C-Bèta: evenementenlocaties in Hoofddorp

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

werkplekken in omgeving Amsterdam

Medewerkers hebben naast een goede kop koffie, een laptop en een snelle internetverbinding. Ook een inspirerende ruimte nodig. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. C-Bèta biedt diverse werkplekken in de omgeving van Amsterdam aan. Deze werkplekken zijn eenvoudig met het openbaarvervoer en met de auto te bereiken. Wij hebben de beschikking over duurzame en circulaire werkplekken. Waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en ideeen kunnen uitwisselen. Ideaal vind u niet? Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Circulair en duurzame evenementenruimtes

circulaire staat centraal voor ons en voor onze ruimtes is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is te zien in de evenementen en werkruimtes die wij aanbieden. Wij zijn trots op onze circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag alle gasten die geïnspireerd wil raken door onze evenementenruimtes. Voor evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Zijn er wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Zo heeft u de mogelijkheid uit een borrel of lunch. Heeft u liever dat wij het avond eten verzorgen. Geen probleem! Dit kan geregeld worden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor een enkele gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Onze unieke evenementenlocatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen plaatsvinden. Wij denken graag met u mee. Bij ons heeft u de mogelijkheid uit duurzame en circulaire evenementenlocatie in Hoofddorp. Samen kijken we wat het beste bij u past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Zoekt u werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem dan contact met ons op.

https://c-beta.nl/
Comments are Closed on this Post

C-Bèta: evenementenlocaties in Hoofddorp