Bouwbord

Heeft u een bouwbedrijf?

Als bouwbedrijf bent u natuurlijk erg trots op uw creaties zoals de huizen die u verbouwt. U wilt natuurlijk ook dat iedereen weet dat u dit gedaan heeft en dat u als bedrijf altijd beschikbaar bent voor klussen. Dit kan u aan voorbijlopende mensen of rijdende auto’s goed laten weten door middel van een bouwbord. Hiermee kan u iedereen laten weten dat uw bedrijf degene is die daar aan het werk is. Ook heeft u natuurlijk reclame hierdoor die u mee pakt door een bouwbord. Een bouwbord is een krachtig en opvallend bord wat aan iedereen duidelijk maakt wat er gebeurd op een locatie. U kan een bedrijf hiervoor benaderen om voor u een bouwbord te ontwerpen. Daarnaast wordt het bouwbord ook door hun geproduceerd en zal deze op de plaats van bestemming worden geplaatst. Op die manier heeft het bedrijf zicht op elk stap in het proces waardoor dit snel en gemakkelijk kan. Tegenwoordig zijn bouwborden onmisbaar op elk bouwplaats. Het wordt niet alleen gebruikt als reclame maar ook om te laten zien dat er iets verkocht of verhuurt wordt zoals appartementen of kantoorgebouwen. Het vormt een sterk communicatiemiddel tussen burgers en diverse organisaties.

Verwacht u een baby?

Tot slot kan u ook een bouwbord laten maken om de geboorte van uw zoon of dochter kenbaar te maken. Dit kan door een aankondiging op een groot uniek bord bij uw woning te laten maken. Wanneer er een bouwbord wordt geproduceerd wordt er gebruik gemaakt van een full-colour print en wordt het bouwbord door middel van een eigen vrachtwagen met kraan geplaatst. Na afloop van het project zal het bord ook weer worden opgehaald door dit bedrijf zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.  Wanneer u een bouwbord wilt bestellen kan u het beste een offerte aanvragen. Hierdoor heeft u meteen een prijs die afgestemd is op uw unieke bord. Wanneer u een bord wilt plaatsen moet u er wel aan denken dat er vaak een vergunning voor nodig is. Bekijk vooraf of deze nodig is in uw gemeente en welke eisen de gemeente stelt aan een bouwbord. Hierdoor voorkomt u tijdverlies en kan u meteen bouwbord bestellen voor bij uw project!

https://strijkerbuitenreklame.nl/maatwerk/bouwborden/

Goedkoop tuingereedschap in diverse soorten en maten, dat kan via een partijhandel gereedschap

Bent u op zoek naar een divers aanbod gereedschap? Koop dan een partijhandel gereedschap in bij de specialist. Dan is er vaak een zeer ruim en divers assortiment te kiezen. Voor veel bedrijven is dit ook een reden om zo een bepaalde handel aan te schaffen. Vaak zijn deze bedrijven bekend binnen deze markt en hebben ze verschillende inkoopmogelijkheden. Hierdoor kunnen producten scherp worden aangeschaft en kan bijvoorbeeld dus goedkoop tuingereedschap worden aangeboden. Vaak komen er een diversiteit van producten mee wanneer een partijhandel gereedschap wordt aangeschaft. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld: tuingereedschap, maar ook gereedschap voor en rondom huis. Veel handgereedschap en tuingereedschap is ook makkelijk te voeren, zo zitten ze vaak binnen de partijhandel die worden aangeboden. Echter bent u wel verzekerd van een goed prijs, zo moet u niet raar opkijken dat goedkoop tuingereedschap toch bestaat uit kwaliteit van een A-merk.

Goedkoop tuingereedschap koopt u natuurlijk bij de professional

Goedkoop tuingereedschap schaft u natuurlijk het liefste aan bij een echte specialist in tuingereedschap. Dan weet u dat u profiteert van de meeste knowhow. De echte professional weet aan de hand van de behoeftes van de klant en natuurlijk de markt wat zij moeten aanbieden. Dit is dan ook vaak terug te zien in het aangeboden assortiment. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, ook goedkoop tuingereedschap kan voldoen aan de eisen die u heeft met betrekking tot deze producten. Aan de hand van een partijhandel gereedschap kan bijvoorbeeld bepaalde producten zeer scherp worden aangeboden. Zo wordt er gezorgd dat kwaliteit en een betaalbare prijs hand in hand kunnen gaan!

Een partijhandel gereedschap, scherpe prijzen gegarandeerd!

Koopt u een partijhandel gereedschap op, dan scheelt dat enorm in de prijzen. En dat is natuurlijk erg fijn wanneer u goedkoop tuingereedschap wilt aanschaffen. Voornamelijk komen de meeste van deze producten uit het verre Oosten, dit door middel van agentschappen en andere netwerken waar bedrijven gebruik van maken. Aan de hand van deze netwerken en agentschappen kunnen bedrijven in het bezit komen van bijvoorbeeld een partijhandel gereedschap. Door deze trend kunt u zo goedkoop uw tuingereedschap aanschaffen. Daarnaast hoeft goedkoop geen duurkoop te betekenen, u bent vaak ook nog gegarandeerd van een hoogstaande kwaliteit. Zo doet uw goedkoop tuingereedschap niet onder ten opzichte van de grote en bekende merken, goedkoop hoeft dus zeker geen duurkoop te betekenen. Dit is een van de zaken die veel personen in ons huidig klimaat helaas vergeten.

Een kapot raam, vervelend maar waar.

Wonen naast een restaurant kan makkelijk zijn, maar ook wel nadelig met al die fietsen voor je deur. Je hebt een A4 op de ramen geplakt met de tekst: “Geen fietsen tegen het raam plaatsen A.U.B.”. Toch hebben sommige fietsers op een zonnige zomerdag de fietsen voor het raam neergezet. Iemand wilde zijn fiets pakken en stootte per ongeluk tegen de andere fietsen aan met als gevolg een domino-effect van vallende fietsen. Er viel precies één fiets met het stuur tegen je raam van de keuken aan met schade als gevolg. Je had nog zulke goede voorzorgsmaatregelen genomen, maar toch is je raam kapot. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen is raam reparatie noodzakelijk. Er zijn diverse glasservicebedrijven die 24 uur per dag bereikbaar zijn om binnen het uur je raam weer te herstellen. Het is belangrijk dat je aan de glasservice telefonisch goed doorgeeft welke schade je hebt geleden aan je raam, zodat de juiste service verleend kan worden. Maak eventueel vooraf alvast wat foto’s van het kapotte raam, zodat je dit als bewijs kunt gebruiken bij de verzekering. Deze foto’s zal de glasservice ten alle tijden ook maken om deze door te sturen naar je verzekering.

Het lijkt je misschien verstandig om toch maar een raam erin te zetten van een andere kwaliteit, omdat het helaas vaker gebeurt dat mensen toch hun fiets tegen je raam aanplaatsen. Daarom besluit je om dubbelglas erin te willen hebben. Dit kun je direct doorgeven aan de glasservice en zij zorgen ervoor dat er een raam van goede kwaliteit wordt afgeleverd. Als je verzekerd bent tegen ruitschade kan de glasservice de declaratie verzorgen bij de verzekering, zodat je hier niet zelf achteraan hoeft te gaan. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat er een raam gesneuveld is, terwijl je er altijd nog zo goed op let dat mensen niet hun fietsen plaatsen tegen je raam.

https://www.glasned24.nl/

elektrische sloten, het juiste beheer voor uw toegangsdeuren

Een slot het is een must tegenwoordig. Je kan niet zomaar de deuren open laten zonder een slot er op te zetten of je hebt al ongenodigde gasten in je huis zitten of kostbare spullen niet in een kluis hebben of er missen spullen. We kunnen niet meer zonder sloten tegenwoordig we hebben ze nodig om ons een veilig gevoel te geven. Vroeger waren ze er voornamelijk alleen nog in sloten waarbij je een sleutel bij nodig hebt om hem van het slot te kunnen halen. Nu zijn er al allemaal verschillende sloten te verkrijgen, sleutelsloten, cijfersloten, codesloten en elektrische sloten. Een cijferslot wordt vaak gebruikt bij koffers. Codesloten kunnen gebruikt worden in bijvoorbeeld winkels om het personeelsgedeelte te mogen komen. elektrische sloten zijn sloten die automatisch geopend kunnen worden. Maar niet alleen deuren worden afgesloten met sloten, ook juwelenkistjes, bankkluizen, vervoersmiddelen en boeken kunnen worden afgesloten met een daarvoor speciaal voor ontworpen slot afgesloten worden. Zo kunnen bijna al deze sloten ook elektrische sloten zijn. Een elektrisch slot kan geopend worden met een sleutel die je ergens voor moet houden waardoor het slot automatisch ontgrendeld. Ook auto’s kunnen tegenwoordig met een druk op de knop ontgrendeld worden en hoef je niet meer met de sleutel in het sleutelgat om in de auto in te kunnen. Ook auto’s kunnen tegenwoordig gestart worden met elektrische sloten, met deze sloten kan er geen sleutel meer in het sleutelgat en kan de auto alleen aan als de autosleutel aanwezig is in de auto, zonder de sleutel kan de auto wel gestart worden, maar kan de auto vaak nog geen één kilometer rijden dus de auto kan dan nooit ver weg zijn mocht deze gestolen zijn.

 

Er wordt onderscheid gemaakt in sloten, zo is er een bijzetslot dit is een extra slot naast het hoofdslot. Een hangslot kan vrij geplaats worden een ingebouwd slot zit vaak in deuren verwerkt en een oplegslot is een slot die aan de binnenzijde tegen de muur wordt gemonteerd. Een contactslot is om vaak een vervoersmiddel te laten starten. Een deurslot, fietsslot, kistslot en kastslot spreekt voor zich. Een Kensingtonslot beveiligd elektrische apparaten tegen diefstal. Een kistsluiting of erierkistsluiting bestaat uit twee delen. Dan is er nog een overvalsluiting, een raamslot en een zweeds slot. Een elektrisch slot wordt voornamelijk gebruikt bij een flat, hier kunnen de bewoners de deur zelf openen als ze horen wie er voor de deur staat op een andere manier kan je niet in de flat komen of je moet zelf natuurlijk de sleutel hebben.

https://www.elocktron.nl/elektrische-sloten.html

Antislip rubber tape speciaal voor trappen veiligheid

Antislip rubber strip is speciaal ontwikkeld voor de trap

In Nederland staan veel oude trappen in de woning die heel erg steil en smal zijn. Resultaat hierdoor, veel ongevallen op de trap. Met name oudere mensen hebben enorme moeite met het traplopen op zo’n steile trap.

In 2013 heeft een onderzoek uitgewezen dat er jaarlijks meer dan 900 ernstige ongevallen plaatsvinden onder de ouderen met zeer ernstige gevolgen. Dit kost de Nederlandse overheid jaarlijks veel geld.

Uit dit rapport is een samenwerking ontstaan tussen een studenten groep van TNO Delft en Je Eigen Praktijk om een product te ontwikkelen, voor deze Nederlandse struikeltrappen.

De criteria die hierbij werd vastgesteld was:

  • Super sterk.
  • Voldoende grip ook met sokken.
  • Makkelijk aan te brengen.
  • Geschik voor de meeste trappen.
  • Betaalbare prijs.

Na 2 jaar onderzoeken en uitvoerig testen van de samenstelling van het materiaal, is er een antislip rubber tape ontstaat die aan al deze eisen voldoet. De antislip strip voor de trap is leverbaar in 2 lengtes 15 meter en 5 meter en in 4 verschillende ral kleuren. De trapstrip is online te bestellen.

In Nederland is de antislip strip inmiddels een bekend product geworden op het internet. Sinds januari 2016 wordt er niet alleen in Nederland en Belgie verkocht, maar zijn er ook online winkels in Spanje en Duitsland.

 

 

http://www.antisliprubbertape.com