De autospecialist heeft meer in huis dan de beste occasions van Venlo en omstreken

Bent u naar meer op zoek dan de beste occasions bij de specialist in de buurt van Venlo? Bekijk dan snel het aanbod van Auto Lenders! Gaat u binnenkort op wintersport en beschikt u over eigen ski- of snowboardmateriaal? Dan wilt u deze natuurlijk wel op een veilige en functionele manier vervoeren. Schaft u daarom een snowbox aan waar alle materialen in passen. Deze monteert u eenvoudig op het dak van uw auto. Wilt u de dakkoffer voor één dag, meerdere dagen of een paar weken huren? Uiteraard is het ook mogelijk om een dakkoffer aan te schaffen zodat u elke wintersport verzekerd bent van een goed transport van uw materialen. De dakkoffers zijn geschikt voor zowel occasions als nieuwe modellen en staan garant voor een veilige reis vanuit Venlo of een andere stad naar het wintersportgebied

Onderhoud aan occasions in de garage in de omgeving van Venlo

Professioneel onderhoud is naast een jaarlijkse verplichting ook van groot belang. U zorgt ervoor dat u op een veilige manier de weg opgaat. Is het tijd voor de jaarlijkse apk van uw auto? Bij Auto Lenders kunt u terecht voor apk, airco service, schadeherstel, ruitreparatie en carprof mobiliteitspas. In de grote en moderne werkplaats wordt uitsluitend met A-merk onderdelen gewerkt zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u maar liefst 24 maanden garantie op arbeidsloon en onderdelen wat erg uniek is in de automobielbranche. Naast de standaard service op occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo biedt het bedrijf drie aanvullende garantie- en servicepakketten. U heeft keuze uit een pakket met of zonder grote of kleine onderhoudsbeurt en 6 of 3 maanden BOVAG-garantie.

Selecteer de occasions op merk en model en kom langs bij de garage in de buurt van Venlo

Heeft de occasions bij Auto Lenders in de omgeving van Venlo al gezien? Wanneer u gaat voor een van de kwalitatieve auto’s, weet u zeker dat u gaat voor kwaliteit. Uw ideale auto vindt u eenvoudig dankzij het keuzesysteem van de specialist. Online voert u gegevens zoals merk, model, bouwjaar, transmissie, kilometerstand, prijs en brandstof in. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van de occasions die aan uw eisen voldoen. Altijd al in een Audi willen rijden? Of een specifiek model van Toyota of Volkswagen gewild? Wacht niet langer en ga op zoek naar uw ideale auto. Heeft tussen alle occasions in de buurt van Venlo nog niet de auto gevonden waar u naar op zoek bent? Laat het een van de medewerkers weten en u rijdt binnen no time in uw favoriete auto.

Comments are Closed on this Post

De autospecialist heeft meer in huis dan de beste occasions van Venlo en omstreken