Bent u al op de hoogte van de vele opties bij een douchedeur op maat?

Het kopen van een douchedeur, is dat nou zo spannend? Misschien niet, maar het is wel goed om te weten van welke opties u gebruik kunt maken. Daarvoor kunt u het beste naar de specialist op het gebied van glazen douchedeuren op maat gaan. Wanneer u de douchedeur op maat bij De Voordelige Groep bestelt, krijgt u de glazen deur compleet geleverd met scharnieren en een knop. Daarnaast heeft u keuzen uit het soort glas, namelijk mat glas, een coating of helder glas. Heeft u iets anders in gedachten? Dan kunt u dit met de specialisten bespreken, zij helpen u graag. Uw complete glazen douchedeur op maat wordt geleverd door heel Nederland en Vlaanderen.

Een douchedeur op maat van 8mm dik helder veiligheidsglas

Het laatste dat u wilt in de badkamer is dat u tijdens een glijpartij dwars door de deur van uw douchecabine valt. Voorkom het ergste met een douchedeur van veiligheidsglas. De dikte zorgt ervoor dat de deur niet snel kapot zal gaan. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. De Voordelige Groep biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

Optioneel douchestrips toevoegen aan de douchedeur op maat

Kent u dat? U, of een ander gezinslid gaat even douchen en na afloop lijkt de badkamer op een low budget remake van ‘The Poseidon Adventure’. Gelukkig is de oplossing een stuk eenvoudiger, douchestrips! Wel is het belangrijk dat de douchestrips goed worden bevestigd door middel van kit. Naast douchestrips kunt u ook kiezen voor inklapbare deuren of vouwdeurtjes in plaats van een normale douchedeur. Er zijn veel andere extra opties mogelijk op aanvraag zoals een gezandstraald gedeelte of bijvoorbeeld een ander soort glas. De specialisten van De Voordelige Groep vertellen u graag alle overige mogelijkheden over variaties wat betreft de douchedeur op maat.

Comments are Closed on this Post

Bent u al op de hoogte van de vele opties bij een douchedeur op maat?