Dakdekker nodig voor nieuwbouw en hellend dak?

Ben je met nieuwbouw bezig en zoek je een professionele dakdekker voor jouw hellend dak? Laat je dan eens informeren door Geradak, een dakdekker die gespecialiseerd is in het plaatsen van dakdekken op hellende daken. Dit bedrijf is gevestigd in Groesbeek maar is landelijk actief. Het heeft al vele nieuwbouw- en renovatieprojecten op zijn naam staan en werkt met uiteenlopende materialen. Denk hierbij aan EPDM-folie, bitumen, PVC en groendaken. Ook het lood- en zinkwerk kan verzorgd worden indien gewenst. 

Het juiste hellend dak bij nieuwbouw

Bij een nieuw huis is het belangrijk dat het juiste type dak gekozen wordt. Dit is immers mede bepalend voor de stijl en het aanzicht van de woning. Geradak heeft een goede kijk op welk soort dak het beste bij jouw huis past en adviseert je hierover graag. Daarvoor komt iemand van het bedrijf op locatie om de situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Meestal betreffen het hellende daken, maar ook in geval van platte daken kan Geradak je verder helpen. Bij schade voert het bedrijf snel en vakkundig reparaties uit en het doet tevens aan onderhoud zoals een grote schoonmaakbeurt uitvoeren of isolatiemateriaal vervangen. Ook andere elementen als een dakkapel, dakraam of zonnepanelen kunnen geplaatst worden door de dakdekker. Hierdoor is het bedrijf daadwerkelijk van alle markten thuis als het gaat om werkzaamheden op het dak.

Bron: nieuwbouw hellend dak

24 uur dak service | Dakmakers

Voor betrouwbare 24 uur dak service moet u bij Dakmakers zijn. Wij zijn een team enthousiaste dakdekkers met uitgebreide ervaring op de meest uiteenlopende daken. Werkzaamheden die we kunnen uitvoeren, zijn onder andere: een complete renovatie, het verhelpen van een kleine of grote lekkage, het ontwerpen van een nieuw dak en jaarlijks terugkerend onderhoud. We zijn aangesloten bij Vebidak en worden officieel erkend door Dak merk. Verder zijn we in het bezit van het VCA- en KOMO-procescertificaat. Als Dakmakers vinden we onze weg op ieder mogelijk dak. Van platte tot hellende, van groene tot zwarte en van rieten tot zinken daken. Net als hevige onweersbuien, wolkbreuken, en razende stormen houden wij ons niet aan reguliere kantoortijden. In noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar. Wordt u geconfronteerd met onverwachte schade ’s avonds laat of in het weekend? Schroom niet om ons te bellen. Een van onze mensen komt direct naar u toe. Hij zal snel en deskundig de reparatie uitvoeren en u vervolgens zorgeloos weer achterlaten. De Dakmakers staan voor de volle 100% achter alle werkzaamheden die ze verrichten. U krijgt daarom volledige garantie.

Dak advies van professionals

Professioneel dak advies geven we graag aan u. We zijn al ruim 30 jaar werkzaam in de branche en delen onze expertise met volle overtuiging. Afhankelijk van uw vraag, kunnen we van alles uitleggen over duurzame daken, zonnepanelen, soorten dakpannen et cetera. We werken stipt op tijd en hanteren scherpe prijzen. Als u nog geen klant bent, kunnen we een kennismakingsafspraak maken. Terwijl we het dak bekijken, zullen we tips geven en aanbevelingen doen. Onze manier van werken, sluit aan bij de officiële kwaliteits- en veiligheidseisen. De Dakmakers zijn bereikbaar via 085 022 0680 en info@dakmakers.nl. Bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van daken? Als u op onze site op ‘blog’ klikt verschijnen er een aantal interessante, actuele artikelen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld ‘Dak onderhoud abonnement’, ‘Zonnepanelen en … dak veiligheid?’.

http://www.dakmakers.nl/