Kijk op Interieur
Image default
Aanbiedingen

Technieker Hoogspanning

Technieker Hoogspanning

Jouw verantwoordelijkheden

Alle energie die je thuis ontvangt, gaat door het Elia-raster. Energie kan afkomstig zijn van windmolens in de Noordzee, kerncentrales in Frankrijk of elders. Dankzij goed onderhoud beschikken we over een van de meest betrouwbare netwerken in Europa. Als het probleem zich blijft voordoen, kunnen onze technici het repareren. Dankzij hen kunnen we 24/7 stroomtransmissie garanderen. De taken van technici omvatten verschillende activiteiten.

Als elektromechanisch / elektrotechnicus werk je in onze centrales aan hoogspanningsapparatuur. Onderstation Northeast Service Department besteedt speciale aandacht aan GIS (GasInsulated Switchgear) hoogspanningsstations en locaties die zijn uitgerust met oude stroomonderbrekers (specifieke apparatuur). Deze stroomonderbrekers vereisen speciale aandacht en specifieke vaardigheden. Ze aan het werk houden is van cruciaal belang voor de kwaliteit van ons netwerkaanbod.

Afhankelijk van de ontwikkeling van het netwerk, kunt u ook actief deelnemen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en nieuwe werkwijzen introduceren voor onze onderhoudsactiviteiten. Speciale metingen (DRM …) die ook op onze apparatuur moeten worden uitgevoerd.

Op basis van uw persoonlijke interesses en ambities biedt Elia werknemers de mogelijkheid om zich bij verschillende teams aan te sluiten, andere meer technische beheertaken uit te voeren of deel te nemen aan de planning van controle- en beheernetwerken. Op deze manier kunnen werknemers zeer uiteenlopende beroepen ontwikkelen en uitgebreide technische kennis opdoen in de branche. Medewerkers kunnen zich ook specialiseren in specifieke activiteiten en technische experts worden in hun vakgebied.

Jouw profiel

U neemt beveiliging heel serieus.

Je hebt een bachelorgraad in elektrotechniek of mechatronica of een diploma technisch hoger onderwijs; of je nu gelijkwaardige ervaring hebt.

Uiteraard beschik je over de benodigde expertise en ervaring en deel je onze passie voor techniek.

Je werkt graag in een team en bent bereid grote uitdagingen aan te gaan.

Je bent erg geïnteresseerd in elektromechanica en je wilt met een team samenwerken om oplossingen te vinden voor onverwachte problemen die flexibiliteit vereisen.

Je beschikt over goede analytische en uitgebreide vaardigheden.

Je hebt een B rijbewijs en bent bereid om te rijden in Antwerpen, Limburg en Schaarbeek Noord.

Ons aanbod

Wij bieden je meer dan alleen een baan: uiterst professionele en charmante omgeving, unieke trainingen en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen …

Daarnaast bieden we aantrekkelijke salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kiezen voor Elia is kiezen voor een succesvolle toekomst!

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/service-technieker.html