TREC Housing Den Haag, waarmee kunnen zij je helpen?

Kijkopinterieur

Voor een totaalpakket van verkoop, aankoop en verhuur moet je bij TREC Housing Den Haag wezen. Zij bieden totaalpakketten voor zowel woningen als bedrijfspanden. De begeleiding geldt van begin tot eind. Het contact in dit proces is erg belangrijk, daarom wordt je over alles op de hoogte gehouden en wordt er ook gevraagd om jouw mening en wordt er gehandeld naar jouw wens.

Het proces van verkoop

Het proces begint altijd met het bepalen en vaststellen van de vraagprijs. Het is ook belangrijk om de woning op een goede manier in de markt te brengen, daarom worden er professionele foto’s en video’s gemaakt om de woning van zijn beste kant te laten zien. Deze foto’s en video’s worden gepubliceerd op grote huizen websites, dit alles om het huis zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen zodat er zoveel mogelijk bezichtigingen komen. Zodra alles rond is met de potentiële koper wordt alles nog netjes voor jou geregeld bij de notaris. 

Het proces van aankoop

Het kopen van een woning is best complex en er komen veel dingen bij kijken. Daarom wordt er door TREC Housing Den Haag complete begeleiding aangeboden van begin tot eind. Allereerst wordt er samen gezocht naar een potentieel huis, wanneer deze is gevonden wordt er met een deskundig oog naar gekeken en wordt bepaald of het huis is goed staat en/of wat vervangen moet worden. Aan de hand hiervan wordt er een prijs van het huis opgemaakt. Je wordt dan ook geholpen bij het uitbrengen van een bod op het huis. Nadat het bod is geaccepteerd wordt je geholpen bij het doornemen van de koopakte zodat je er ook alles van snapt en weet wat u koopt. TREC Housing Den Haag biedt je de begeleiden van de eerste zoektocht tot het uiteindelijke ontvangst van de sleutel. 


Huis zelf verkopen kan iedereen tegenwoordig

Kijkopinterieur

Zelf een huis verkopen kan tegenwoordig iedereen. U heeft wellicht onzekerheid met betrekking tot:

1. Bepalen van de waarde van uw huis en de vraagprijs

2. Onderhandelen met meerdere geïnteresseerden

3. Opstellen verkoopcontract

Hierbij kunt u echter gebruik maken van juridische adviseurs en hypotheekadviseurs kunnen ook een handje meehelpen hierin. U wilt voorkomen dat u een foute keuze neemt of een gebrekkig contract optstelt. Er komt veel kijken bij een woningverkoop, maar als u eenmaal weet wat u wilt, dan kunt u het vaak gemakkelijk zelf. 

Een uitkomst is het verkopen aan een opkoper. Dan zijn er geen (makelaars)kosten en het overeenkomen van de prijs gaat heel anders in zijn werk als via kopers die zich melden via Funda. Een opkoper weet veel van de vastgoedmarkt en als u weet wat uw positie is, dan kunt u gerust de onderhandeling met een opkoper aangaan. Sons Real Estate beschikt echter ook over mogelijkheden voor het vinden van kopers via woningsites of zelfs Funda.

Voor het zelf verkopen van een huis kunt u denken aan Sons Real Estate. Zij hebben meerdere mogelijkheden voor het kunnen verkopen van ieder soort huis. Heeft u bijvoorbeeld haast, dan kan Sons Real Estate de verkoop overnemen door het huis op te kopen. Maar Sons Real Estate beschikt over alternatieve programma’s die een ‘soort’ tussenweg mogelijk maken tussen een opkopers traject of een makelaarstraject.

https://sonsrealestate.nl/zelf-huis-verkopen/

Waar op letten tijdens de aanschaf van LED inbouwspots badkamer?

Kijkopinterieur

Bij de aanschaf van led inbouwspots zijn er verschillende factoren waar u op moet letten. Er zijn namelijk veel mogelijkheden met licht. Met inbouwspots kunt u een mooi functioneel maar sfeervol geheel maken, zo kunt u kiezen uit verschillende maten en extra’s. Voor de badkamer wordt er aangeraden om voor kleine inbouwspots te gaan. Deze verlichting geeft ondanks de grootte meer dan voldoende licht. Dit is ideaal voor in de badkamer, ze vallen niet op maar geven wel voldoende licht.

Door gebruik te maken van kantelbare spots kunt u een gezellige en moderne sfeer creëren voor in uw badkamer. De kantelbare inbouwspots doen dit door middel van kleine lichthoeken. Met kleine lichthoeken kunt u op een mooie manier objecten in uw badkamer zoals een douche, bad of wand in de spotlight zetten. Hierdoor ontstaat er een rustige en moderne sfeer. U kunt ook voor dimbare spots kiezen. Dit raden wij dan ook aan. Dimbare spots kost bij de meeste aanbieders net iets meer dan niet dimbare spots, maar het geeft zeker iets extra’s.

Veiligheid van de verlichting Bij verlichting moet u niet alleen rekening houden met de sfeer, maar u moet ook denken aan de veiligheid. LED inbouwspots badkamer kunnen over het algemeen goed tegen water. Toch moet u er rekening mee houden dat verlichting in de buurt van de douche, bad of andere vochtige plekken goed is beschermd. Dit kunt u zien aan de IP-waarde van de spot. Verlichting die niet direct in contact komt met water zoals de verlichting op in het plafond (met uitzondering boven de douche) kunt u verlichting gebruiken met een IP-waarde van IP46. Verlichting die dicht rond om de douche of bad geplaatst worden hebben een minimale IP-waarde van 67 nodig. Dit geeft aan dat de verlichting volledig beschermt is tegen water en stof. Buitenverlichting nodig? Bekijk ook onze grondspots, prikspots en veranda verlichting.

 

https://www.euroledshop.nl/led-inbouwspots/led-inbouwspots-badkamer.html

Ergonomisch hoofdkussen kopen

Bij het horen van de term ‘ergonomisch’ wordt vaak gedacht aan allerlei zaken die met het werken te maken hebben. Denk maar aan een ergonomisch toetsenbord of een ergonomische bureaustoel. Toch kan ergonomie ook op andere vlakken toegepast worden. Bijvoorbeeld als het gaat om een hoofdkussen. Ook als je slaapt kan de juiste ondersteuning voor je hoofd essentieel zijn. Zo wordt je nachtrust gegarandeerd en sta je volledig uitgerust op.

Slapen op een ergonomisch hoofdkussen

Terwijl je wellicht geneigd bent om te denken dat je huidige kussen voldoet, is het aan te raden om bij nek- en rugklachten over te stappen op een ergonomisch hoofdkussen. Doordat dit kussen een vulling heeft van traagschuim geniet je van een optimale houding in bed. Het zorgt niet alleen voor de juiste ondersteuning, maar biedt ook voldoende comfort voor een aangename nachtrust. Dankzij de speciaal gevormde rand krijgen je schouders de ondersteuning waar je het nodig hebt en lig je niet langer in bed te draaien op zoek naar de juiste houding. Doordat je lichaam dan automatische de juiste houding aanneemt, wordt ook je wervelkolom ontlast en merk je dat de lichamelijke klachten aanzienlijk verminderen.

Gegarandeerd een comfortabele nachtrust

Een ander belangrijk voordeel van een ergonomisch hoofdkussen is de vormgeving: het is anatomisch gevormd. Naast het bieden van de juiste ondersteuning en het uitstekende comfort, werkt het ook drukverlagend. Het kussen zorgt daardoor voor voldoende ondersteuning van het hoofd en de nekwervels. Het traagschuim in het kussen reageert tevens op de lichaamstemperatuur wat comfort verhogend werkt. Ergonomische kussens zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er kussen voor mensen die bij voorkeur op hun linkerzij of rechterzij slapen. Ga je een ergonomisch hoofdkussen kopen, let er dan op dat dit voor jouw houding geschikt is. Het kussen kan voorzien worden van een standaard overtrek zodat de investering in je gezondheid beperkt blijft.

Kies voor een boxspring voor slaapcomfort: Maat 160 x 200

Boxspring voor de beste manieren om te slapen

Een 160 x 200 cm boxsping is een lekker ruim tweepersoons bed. De boxspring is eigenlijk meer een meubel dan een bed vanwege haar hoge ligcomfort en stabiele vlakke ondergrond. De 160 x 200 cm variant past vrijwel in elke gemiddelde slaapkamer. De boxspring bestaat uit twee stabiele boxen met daarop twee pocket matrassen of twee bonel matrassen. Hier heeft u de keuze in. Al is een pocket matrass net even wat steviger qua vering en past zich automatisch aan, aan de lighouding. Bonel is meer geschikt voor lichtere personen terwijl een pocketvering beter is voor mensen die meer dan 100kg wegen vanwege het hoge comfort. Het voordeel is dat pocketmatrassen extra stevigheid bieden en rugklachten verminderen.

Topmatraskeuze bij een 160 x 200 boxspring

Er zijn diverse comfortabele topmatrassen die zorgen voor extra comfort. De koudschuim topper is een populaire keuze. Ook dekt een topmatras het hele bed van 160 x 200 cm zodat u niet tussen de naden gaat liggen in het midden van de twee matrassen die op de boxen komen. Koudschuim absorbeert vocht en voorkomt nachtelijk zweten. Ook is er nog keuze uit een traagschuim topmatras. Het voordeel van traagschuim is dat het meevormt met het lichaam en verminderd zo wervel en rugproblemen. Er is altijd een stabiele rechte ligging van het lichaam.

Design van boxsprings

Een 160 x 200 cm boxspring is in diverse uitvoeringen te krijgen. Zowel leer, stof als kunstleer zijn populair. Diverse trendy kleuren zijn mogelijk zoals grijs, goud, zilver, zwart, bruin en wit of beige geel. Voor elk interieur is er dus een passende 160 x 200 cm boxspring te krijgen. Het hoofdbord kunt u ook samenstellen evenals de pootjes die van verschillende materialen en designs te krijgen zijn.

Meubel handgrepen

Meubel handgrepen zijn een essentieel onderdeel van elke kast of lade, en het is dan ook belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Als je zelf een kast bouwt of renoveert, dan moet je daarbij over de juiste onderdelen beschikken. Meubel handgrepen helpen je om kasten en lades weer helemaal functioneel én stijlvol te maken!

Meubel handgrepen: een kast kan niet zonder!

Of je nu een grote kleerkast wilt herstellen of kleine lades in je keukenkast een nieuwe look wilt geven, zonder goed handgrepen is het haast onmogelijk. Er bestaan logischerwijs talloze oplossingen voor uiteenlopende situaties: van kleine meubel handgrepen in aluminium of een ander metaal tot houten handgrepen die extra landelijk ogen, alles kan. Bij een speciaalzaak vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden, zodat je zeker vindt wat je zoekt.

Ben je op zoek naar zwarte handgrepen om je keukenkast een moderne of industriële look te geven? Of misschien wil je wel witte grepen als afwerking van een klassieke kast? Bij een speciaalzaak heb je keuze genoeg en daarbij kan je vertrouwen op gedegen advies om de beste oplossing te vinden.

Belangrijke vragen bij de zoektocht naar goede meubelgrepen zijn de prijs, de look die je wilt en meer. Er zijn ook voor een lage prijs al heel wat opties, maar voor de beste kwaliteit betaal je natuurlijk iets meer. Het is ook mogelijk om te kiezen voor maatwerk handgrepen, met als voordeel dat je dan helemaal zelf kiest hoe je kastgrepen eruit zien!

Meubelgrepen: méér dan gewoon een functioneel accessoire

Bij het zoeken naar meubelgrepen is het begrijpelijk dat je vooral de aandacht legt op het functionele aspect. Niettemin hebben handgrepen ook een ander nut, namelijk dat ze een stijlvolle afwerking kunnen zijn van kasten en lades. Houdt de balans tussen beide in het achterhoofd en je vindt snel de beste handgrepen voor jouw meubilair!

Jouw interieur beveiligen tegen bliksemschade

Kijkopinterieur

Jaarlijks worden zo’n 200.000 woningen getroffen door bliksem. De gevolgen van een blikseminslag kunnen enorm zijn, met soms zelfs een dodelijke afloop. Mensen zijn zuinig op hun interieur, maar denken vaak niet na of de woning goed beveiligd is tegen een blikseminslag. Daarom geven we in dit artikel een aantal tips hoe je jouw interieur kunt beveiligen tegen bliksemschade. 

Een goede beveiliging voor elektronisch apparatuur

Je kunt jouw woning op meerdere manieren beveiligen tegen bliksem. Je kunt bijvoorbeeld al het elektronische apparatuur beveiligen in jouw woning beveiligen door middel van een overspanningsbeveiliging. Bij een blikseminslag kan er namelijk teveel stroom komen te staan op het stroomnetwerk. Dit noemen we overspanning. Wanneer er meer stroom op het stroomnetwerk staat dan de nominale spanning, dan kan dit schade veroorzaken aan elektrische apparaten. Een overspanningsbeveiliger zal de overbodige stroom geleiden naar de aarde, zodat dit geen schade veroorzaakt aan apparaten en installaties.  

De hele woning beveiligen tegen blikseminslag

Voor woningen die een makkelijk doelwit zijn voor blikseminslagen, kun je het beste de hele woning beveiligen. Dit doe je door middel van het plaatsen van een bliksemafleider. Een bliksemafleider voorkomt dat er teveel spanning komt te staan op de dak van de woning. Het afleidings systeem geleid de bliksem via de afleider naar de aarde. Op deze manier kan de stroom zich niet meer via een andere weg door de woning leiden, waarmee je brand en andere schade aan de woning kan voorkomen. 

Is het verplicht?

Het plaatsen van bliksembeveiliging op zich is niet verplicht, echter kan dit soms wel vereist worden door een verzekeraar. Ondanks dat het niet verplicht is, worden steeds meer woningen voorzien van een bliksemafleiding systeem. Voornamelijk omdat dit huiseigenaren een stukje rust geven. Je weet dat jouw woning goed beveiligd is tegen blikseminslagen.     

Schakel een professional in

Het plaatsen van een bliksemafleider is vakmanschap en het is daarom belangrijk dat je dit altijd door een professioneel bedrijf laat doen. Er mogen bijvoorbeeld geen bochten in de afleider zitten, want dan kan de stroom alsnog in de bocht ontsnappen en via een alternatieve weg door de woning gaan. Je kunt het ook zelf plaatsen, echter is het wel belangrijk dat je de hiervoor geldende normen en regelgeving in acht neemt. 

Succes!

We hopen dat je iets gehad hebt aan de tips in dit artikel en wensen jou veel succes bij het beveiligen van jouw interieur tegen bliksemschade.  

 

Waarom het belangrijk is om een goed bed te hebben

Kijkopinterieur

Slapen is eigenlijk het belangrijkste wat je op een dag doet. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je overdag weer genoeg energie hebt om andere dingen te doen. Toch is het gek dat het per persoon enorm verschilt hoeveel slaap ze nodig hebben. Sommige mensen hebben al genoeg aan vijf uur slaap per nacht, terwijl anderen wel negen of tien uur per nacht slapen. De aanbevolen hoeveelheid slaap per nacht is zeven uur. Als we het er dus op houden dat we gemiddeld zeven uur per dag slapen, dan is dit wel bijna een derde van de hele dag. Omdat we dus zo veel tijd slapend doorbrengen, is het van groot belang dat de plek waar we slapen ook goed is. Dit is natuurlijk het bed.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bed?

Een bed kan bijvoorbeeld verschillende soorten bodems hebben. Je kan bijvoorbeeld een lattenboden hebben, maar ook een boxspring behoort tot de mogelijkheden. Elke soort bodem heeft andere voordelen. Daarnaast kan je ook letten op de grootte van het bed. Hierbij kan je bijvoorbeeld rekening houden met de grootte van je kamer. Als je een hele kleine kamer hebt, is een eenpersoonsbed waarschijnlijk verstandiger. Dan kan je ook nog andere dingen kwijt in je kamer. Echter, als je een vriend hebt of gewoon lekker ruim wil liggen en een wat grotere kamer hebt, dan kan je ook kiezen voor een tweepersoonsbed. Zowel een- als tweepersoonsbedden zijn te koop in verschillende maten. Kijk dus altijd goed welke maat bed je aanschaft en of dit echt is wat je wil. Als laatste is ook het matras erg belangrijk. Het hebben van een goed matras is enorm belangrijk voor je rug. Als je je rug wil ondersteunen tijdens het slapen, is het van groot belang om een goed matras te kopen. Je kan hierbij zeker kiezen voor een zacht of een hard matras, het is net wat jij zelf fijn vindt liggen. 

Zaken die je nog meer nodig hebt bij het aanschaffen van een bed

Met een bed alleen ben je niet zomaar klaar. Je kan dan ergens op liggen, maar dit moet ook beschermd worden tegen vuil. Ook wil je ondersteuning onder je hoofd en het lekker warm hebben ’s nachts. Gelukkig kan dit allemaal. Als eerste moet je een matrashoes kopen. Zo bescherm je je matras tegen vuil als zweet en kan alles schoon blijven. Daarnaast heb je ook een kussen nodig. Een kussen moet lekker liggen. Er zijn dan ook verschillende kussens: sommige zijn geschikt voor buikslapers, andere voor zijslapers en andere voor rugslapers. Om je kussen tegen vuil te beschermen, doe je ook hier een kussensloop omheen. Als laatste heb je ook een dekbed nodig, bijvoorbeeld een katoenen dekbed, welke ervoor kan zorgen dat je ’s nachts lekker warm ligt. Om een dekbed te beschermen, doe je hier een dekbedovertrek overheen. Naast de bescherming van je dekbed en kussen, werken de overtrekken ook voor het design. Je kan ze namelijk in de leukste printjes kopen. 

Geschreven door GMU | Big Data Online Marketing

 

 

Het beruchte theorie examen voor de auto

Naast de rijlessen moet je ook een theorie examen afleggen bij het CBR, voordat je op mag voor je rijbewijs. Je mag pas op voor je praktijk examen, nadat je je theorie toets hebt gehaald. De ene persoon slaagt in 1 keer en de ander persoon slaagt pas na 5 keer. Dit verschilt heel erg per persoon en het komt vaker voor dat mensen het niet in een keer halen. Tijdens dit examen krijg je vragen en daar moet je antwoord opgeven. De toets bestaat uit 2 verschillende onderdelen. Bij veel rijscholen zit ook een theorie cursus bij het pakket inbegrepen, zoals bij rijschool Susteren.

 

Het examen zelf

Het theorie examen voor de auto oftewel rijbewijs B bestaat uit drie onderdelen.  

  1.  Inzicht – hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen.
  2.  Gevaarherkenning – gaat over het herkennen van gevaar en wat je moet doen in een situatie.
  3.  Kennis – hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen.

Bij het onderdeel kennis en inzicht is er geen tijd per vraag ingesteld. Je kunt zelf je tijd indelen. Voor het onderdeel kennis krijg je ongeveer 8 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Voor het onderdeel inzicht krijg je ongeveer 16 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. De vragen beantwoord je op een computer. Je kunt vragen altijd opnieuw invullen of verbeteren wanneer je wilt. Behalve als je het onderdeel al hebt afgesloten. Voor een normaal theorie examen heb je 30 minuten de tijd.

 

Zo snel mogelijk je rijbewijs behalen

Om te kunnen beginnen voor je rijbewijs dien je een geschikte rijschool zoals rijschool Susteren te zoeken bij jou in de buurt. Je kunt dit doen door te googelen naar een bepaalde rijschool, maar je kunt dit ook doen door op locatie een bezoek te brengen. Hieronder hebben wij een aantal belangrijke stappen op een rijtje gezet.

1: Neem telefonisch contact op: of je nu solliciteert voor een baan of kennis wil maken met een rijschool, telefonisch contact blijft belangrijk. Dit geeft je namelijk een heel andere eerste indruk dan dat je krijgt via mail verkeer.

2: Vraag je omgeving:Vraag in je omgeving naar ervaringen van deze rijschool en kijk wat mensen erover te zeggen hebben. Op deze manier kom je te weten hoe het bedrijf wordt beoordeeld en weet je ook meteen wat je te wachten staat.

3: Neem een proefles:Buiten dat je ervaring van autorijden op doet maak je ook kennis met de personen die in het bedrijf werken en zie je of de rijinstructeur bij je past. Ideaal dus om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

https://046rijopleidingen.nl/rijschool-susteren/

Rijschool in Chaam helpt je bij het begrijpen en besturen van jouw elektrische auto

De elektrische auto’s is een auto die in tegenstelling tot de andere auto’s geen brandstofmotor heeft. Daarbij heeft de elektrische auto dan een elektromotor. Het voordeel van de elektromotor is dat hij minder bewegende onderdelen heeft waardoor de ze motor meer energie om kan zetten in beweging. Dit verschil is der mate groot dat mensen het interessant vinden om over te stappen. Daarbij moet gezegd worden dat het opladen van de elektrische auto natuurlijk stroom kost. Het opwekken van stroom kost bovendien veel minder Co2 dan bijvoorbeeld benzine of diesel. Dit zorgt er dus voor dat dit beter is voor he milieu.

Misschien toch niet zo schoon

Toch moet er ook rekening worden gehouden met het feit dat de productie van de accu wel veel Co2 uitstoot vereist. Vervolgens is de elektrische auto dan ook pas na 30.000 km beter voor het milieu. Het is dus wel een der mate lage hoeveelheid kilometers dat het dus wel nog rendabel kan zijn als een tweedehands.

Eerst het rijbewijs

Voor je deze auto uiteindelijk kunt kopen zul je eerst ervoor moeten zorgen dat je een rijbewijs in je bezit hebt. Dit rijbewijs haal je eenvoudig bij een rijschool bij jou in de buurt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan rijschool Chaam. De Rijschool in Chaam zal je vanaf je eerste kilometers begeleiden tot aan de tijd dat je echt lekker kunt gassen op de snelweg. Wij wil dat nou niet. Dus twijfel niet en ga dus nu dat rijbewijs halen bij een rijschool bij jou in de buurt.

https://rijschoolwaalwijk.nl/rijschool-chaam/