Kijk op Interieur
Image default
Cadeau

De leukste kraamcadeaus

Het is altijd leuk om kraamcadeaus te krijgen van vrienden en familie, maar na het zoveelste boekje of knuffeltje is het moeilijk om nog enthousiast te reageren. Met deze tips is dat verleden tijd! In deze blog staan een aantal originele kraamcadeaus beschreven zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken dat je met een onorigineel cadeau aankomt.

Gepersonaliseerde items

Als je iets unieks wilt geven dat alleen voor het pasgeboren kindje is, is een item dat vereeuwigd wordt door gravure een leuk idee. Denk daarbij verder dan een slabbetje of knuffel, kies bijvoorbeeld voor bestek of houten bord met de naam erop!

Een Eerste Jaar-boek

Het eerste jaar van een kind is heel speciaal en er gebeurt heel veel. De ontwikkeling gaat zo snel dat de ouders vast dingen gaan vergeten die het afgelopen jaar zijn gebeurd. Met een Eerste Jaar-boek kunnen de ouders zelf bijhouden wat er in dat eerste jaar allemaal is gebeurd, zonder daar lange hoofdstukken voor te moeten schrijven. Op deze manier creëer je een leuk boek om samen met het kind jaren later eens door te nemen!

Haaraccessoires voor meisjes

Een kraamcadeau wat voor meisjes vaak vergeten wordt is iets leuks voor op het hoofdje. Denk daarbij aan leuke haarbandjes en haarspeldjes. Je kunt deze vinden in alle soorten, kleuren en maten dus er is voor ieder kind wel iets origineels te vinden.

Horeca cadeaubon voor mama

Beeld je eens in wat de aanstaande moeder allemaal aan de kant heeft moeten zetten voor negen maanden. Een origineel kraamcadeau  is dan absoluut een horeca cadeaubon. Zo kan mama weer eens heerlijk gaan genieten van een glas wijn, een rode biefstuk en de verste sushi.

Luiers & babydoekjes

Een iets minder ‘leuk’ cadeau om te geven, maar niet minder belangrijk! Iedere ouder weet dat luiers en babydoekjes iedere dag gebruikt worden. Deze kunnen helaas duur uitvallen. Help de ouders daarmee een handje en doe ze wat luiers cadeau. Je kan hier ook leuke kleuren en motiefjes vinden om het nog wat meer aan te kleden!