Tijd om zelf te klussen in huis

Kijkopinterieur

Tijd om zelf te klussen in huis

Sommige mensen lijken van nature heel handig te zijn, terwijl andere juist ervan overtuigd zijn twee linkerhanden te hebben als het op klussen neerkomt. Als jij jezelf rekent tot de laatste groep, dan laat je ongetwijfeld alle huishoudelijke aanpassingen of reparaties over aan klusjesmannen. Tenzij je van plan bent om heel je woning te verbouwen, is het zeer aan te raden om voortaan zelf te klussen in huis.

 

Je komt goedkoper uit

Wil je graag het een en ander aanpassen in huis maar schrik je van de hoge prijzen die klusjesmannen hanteren? Dan kan je heel wat geld besparen door zelf te klussen in huis. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je voldoende materiaal en gereedschappen thuis klaar hebt liggen. Een aantal handige tools die je altijd op voorraad moet hebben zijn bijvoorbeeld: schroeven, een zaagmachine en een boormachine. Ben je van plan om regelmatig met balken aan de slag te gaan? Zorg dan in ieder geval voor een aantal balkdragers in huis. Eén ding is zeker: wat de benodigdheden ook zijn, je komt sowieso goedkoper uit dan wanneer je een klusjesman inhuurt.

 

Het is Leerzaam en gezellig 

Wees niet bang om te falen! Vooral de eerste keren zal je hoogstwaarschijnlijk hulp krijgen van mensen om je heen. Door zelf te klussen leer je nieuwe vaardigheden op een gezellige manier. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat het gebruiken van balkdragers in plaats van raveeldragers effectiever is bij het verbinden van zware houten balken.

 

Klussen is niet voor iedereen weggelegd. Toch is het helemaal niet erg om desondanks af en toe zelf te werken aan de nodige aanpassingen en reparaties thuis. Je zult vanzelf merken dat je er veel van leert en dat het stiekem ook een best vermakend bezigheid is. 

 

https://www.bnvtools.nl/

Veilig op pad met de camper

Kijkopinterieur

Lekker op vakantie met de camper is erg praktisch en biedt de uitkomst als je naar veel verschillende plekken trekt. Door de ruimte die de camper biedt, kun je veel spullen mee zonder dat het je veel ruimte kost, want elke camper beschikt over handige kastjes die om te bouwen zijn tot bank of bed. Ook is alles zo ingericht dat de ruimte zo functioneel mogelijk benut wordt. Echter, de voordelen zijn tevens nadelen wegens het feit dat de hoogte van de camper een dode hoek creëert. Daarnaast zal een eventuele fietsendrager het zicht op de situatie achter de camper verder beperken, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Ga jij deze vakantie met een gehuurde camper op pad? Wees er dan van verzekerd dat deze uitgerust is met camera’s en een monitor die je zicht bieden rondom het voertuig.

Bent u een camperverhuurder? Dan is het van groot belang dat u verkeersveiligheid kan garanderen voor uw klanten. Veiligheid in het verkeer is namelijk niet alleen essentieel voor de weggebruiker zelf, maar ook voor de medeweggebruikers en omstanders. Een achteruitrijcamera set kan veel verschil maken voor wat betreft zichtproblemen. De camper achteruitrijcamera biedt naast zicht op het gebied aan de achterkant van de camper ook zit op de situatie aan de zijkanten van de camper. De camera’s worden in dat geval bevestigd aan de zijspiegels, waardoor je optimaal zicht krijgt.

Wacht dus niet langer en kies voor een kwalitatief camerasysteem om de verkeersveiligheid te vergroten. Wees je bewust van de gevolgen die beperkt of slecht zicht kunnen veroorzaken en ga voor veiligheid boven gemak. Uiteindelijk zal gemak namelijk gepaard gaan met verkeersveiligheid, waar Van Zwitserland als geen ander bekend mee is. Wij denken graag met je mee over de juiste oplossing en onderzoeken de mogelijkheden in camerasystemen voor jouw voertuig.

https://www.vanzwitserland.nl/

Bouten en schroeven kopen

Kijkopinterieur

Wil je graag schroeven en bouten bestellen? Doe dit makkelijk en snel bij bouworder.nl!

 

Wanneer je aan het klussen bent thuis of juist bij iemand anders, is het altijd handig om bepaalde spullen bij je te hebben. Het komt namelijk vaak voor dat je één van deze spullen nodig hebt en dan is het altijd fijn als je ze bij de hand hebt. Schroeven en bouten zijn van die spullen, die altijd van pas komen en eigenlijk niet kunnen ontbreken in je gereedschapskoffer. Lees hier meer over schroeven en bouten bestellen bij bouworder.nl!

 

Wat zijn schroeven en bouten?

Schroeven en bouten zijn beide bevestigingsmiddelen. Met deze bevestigingsmiddelen kan je dus verschillende soorten materialen aan elkaar verbinden. Wanneer we praten over bouten hebben we het over een ronde staaf van metaal waarop schroefdraad is aangebracht. De bout heeft een kop en wanneer de bout wordt gebruikt in combinatie met een moer, kunnen materialen aan elkaar verbonden worden.

 

Een schroef is ook een bevestigingsmateriaal en die zorgt er ook voor dat er materialen aan elkaar verbonden kunnen worden. Een schroef wordt er alleen ingedraaid en heeft dan ook een scherpe punt aan de onder kant zitten, zodat de schroef makkelijk in het materiaal geboord kan worden. De schroef wordt dan ook gewoon vastgedraaid in het materiaal.

 

Je schroeven en bouten bestellen doe je makkelijk bij bouworder.nl!

Ben je op zoek naar bouten en/of schroeven? Dan kan je deze makkelijk bestellen bij bouworder.nl. Wanneer je vragen hebt over het bestellen van schroeven en bouten, kan je altijd makkelijk contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers probeert je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat je direct kan beginnen met klussen.

 

Het voordeel van schroeven en bouten bestellen bij bouworder.nl is dat wanneer je op werkdagen voor 15:00 hebt besteld, je de producten gewoon de volgende werkdag al in huis hebt. Je hoeft dus niet meer naar de bouwmarkt om je producten te kopen, maar deze kan je gewoon online bestellen.

 

 

https://www.bouworder.nl/bouten-en-moeren/

Bouwbord

Kijkopinterieur

Heeft u een bouwbedrijf?

Als bouwbedrijf bent u natuurlijk erg trots op uw creaties zoals de huizen die u verbouwt. U wilt natuurlijk ook dat iedereen weet dat u dit gedaan heeft en dat u als bedrijf altijd beschikbaar bent voor klussen. Dit kan u aan voorbijlopende mensen of rijdende auto’s goed laten weten door middel van een bouwbord. Hiermee kan u iedereen laten weten dat uw bedrijf degene is die daar aan het werk is. Ook heeft u natuurlijk reclame hierdoor die u mee pakt door een bouwbord. Een bouwbord is een krachtig en opvallend bord wat aan iedereen duidelijk maakt wat er gebeurd op een locatie. U kan een bedrijf hiervoor benaderen om voor u een bouwbord te ontwerpen. Daarnaast wordt het bouwbord ook door hun geproduceerd en zal deze op de plaats van bestemming worden geplaatst. Op die manier heeft het bedrijf zicht op elk stap in het proces waardoor dit snel en gemakkelijk kan. Tegenwoordig zijn bouwborden onmisbaar op elk bouwplaats. Het wordt niet alleen gebruikt als reclame maar ook om te laten zien dat er iets verkocht of verhuurt wordt zoals appartementen of kantoorgebouwen. Het vormt een sterk communicatiemiddel tussen burgers en diverse organisaties.

Verwacht u een baby?

Tot slot kan u ook een bouwbord laten maken om de geboorte van uw zoon of dochter kenbaar te maken. Dit kan door een aankondiging op een groot uniek bord bij uw woning te laten maken. Wanneer er een bouwbord wordt geproduceerd wordt er gebruik gemaakt van een full-colour print en wordt het bouwbord door middel van een eigen vrachtwagen met kraan geplaatst. Na afloop van het project zal het bord ook weer worden opgehaald door dit bedrijf zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.  Wanneer u een bouwbord wilt bestellen kan u het beste een offerte aanvragen. Hierdoor heeft u meteen een prijs die afgestemd is op uw unieke bord. Wanneer u een bord wilt plaatsen moet u er wel aan denken dat er vaak een vergunning voor nodig is. Bekijk vooraf of deze nodig is in uw gemeente en welke eisen de gemeente stelt aan een bouwbord. Hierdoor voorkomt u tijdverlies en kan u meteen bouwbord bestellen voor bij uw project!

https://strijkerbuitenreklame.nl/maatwerk/bouwborden/

Een kapot raam, vervelend maar waar.

Kijkopinterieur

Wonen naast een restaurant kan makkelijk zijn, maar ook wel nadelig met al die fietsen voor je deur. Je hebt een A4 op de ramen geplakt met de tekst: “Geen fietsen tegen het raam plaatsen A.U.B.”. Toch hebben sommige fietsers op een zonnige zomerdag de fietsen voor het raam neergezet. Iemand wilde zijn fiets pakken en stootte per ongeluk tegen de andere fietsen aan met als gevolg een domino-effect van vallende fietsen. Er viel precies één fiets met het stuur tegen je raam van de keuken aan met schade als gevolg. Je had nog zulke goede voorzorgsmaatregelen genomen, maar toch is je raam kapot. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen is raam reparatie noodzakelijk. Er zijn diverse glasservicebedrijven die 24 uur per dag bereikbaar zijn om binnen het uur je raam weer te herstellen. Het is belangrijk dat je aan de glasservice telefonisch goed doorgeeft welke schade je hebt geleden aan je raam, zodat de juiste service verleend kan worden. Maak eventueel vooraf alvast wat foto’s van het kapotte raam, zodat je dit als bewijs kunt gebruiken bij de verzekering. Deze foto’s zal de glasservice ten alle tijden ook maken om deze door te sturen naar je verzekering.

Het lijkt je misschien verstandig om toch maar een raam erin te zetten van een andere kwaliteit, omdat het helaas vaker gebeurt dat mensen toch hun fiets tegen je raam aanplaatsen. Daarom besluit je om dubbelglas erin te willen hebben. Dit kun je direct doorgeven aan de glasservice en zij zorgen ervoor dat er een raam van goede kwaliteit wordt afgeleverd. Als je verzekerd bent tegen ruitschade kan de glasservice de declaratie verzorgen bij de verzekering, zodat je hier niet zelf achteraan hoeft te gaan. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat er een raam gesneuveld is, terwijl je er altijd nog zo goed op let dat mensen niet hun fietsen plaatsen tegen je raam.

https://www.glasned24.nl/

elektrische sloten, het juiste beheer voor uw toegangsdeuren

Kijkopinterieur

Een slot het is een must tegenwoordig. Je kan niet zomaar de deuren open laten zonder een slot er op te zetten of je hebt al ongenodigde gasten in je huis zitten of kostbare spullen niet in een kluis hebben of er missen spullen. We kunnen niet meer zonder sloten tegenwoordig we hebben ze nodig om ons een veilig gevoel te geven. Vroeger waren ze er voornamelijk alleen nog in sloten waarbij je een sleutel bij nodig hebt om hem van het slot te kunnen halen. Nu zijn er al allemaal verschillende sloten te verkrijgen, sleutelsloten, cijfersloten, codesloten en elektrische sloten. Een cijferslot wordt vaak gebruikt bij koffers. Codesloten kunnen gebruikt worden in bijvoorbeeld winkels om het personeelsgedeelte te mogen komen. elektrische sloten zijn sloten die automatisch geopend kunnen worden. Maar niet alleen deuren worden afgesloten met sloten, ook juwelenkistjes, bankkluizen, vervoersmiddelen en boeken kunnen worden afgesloten met een daarvoor speciaal voor ontworpen slot afgesloten worden. Zo kunnen bijna al deze sloten ook elektrische sloten zijn. Een elektrisch slot kan geopend worden met een sleutel die je ergens voor moet houden waardoor het slot automatisch ontgrendeld. Ook auto’s kunnen tegenwoordig met een druk op de knop ontgrendeld worden en hoef je niet meer met de sleutel in het sleutelgat om in de auto in te kunnen. Ook auto’s kunnen tegenwoordig gestart worden met elektrische sloten, met deze sloten kan er geen sleutel meer in het sleutelgat en kan de auto alleen aan als de autosleutel aanwezig is in de auto, zonder de sleutel kan de auto wel gestart worden, maar kan de auto vaak nog geen één kilometer rijden dus de auto kan dan nooit ver weg zijn mocht deze gestolen zijn.

 

Er wordt onderscheid gemaakt in sloten, zo is er een bijzetslot dit is een extra slot naast het hoofdslot. Een hangslot kan vrij geplaats worden een ingebouwd slot zit vaak in deuren verwerkt en een oplegslot is een slot die aan de binnenzijde tegen de muur wordt gemonteerd. Een contactslot is om vaak een vervoersmiddel te laten starten. Een deurslot, fietsslot, kistslot en kastslot spreekt voor zich. Een Kensingtonslot beveiligd elektrische apparaten tegen diefstal. Een kistsluiting of erierkistsluiting bestaat uit twee delen. Dan is er nog een overvalsluiting, een raamslot en een zweeds slot. Een elektrisch slot wordt voornamelijk gebruikt bij een flat, hier kunnen de bewoners de deur zelf openen als ze horen wie er voor de deur staat op een andere manier kan je niet in de flat komen of je moet zelf natuurlijk de sleutel hebben.

https://www.elocktron.nl/elektrische-sloten.html

Antislip rubber trap tape speciaal voor meer veiligheid

Antislip rubber trap strip is speciaal ontwikkeld voor gladde traptreden

In Nederland staan veel oude trappen in de woning die heel erg steil en smal zijn. Resultaat hierdoor, veel ongevallen op de trap. Met name oudere mensen hebben enorme moeite met het traplopen op zo’n steile trap.

In 2013 heeft een onderzoek uitgewezen dat er jaarlijks meer dan 900 ernstige ongevallen plaatsvinden onder de ouderen met zeer ernstige gevolgen. Dit kost de Nederlandse overheid jaarlijks veel geld.

Uit dit rapport is een samenwerking ontstaan tussen een studenten groep van TNO Delft en Je Eigen Praktijk om een product te ontwikkelen, voor deze Nederlandse struikel trappen.

De criteria die hierbij was:

  • Super sterk.
  • Voldoende grip ook met sokken.
  • Makkelijk aan te brengen.
  • Geschik voor de meeste trappen.
  • Betaalbare prijs.

Na lang onderzoeken en uitvoerig testen van de samenstelling van het materiaal, is er een antislip rubber tape ontstaat die aan al deze eisen voldoet. De antislip strip voor de trap is leverbaar in 2 lengtes 15 meter en 5 meter en in 5 verschillende ral kleuren. De trapstrip is online te bestellen.

In Nederland is de antislip strip inmiddels een bekend product geworden op het internet.  Die je eenvoudig ook online kunt kopen en binnen 2 dagen wordt geleverd.

 

 

http://www.antisliprubbertape.com