Kijk op Interieur
Image default
Gezond wonen

Beter voelen met botox

Wij zijn geneigd om ons aan te passen aan het huidige maatschappelijke beeld. Het is heel menseigen om zich te scharen onder de meerderheid. Als paradox daarop willen we ook allemaal origineel en uniek zijn. De eigenschap dat we ons willen scharen onder de meerderheid, om zo niet buiten de groep te vallen, zorgt ervoor dat er een bepaald maatschappelijk beeld ontstaat waar wij allemaal zo dicht mogelijk proberen bij te komen.
Ook in ons gedrag zien we deze lijn terug. Een heersende gedachte in onze huidige maatschappij is dat het beter is om jong te zijn dan om oud te zijn. Mensen die zich heel erg door deze gedachte aangesproken voelen, zullen er misschien over gaan nadenken om er langer jong uit te willen zien. Het kan zijn dat deze mensen een lange worsteling hebben op dit vlak.
Om in deze behoefte te voorzien doen sommige mensen aan plastische chirurgie. Met plastische chirurgie hopen deze mensen er langer jong uit te zien. Een milde en veelgebruikte vorm van plastische of cosmetische chirurgie is dat mensen botox spuiten. Met botox ontspant een huid zich waardoor sommige rimpels wegtrekken.
Tegenover botox staat het gebruik van fillers. Fillers doen het tegenovergestelde van botox. Fillers vult de huid van iemand op, waardoor deze huid zich straktrekt. Daarnaast worden fillers gebruikt op lippen op te vullen. Fillers lippen zijn enkel bedoeld om er beter uit te zien.
Zo vinden mensen hun zelfvertrouwen in producten van onze cosmetische wetenschap. Veel vrouwen doen dat met botox. Fillers zijn iets minder populair, maar ook fillers worden veel gebruikt, want de huid van iemand is het eerste wat je ziet en bepaald of iemand er jong of oud uit ziet. Het is dan ook helemaal niet gek dat dit de meest gedane behandeling is van de behandelingen die plastische- en de cosmetische chirurgie ons te bieden hebben.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Te veel gezond om bij te houden

Kerntrekken of inbraak? Dit is de oplossing

Geef jouw Deuren nieuwe sleutels neem de sterkste sloten