Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

De perfecte plant binnen een dag bij jou in de woonkamer

Een dagje heerlijk op pad gaan naar het tuincentra is een leuke bezigheid. Maar het is ook een bezigheid die veel tijd in beslag neemt. Helaas hebben we hier niet altijd de tijd voor, of willen we hier niet de tijd voor maken. Een gemakkelijke oplossing is dan ook het online aanschaffen van een kamerplant. Wij snappen het een barrière kan zijn, omdat je de plant nog nooit in het echt hebt gezien. Maar je weet zeker dat je een plant krijgt die er top uitziet. En als dat niet het geval is, kan je de plant altijd retourneren. platen bestellenIs  dus een ideale uitkomst als je weinig tijd hebt. Daarnaast kan je duidelijk zien hoe je de plant moet verzorgen. Wil je meer informatie over planten bestellen? Lees dan door!

 

Een zeer gemakkelijkke plant

Kamerplanten zijn makkelijk te onderhouden als je het eenmaal weet. Maar wij hebben nog wel een paar tips op een rijtje gezet, waardoor het verzorgen nog makkelijker wordt. Wij verzekeren je dan ook dat je er binnen de kortste keren handigheid in hebt. De key tot een goede verzorging zijn water en licht. Licht is zeer belangrijk, zonder licht groeit de plant niet, en ook niet als de plant te weinig licht krijgt of op een schaduwplek staat. Immers er zijn een paar planten die juist goed in de schaduw kunnen staan. Water is daarentegen een element wat elke plant nodig heeft. Cactussen en vetplanten hebben minder water nodig dan tropische planten. Dus als je vaak vergeet water te geven zijn cactussen en vetplanten ideaal, deze planten hebben namelijk liever een droge grond dan een natte grond. Tropische planten hebben veel water nodig, maar bekijk de bodem van de planten altijd even voordat je water geeft, de plant moet namelijk niet verzuipen. Want dan houdt de plant het helaas niet zo lang vol

 

Meer weten?

Wil je weten hoe planten bestellen te werk gaat? Of heb je gewoon een vraag? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Hier staat namelijk meer informatie op! Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten.

 

 

 

https://www.fleurdirect.nl/