te drukken. Verschillende kroonluchter verschenen op mijn beeldscherm de ene nog groter dan de andere. Een kroonluchter, en ik staar weer naar het plafond en probeer het me voor te stellen. Nee, het is mooi maar niet voor dit huis dan heb ik net het idee alsof ik bij mijn oma op visite ben.

Ik zoek verder op het wereldwijde web en dan kom ik dè hanglamp tegen! Een prachtige oude fabrieklamp, van tin of staal, gemoderniseerd zodat hij gewoon in het stopcontact past, alles erop en eraan helemaal mijn smaak. Je ziet deze lampen vaker voorbij komen in de VT Wonen trends dus toen ik naar beneden scrollde kreeg ik bijna een hartverzakking, 455 euro!! Wow dat is duur! Daar kan ik een dikke maand van eten! Nee, de lamp mag maximaal 150 euro kosten.

Goedkope hanglampen

Hoe kom je aan zo’n lamp die niet zo duur is, inderdaad de rommelmarkt, Marktplaats, kringloop of zelfs de antiekmarkt! Goed, je hebt dan misschien niet precies dezelfde maar je komt toch aardig in de buurt. Morgen was het zaterdag, en dan zou ik van de hele dag ‘hanglampenzoekdag’ maken. Zo begon ik eerst op Markplaats met mijn kopje koffie erbij, daar vond ik een paar maar met de verkeerde aansluitingen en een beetje ver weg om te komen ophalen dus ze moesten verstuurd worden. Dus toen ik naar buiten ging liep ik eerst even langs ‘kontact’ dat is een winkel voor lampenaansluitingen. Ik liet de mannen de foto van Marktplaats zien en zij lieten me vervolgens zien wat ik allemaal moest aanschaffen om de lamp in het stopcontact te stoppen. Als ik de lamp had gekocht kon ik bij hen langsgaan en zij zouden me helpen, beetje veel gedoe maar okee alles was mogelijk. Mijn volgende stop was de kringloop, even kijken wat zij te biedden hadden. Helaas daar vond ik niks wat ook maar enigzins leek op de fabriekslamp maar wel een hele leuke poef! Twintig minuten later liep ik met de poef, naar de rommelmarkt. Veel kleren, veel decoratie en een leuke oud Engelse koffer. Leek perfect voor de winterspullen; handschoenen, mutsen, sjalen prachtig onder mijn kapstok. Een uur later liep ik naar buiten met een poef en een Engelse koffer. Volgende stop de antiekmarkt, terwijl ik langs de kraampjes liep me mijn Engelse koffer en poef, viel mijn oog op een prachtig dienblad. Zo een van gietijzer met mooie krullen. Tien minuten later stond ik met mijn gietijzeren dienblad, Engelse koffer en poef mijn vriend te bellen, dat ik helaas niet was geslaagd voor een hanglamp. Hij vertelde dat hij thuis om me zat te wachten met een cadeautje. Ik wist niet hoe snel ik naar huis moest rennen, want ik ben gek op cadeautjes. Thuis aangekomen staat mijn vriend al op me te wachten, ik trek het pakpapier open en daaronder zit het mijn prachtige fabriekshanglamp bijna dezelfde als de design versie. Met een stekker en de juiste watt, deze hanglamp is tijdloos en zo tof, die ga is dus nooit en te nimmer vervangen. Dus ik vroeg hem waar hij hem vandaan heeft. Vol trots geeft hij antwoord: “Direct Lampen”.

https://www.directlampen.nl/

Relaxkussens van Cuddle Buddy

Kijkopinterieur

Relaxkussens: geen vermoeid en stressvol lichaam meer!

Kent u dat moment dat u in slaap aan het vallen bent in het vliegtuig, de auto of gewoon thuis op de bank? Dat u niet helemaal comfortabel zit en uw hoofd niet echt kwijt kunt? Dan is het tijd voor de oplossing: relaxkussens kopen! Allzorg heeft precies wat u zoekt. Onze relaxkussens zijn ideaal voor het ondersteunen van uw nek, maar ook uw rug, uw benen, voeten, of voor tussen uw knieën.

Met de relaxkussens van Allzorg hoeft u nooit meer oncomfortabel te zitten en kunt u de druk op uw lichaam op een gezonde manier verdelen. Dus ook als u bijvoorbeeld door ziekte lang in bed moet blijven liggen, is relaxkussens kopen het antwoord. De drukverdelende eigenschappen van de kussens zorgen voor het voorkomen van doorligplekken. U merkt wel, u kunt veel ongemakken voorkomen op deze manier

Geschikt voor thuis en op reis

Onze relaxkussens zijn zacht, geschikt voor de wasmachine en in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Wilt u relaxkussens kopen die bij u bankkussens of slaapkameraccessoires passen? U heeft keuze uit 11 verschillende kleuren, van beige tot paars. Maar u kunt uw relaxkussen natuurlijk ook heel handig overal mee naartoe nemen. Ze zijn heel licht en compact, dus ideaal voor op reis. Zowel voor het bijkomen op de bank na een dag hard werken of het urenlang in een vliegtuigstoel zitten, kunt u relaxkussens kopen voor comfortabele verlichting. 

Hoe kunt u relaxkussens kopen?

U hoeft alleen maar op de website van Allzorg aan te geven in welke kleur u uw relaxkussen wilt bestellen en binnen 3 werkdagen heeft u hem binnen! Neem voor meer informatie contact met ons op via website of telefoon.

http://www.allzorg.nl/slapen/relax-kussens