De dierenarts in Den Haag heeft alles in huis om uw huisdier op te knappen

Als uw huisdier ziek is, zoekt u natuurlijk een specialist die er alles aan doet om uw huisdier op te knappen. Dat is niet meer dan logisch. Om een goede gezondheid van uw huisdier te garanderen, beschikt Dierenkliniek Wateringse Veld over faciliteiten voor verschillende onderzoeken. Een van deze faciliteiten is het Intern Laboratorium voor onderzoek, waar onder andere bloed, urine, ontlasting en biopten onderzocht kunnen worden. Deze onderzoeken worden uitgevoerd met geavanceerde analyseapparatuur. Hiermee kan snel de toestand van de lever en nieren van uw huisdier worden bepaald. Ook kan er worden gecontroleerd op diabetes, verschillende ontstekingen en bloedarmoede. Verder beschikt de dierenarts in Den Haag over röntgen- en echoapparatuur voor het onderzoeken van verschillende organen en het skelet. Zijn er onderzoeken die niet intern gedaan kunnen worden? Dan wordt er samengewerkt met erkende laboratoria en de beste specialisten in binnen- en buitenland. 

Uitgebreide controle bij de dierenarts in Den Haag

Wees er zeker van dat uw huisdier vitaal is, door een gezondheidscontrole uit te laten voeren. De dierenarts in Den Haag helpt u daar graag bij. Deze begint met een gesprek waarin u eventuele problemen aan de orde stelt. De algehele lichamelijke conditie van uw huisdier wordt vervolgens gecontroleerd. Daarbij is er speciale aandacht voor de ogen, oren, huid en vacht, omdat de conditie hiervan veel zegt over de gezondheid. Verder wordt het gebit gecontroleerd op tandsteen, ontstekingen en rotte tanden en kiezen. Hiermee worden verdere lichamelijke problemen voorkomen. Wanneer dit nodig is, luistert de specialist van Dierenkliniek Wateringse Veld ook naar het hart en de longen van uw huisdier. Uw huisdier wordt tenslotte gewogen en krijgt middelen tegen teken, vlooien en andere parasieten. Uw dier krijgt bij de dierenarts in Den Haag een complete behandeling!

Alle mogelijke specialisaties bij de dierenarts in Den Haag

Op het gebied van medische specialismes, is de geneeskunde van mensen en dieren goed met elkaar te vergelijken. Waar u dan aan moet denken? Neem orthopedie, dermatologie, oogheelkunde en chirurgie. Dieren kunnen namelijk veelal dezelfde klachten krijgen als mensen. U kunt bij deze kundige specialisten terecht met een verwijzing van een dierenarts in Den Haag. Op deze verwijzing is vermeld wat de klachten zijn en welke onderzoeken er al gedaan zijn, zodat de specialist gericht vervolgonderzoek kan doen. Daarna volgt er nog een consult bij Dierenkliniek Wateringse Veld, om te bekijken of het beter gaat met uw huisdier en voor het beantwoorden van vragen. Heeft u vooraf vragen, dan mag u altijd contact opnemen met de specialist. 

 

Comments are Closed on this Post

De dierenarts in Den Haag heeft alles in huis om uw huisdier op te knappen