Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

De trends op het gebied van jaloezieën voor 2019

Zonwering heeft een steeds meer promintente rol gekregen binnen de Nederlandse interieurs. Jaloezieën, luxaflex, gordijnen en lamellen: het aantal keuzemogelijkheden is de laatste jaren fors uitgebreid en daarmee is er voor ieder wat wils. Naast dat zonwering erg bepalend is binnen het interieur van woon- en werkruimtes, is zonwering natuurlijk vooral belangrijk omdat het zonlicht ermee kan worden gereguleerd. In dit artikel vertel ik je over de laatste trends op het gebied van jaloezieën voor 2019.

Horizontale jaloezieën passen in ieder interieur

Horizontale jaloezieën zijn de laatste jaren enorm populair en in 2019 zet deze trend uiteraard door. Horizontale jaloezieën zijn erg in trek in verschillende soorten kleuren en zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof. Met name zwarte houten jaloezieën, witte houten jaloezieën en grijze houten jaloezieën zien we in 2019 erg vaak terug.

 

Horizontale jaloezieën zijn erg populair omdat ze een strak uiterlijk hebben. Daarnaast zijn ze enorm gebruiksvriendelijk omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn. Met behulp van de koortjes aan de zijkanten van de jaloezieën zijn ze eenvoudig naar wens af te stellen en kan de lichtinval worden gereguleerd.

Alternatieven voor horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn enorm populair, maar er zijn natuurlijk nog meerdere typen zonweringen waarvoor je kunt kiezen. Je zou kunnen denken aan gordijnen of rolgordijnen, maar ook aan lamellen of bijvoorbeeld luxaflex. Ieder type zonwering heeft zijn eigen voor- en nadelen. Belangrijk is om te kijken welk type zonwering het meest voldoet aan je behoeften en het beste staat in je interieur. Daarbij is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je kiest voor de juiste kleur. De meeste soorten zonwering zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Weet je niet welk type zonwering het beste in jouw woon- of werkruimte past? Praat dan eens met een specialist!