Dakdekker nodig voor nieuwbouw en hellend dak?

Ben je met nieuwbouw bezig en zoek je een professionele dakdekker voor jouw hellend dak? Laat je dan eens informeren door Geradak, een dakdekker die gespecialiseerd is in het plaatsen van dakdekken op hellende daken. Dit bedrijf is gevestigd in Groesbeek maar is landelijk actief. Het heeft al vele nieuwbouw- en renovatieprojecten op zijn naam staan en werkt met uiteenlopende materialen. Denk hierbij aan EPDM-folie, bitumen, PVC en groendaken. Ook het lood- en zinkwerk kan verzorgd worden indien gewenst. 

Het juiste hellend dak bij nieuwbouw

Bij een nieuw huis is het belangrijk dat het juiste type dak gekozen wordt. Dit is immers mede bepalend voor de stijl en het aanzicht van de woning. Geradak heeft een goede kijk op welk soort dak het beste bij jouw huis past en adviseert je hierover graag. Daarvoor komt iemand van het bedrijf op locatie om de situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Meestal betreffen het hellende daken, maar ook in geval van platte daken kan Geradak je verder helpen. Bij schade voert het bedrijf snel en vakkundig reparaties uit en het doet tevens aan onderhoud zoals een grote schoonmaakbeurt uitvoeren of isolatiemateriaal vervangen. Ook andere elementen als een dakkapel, dakraam of zonnepanelen kunnen geplaatst worden door de dakdekker. Hierdoor is het bedrijf daadwerkelijk van alle markten thuis als het gaat om werkzaamheden op het dak.

Bron: nieuwbouw hellend dak

24 uur dak service | Dakmakers

Voor betrouwbare 24 uur dak service moet u bij Dakmakers zijn. Wij zijn een team enthousiaste dakdekkers met uitgebreide ervaring op de meest uiteenlopende daken. Werkzaamheden die we kunnen uitvoeren, zijn onder andere: een complete renovatie, het verhelpen van een kleine of grote lekkage, het ontwerpen van een nieuw dak en jaarlijks terugkerend onderhoud. We zijn aangesloten bij Vebidak en worden officieel erkend door Dak merk. Verder zijn we in het bezit van het VCA- en KOMO-procescertificaat. Als Dakmakers vinden we onze weg op ieder mogelijk dak. Van platte tot hellende, van groene tot zwarte en van rieten tot zinken daken. Net als hevige onweersbuien, wolkbreuken, en razende stormen houden wij ons niet aan reguliere kantoortijden. In noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar. Wordt u geconfronteerd met onverwachte schade ’s avonds laat of in het weekend? Schroom niet om ons te bellen. Een van onze mensen komt direct naar u toe. Hij zal snel en deskundig de reparatie uitvoeren en u vervolgens zorgeloos weer achterlaten. De Dakmakers staan voor de volle 100% achter alle werkzaamheden die ze verrichten. U krijgt daarom volledige garantie.

Dak advies van professionals

Professioneel dak advies geven we graag aan u. We zijn al ruim 30 jaar werkzaam in de branche en delen onze expertise met volle overtuiging. Afhankelijk van uw vraag, kunnen we van alles uitleggen over duurzame daken, zonnepanelen, soorten dakpannen et cetera. We werken stipt op tijd en hanteren scherpe prijzen. Als u nog geen klant bent, kunnen we een kennismakingsafspraak maken. Terwijl we het dak bekijken, zullen we tips geven en aanbevelingen doen. Onze manier van werken, sluit aan bij de officiële kwaliteits- en veiligheidseisen. De Dakmakers zijn bereikbaar via 085 022 0680 en info@dakmakers.nl. Bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van daken? Als u op onze site op ‘blog’ klikt verschijnen er een aantal interessante, actuele artikelen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld ‘Dak onderhoud abonnement’, ‘Zonnepanelen en … dak veiligheid?’.

http://www.dakmakers.nl/

Authentieke steenstrips zijn eenvoudig te plaatsen

Met authentieke steenstrips voor baksteen creëert u in korte tijd hetzelfde decoratieve uitzicht als bij gewoon metselwerk. U kunt ze aanbrengen op iedere vlakke, droge en stabiele baksteenondergrond. Authentieke steenstrips voor baksteen zijn daarbij heel gemakkelijk te plaatsen. Ze zijn gemakkelijk met lijm aan te brengen op de muur. Laat u de strips overlopen in de binnenhoeken, dan zijn er zelfs helemaal geen storende, verticale voeglijnen meer zichtbaar. Zo ontstaat er een mooi metselverband. Wilt u andere natuurgetrouwe reproducties van baksteen, natuursteen en rotsblokken aanbrengen op wanden en plafonds? Bij de specialist kunt u ook terecht voor Barnwood panelen voor plafondafwerking, die ook voor een prachtige afwerking zorgen.

Barnwood panelen van eiken-, walnoot- of iepenhout

Met Barnwood panelen haalt u de natuur in huis. Of u haalt de natuur uw horecaonderneming, kantooromgeving of instelling binnen. De panelen worden namelijk gemaakt van gevels van oude, verlaten woningen en boerderijen, gelegen in afgelegen bergdorpjes. Het materiaal is dan ook zeer oud en alleen met de hand bewerkt, wat direct terug te zien is in de robuuste, maar mooie afwerking. De panelen zijn meestal vervaardigd uit eikenhout, walnoothout of iepenhout. Het afwerken van een wand, plafond of ander oppervlak met Barnwood panelen geeft direct sfeer aan uw ruimte. Ook kunt u authentieke steenstrips van TOTALStone Nederland gebruiken.

Barnwood panelen en authentieke steenstrips voor baksteen voor particulieren en bedrijven

Wanneer u de plafonds, wanden of andere oppervlaktes van uw kantooromgeving, instelling of horecagelegenheid wilt afwerken met prachtige Barnwood panelen of authentieke steenstrips voor baksteen, dan kunt u die het beste bij een specialist aanschaffen. Dan weet u zeker dat u profiteert van de juiste service en de juiste kwaliteit. U kunt een specialist namelijk ook inschakelen als bedrijf. De specialist richt zich namelijk zowel op particulieren als op zakelijke klanten. Dat betekent dat de specialist ook voor u de Barnwood panelen en authentieke steenstrips voor baksteen kan plaatsen. De montage van afwerkingsmaterialen hoeft u dus niet zelf te doen wanneer u over een flinke ruimte beschikt: dit kunt u gewoon uit handen geven.

Dakramen en dakkapellen met dubbel glas

Een veelgehoorde vraag bij gezinsuitbreiding: ‘Gaan we verhuizen of verbouwen?’. In uw eigen huis zit misschien wel meer ruimte dan zo op het eerste gezicht is te zien. Het ondergeschoven kindje is in veel woningen toch wel de zolder. En dat terwijl daar hele mooi ruimtes van te maken zijn. Van slaapkamers, sport- en hobbyruimtes. Fijn is het dat er dan genoeg ruimte, ventilatie, daglicht en meestal een mooi uitzicht wordt gecreëerd.

Licht en ruimte op zolder met dubbel glas

Om de isolerende eigenschappen te behouden of te verbeteren is het raadzaam om te kiezen voor dakramen en dakkapellen met isolerend glas. Vaak wordt er subsidie of korting gegeven op het arbeidsloon. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten. En dat niet alleen. Door het plaatsen van een dakraam of dakkapel spaart u de kosten voor een verhuizing en de daarbij behorende hogere hypotheeklasten uit. Bovendien wordt uw woning meer waard. Bij een eventuele verkoop verdient u de investering op het dakraam of dakkapel gemakkelijk terug.

Dakraam of dakkapel met dubbel glas

Bezoek eens een showroom met dakramen en dakkapellen. Zo ervaart u alvast hoeveel ruimte en of licht de zolder u zal gaan geven. Deze specialisten verzorgen ook de plaatsing van het dakraam of de dakkapel. Zij kunnen u ook adviseren en komen bij u thuis opmeten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Belangrijk is ook dat u informeert bij uw gemeente. Meestal moet u een aanvraag indienen. Mag de dakkapel wel worden geplaatst op de door u gewenste plek? Sommige gemeentes hebben er een bezwaar tegen wanneer het dakkapel aan de straatkant wordt geplaatst. Een dakraam zal veelal minder problemen opleveren. Een dakraam zal echter alleen optisch de ruimte vergroten. Een dakkapel steekt uit en maakt dat er meer sta ruimte ontstaat.

Hoe de zolder er uit komt te zien

Het blijft moeilijk om een voorstelling te maken van het uiteindelijke resultaat. Gelukkig zijn er op internet zogenaamde zolderplanners te vinden. Met een zolderplanner bent u de architect van uw eigen zolder. Zo weet u het eindresultaat nog voor er een hamer ter hand is genomen. 

http://www.aaglashandel.nl