Kijk op Interieur
Image default
Winkels

De mogelijkheden met grafisch vormgeving voor muurreclame en signing

Professionele grafisch vormgeving

Hoewel digitale media nog steeds enorm groeiende is, blijft traditionele media nog steeds aanwezig en gewild. Dat heet een goede reden, want je ziet reclameborden en andere fysieke media overal. In de metro, op de bus, aan de snelweg en in de winkelstraten. Offline reclame maken is nog steeds in en omdat te versterken heb je ijzersterke grafische ontwerpers nodig!

Gelukkig zijn door de jaren heen de mogelijkheden van adverteren ook gegroeid. Bijvoorbeeld het promoten bij evenementen, festivals en sportverenigingen geven je bedrijf meer zichtbaarheid. Veelvoorkomende reclame oplossingen zijn reclameborden en spandoeken. Je ziet ze steeds vaker, omdat ze vele malen voordeliger zijn geworden dan pak en weg 10 jaar terug. Je kunt ze zelfs online bestellen bij diverse webshops, voordelig besteld en binnen een week thuis of op kantoor geleverd. Een goede investering, want je plaatst het bord voor relatief weinig geld en je profiteert van een lange tijd reclame.

Gebruik lichtreclame om awareness en exposure te creëren

Crossmedia House brengt beleving naar de ondernemer, om het publiek en de doelgroep in beweging te krijgen. Met prachtige full color visuals worden kale wanden in kantoren, winkels, zorgcentra en horeca gelegenheden omgetoverd in levendige en gastvrije ruimtes. Hiervoor hebben we tal van oplossingen in ons aanbod, de een nog creatiever en unieker dan de andere!

Crossmedia House levert de perfecte vormgeving, materiaal en signing voor de professionele markt. Wij werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit en geven onze klanten altijd advies op maat en zorgen dat het project van opdracht tot en met montage perfect verloopt! Met ca. 10 jaar ervaring op het gebied van interieur decoratie, reclamebelettering en muurreclame zijn wij dé toonaangevend huisstijl signing specialist in Nederland. Dankzij een sterk netwerk van leverancier en professionals kunnen wij op ieder moment inzetbaar zijn door het gehele land. Hiervoor zijn wij flexibel en kunnen we de kosten laag houden, wat betekent dat jij als opdrachtgever niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Voor crossmediale reclame zijn wij dé specialist

Neon lichtreclame is een (helaas) uitstervend reclametechniek dat nagenoeg volledig is vervangen door LED techniek. Desondank hebben wij de juiste netwerk en partners om Neon reclame te verzorgen in elke vorm. Denk aan de bekende Neon verlichting buiten, maar we kunnen ook Neon verlichting geheel op maat leveren voor indoor toepassingen. Het eindresultaat is nagenoeg altijd indrukwekkend! Ook kunnen wij bestaande Neon lampen repareren, hiervoor werken samen met een technisch kundig bedrijf dat de lampen weer kan herstellen naar nieuwstaat.

Voor vrijblijvend advies of een gratis offerte, neem gerust contact op met ons team. Of laat je telefoon nummer achter op de website, dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug.

https://www.crossmediahouse.nl