Dansles vanaf 1,5 jaar oud in de regio Antwerpen: kinderdans en kleuterballet

Kijkopinterieur

Een dansschool in de regio Antwerpen waar voor iedere leeftijd een dansles te vinden is, is Dansschool Danzateljee. Volwassenen, jongeren, kleuters, peuters en zelfs baby’s: voor elke leeftijdsgroep is er een passend dansaanbod. De jongste deelnemers zijn baby’s vanaf 6 weken oud met hun ouder of verzorger. Daarbij is deze dansschool in de regio Antwerpen gespecialiseerd in dansles voor kindjes vanaf een leeftijd van 1,5 jaar oud. Tijdens deze danslessen mogen kinderen experimenteren met muziek en dans en is er veel ruimte voor ontwikkeling.

Oog voor ontwikkeling

Bij Dansschool Danzateljee is er veel oog voor de sociaal-cognitieve en motorische en ontwikkeling van jouw kind. In deze dansschool worden dezelfde ontwikkelingsdoelen en eindtermen gebruikt als in het kleuter- en basisonderwijs. Naast een liefde voor dans en een warm hart voor kinderen beschikken de docenten van deze dansschool over de juiste diploma’s en certificaten om kinderen te begeleiden in deze vormende jaren, op zowel motorisch als sociaal-cognitief gebied.

Verschillende danslessen voor alle leeftijden

Met deze ontwikkeling in het achterhoofd zijn de kinderdanslessen bij Dansschool Danzateljee ingedeeld naar leeftijd. Net zoals dat ook op school gaat. Zo is er een aparte groep voor de eerste kleuterklas, dat is peuterdans. Voor de tweede kleuterklas is er kleuterdans. En voor de derde kleuterklas is er kinderdans. Vanaf het moment dat kinderen naar de kleuterschool gaan mogen ze deelnemen aan deze danslessen. De dansles wordt altijd gegeven door twee juffen en iedere week is een nieuw thema en een nieuwe dans aan de beurt. Zumba lessen, een type dansles dat tegenwoordig heel populair is, behoren voor kinderen ook tot de mogelijkheden.  

Kleuterballet vanaf drie jaar

Voor de allerjongste ballerina’s en ballerino’s is er kleuterballet. Deze dansles wordt gegeven voor kinderen vanaf drie jaar. In deze lessen komen de kleintjes spelenderwijs in aanraking met de beginselen van ballet. Denk hierbij bijvoorbeeld het leren van de armen mooi te plaatsen, de teentjes te gebruiken en de voetjes op de juiste manier te plaatsen. Informeer naar alle vormen van dansles bij deze dansschool in de regio Antwerpen en laat kinderen kennismaken met deze leuke activiteit.

Comments are Closed on this Post

Dansles vanaf 1,5 jaar oud in de regio Antwerpen: kinderdans en kleuterballet