Schilderwerken Enschede: voor de directie geldt ook glaasje op laat je rijden

Kijkopinterieur

Fijn schilderwerken Enschede. De directie drinkt wel drank met alcohol maar altijd met mate. En mocht het toch een keer uit de hand lopen dan laten zij zich altijd naar huis rijden. Voor de heren Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo geldt zeer zeker altijd glaasje op laat je rijden. Dit is ook de titel van een leuk liedje, heel lang geleden gezongen door de Nederlandse zanger Sjakie Schram. Schilderwerken Enschede.

Dit is de grootste hit van zanger Sjakie Schram

Schilderwerken Enschede. En ook in dit geval zijn we zeker niet te beroerd om dit leuke liedje op te zoeken in het boek met als titel Hitdossier. In dit mooie boek staan alle liedjes die vanaf één januari 1965 in de top 40 hebben gestaan. U en ik kunnen op onze klompen aanvoelen dat het hier echt gaat om duizenden liedjes. Maar goed beloofd is beloofd. Het liedje glaasje op laat je rijden komt uit 1966 en bereikte in de top 40 als hoogste positie een derde plaats. Schilderwerken Enschede.

In Erp zijn de bochten heel erg scherp

Schilderwerken Enschede. Dus heel lang geleden zonder meer een hele dikke hit. Beloofd is beloofd en belofte maakt altijd schuld. Dus hier komt dan toch de opsomming van alle activiteiten van de firma van de Gele Lo uit het mooie en leuke Brabantse dorp Erp. Ik weet niet of u ooit in Erp bent geweest. Als het antwoord ja is dan is u zeker iets opgevallen in dit dorp. Namelijk de weg die midden door het dorp loopt. Echt de ene bocht na de andere bocht. Zeker weten. Schilderwerken Enschede.Op zoek naar een voordelige boxspring?

Lekker slapen is iets waar vele mensen naar verlangen. Het voelt niet alleen goed om de volgende dag lekker uitgerust weer op te staan, maar het is natuurlijk ook essentieel voor een goede gezondheid. Alleen als je goed slaapt krijgt je lichaam de kans om goed te herstellen en je veel productiever en gezonder te maken. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een goede boxspring. Met een goede boxspring zul je zeker lekker kunnen slapen en zul je merken dat je nachten ook van veel betere kwaliteit zullen zijn. Maar hoe kun je nu het beste kiezen voor een goede boxspring?

Goedkoop en van goede kwaliteit

Als je op zoek gaat naar een boxspring zul je merken dat je te maken krijgt met de meest uiteenlopende prijzen en eigenschappen. Het is altijd belangrijk om rekening te houden met je eigen wensen als het gaat om het kiezen van een boxspring. Jij bent ten slotte degene die erop moet gaan slapen. Houd rekening met zaken zoals stijl, mogelijkheden en kwaliteit. Omdat iedereen hier zijn eigen voorkeuren in heeft, is het zeker niet onbelangrijk om je hier goed op te oriënteren en te laten adviseren. Beddenleeuw heeft een groot aantal voordelige boxsprings en is een echte professional op het gebied van het aanbieden van boxsprings. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om direct te kiezen voor de duurste bedden. Daarom, als je afhankelijk bent van een bepaald budget, is het wel wenselijk om op zoek te gaan naar een zo goedkoop mogelijke boxspring. Ook hiervoor ben je bij Beddenleeuw aan het juiste adres. Er zijn boxsprings te koop binnen verschillende prijsklassen zodat iedereen een geschikt bed kan vinden om op te slapen. Bekijk de verschillende mogelijkheden die je hebt en kies voor je eigen boxspring zodat ook jij kan genieten van een welverdiende en goede nachtrust.

Een sterke bedrijfsfilm in Rotterdam is goede reclame

Kijkopinterieur

Een vette bedrijfsfilm in Rotterdam is natuurlijk aardig wat werk om te maken. Je moet aan veel verschillende dingen denken en met veel dingen rekening houden. Het kan dan dus heel erg fijn zijn als mensen die er veel verstand van hebben een bedrijfsfilm in Rotterdam voor je maken. Deze kunnen dan verschillende mensen voor je inhuren die goed zijn. Je werkt natuurlijk wel samen aan de bedrijfsfilm in Rotterdam. Want jij weet natuurlijk het meeste over jouw bedrijf. En zo krijgt de bedrijfsfilm in Rotterdam natuurlijk ook een persoonlijke touch die je anders niet zo snel zal hebben.

Commercieel 

Als je een bedrijfsfilm in Rotterdam gaat maken wil je dus dat het goed jouw bedrijf laat zien. Zo krijgen mensen snel een idee over jouw bedrijf en worden ze sneller geïnteresseerd. Een bedrijfsfilm in Rotterdam wordt natuurlijk gemaakt voor commerciële redenen. Het is dus belangrijk voor je dat door de bedrijfsfilm in Rotterdam je nieuwe klanten zal gaan krijgen. Het is dus een belangrijke vorm van reclame die je bedrijf kleur zal gaan geven. Door de bedrijfsfilm in Rotterdam wil je dus mensen aantrekken. En als je een goede film maakt zal dat ook zeker gebeuren. 

Traditionele media vs moderne 

Een bedrijfsfilm in Rotterdam maken kan op veel verschillende platformen gedeeld worden. Er zijn natuurlijk erg veel vormen van media gekomen. Wat natuurlijk heel erg handig is voor jouw bedrijfsfilm in Rotterdam. Zo kan je reclame maken op veel manieren en kan je veel mensen hierdoor bereiken. Je kan natuurlijk dan zelf kiezen op welk platform jouw bedrijfsfilm in Rotterdam past. Misschien vindt je traditionele media fijner en gemakkelijker. Of ben je zekerder ervan dat op het internet jouw bedrijfsfilm in Rotterdam jouw doelgroep bereikt. Het is maar net wat jij vindt dar beter bij jouw bedrijf past.Waarom de keuze voor een duurzaam gebouw ook vooral interessant is

De manier waarop we tegenwoordig een gebouw realiseren verschilt op niet onaanzienlijke wijze in vergelijking met vroeger. Toen werd er nog niet of nauwelijks aandacht geschonken aan het duurzame karakter waar een gebouw over moet beschikken. Tegenwoordig is dat wel anders. Dit omwille van twee redenen. Niet alleen zorgt de realisatie van een duurzaam gebouw er namelijk voor dat je het milieu kan helpen verbeteren, daarnaast spreekt het voor zich dat je op deze manier ook behoorlijk wat kan besparen. Door gebruik te maken van energiebesparende oplossingen en door bijvoorbeeld zelf energie op te wekken is het mogelijk om de kost van je energieverbruik aanzienlijk terug te schroeven.

Concrete mogelijkheden om energie te besparen

Bij de realisatie van een duurzaam gebouw zijn er verschillende belangrijke zaken waar je aandacht aan zal willen… en eigenlijk aan zal moeten besteden. Allereerst is het van belang om er rekening mee te houden dat een woning tegenwoordig zo optimaal mogelijk geïsoleerd moet zijn. Op deze manier wordt het namelijk mogelijk om het warmteverlies aanzienlijk terug te schroeven. Let wel, op het ogenblik dat je grondig gaat isoleren is ook een optimale ventilatie van belang. Op die manier voorkom je namelijk om geconfronteerd te worden met vochtproblemen in huis.

Niet alleen het grondig isoleren van je woning is een must bij de realisatie van een duurzaam gebouw. Wat namelijk bovendien ook te denken van het gebruik van bijvoorbeeld energiezuinige toestellen? Bovendien is het zo dat er geen sprake kan zijn van een duurzaam gebouw wanneer er niet zelf (grotendeels) in de eigen energiebehoefte kan worden voorzien. Om dit voor mekaar te krijgen wordt er tegenwoordig vaak gekeken naar het gebruik van zonnepanelen. Deze duurzame installaties kunnen het in de praktijk dan ook mogelijk maken om een significante hoeveelheid van de verbruikte energie te compenseren.

TNO | Werk samen aan een betere toekomst.

Welke rol kan TNO spelen bij de realisatie van duurzame gebouwen?

TNO is een organisatie die haar schouders wil zetten onder de realisatie van duurzame gebouwen in Nederland. Betreft de realisatie van energiepositieve gebouwen wordt er door deze organisatie naar energie gekeken vanuit vier verschillende invalshoeken. Het gaat hierbij concreet om:

  • Het gebruik van zonnepanelen voor de opwekking van duurzame energie;
  • Het zo beperkt mogelijk houden van het energietransport;
  • De opslag van energie door middel van bijvoorbeeld warmtebatterijen;
  • De ontwikkeling van concepten om bijvoorbeeld warmte op te wekken en te hergebruiken;

De behoeften aan de realisatie van een duurzaam gebouw is tegenwoordig nog nooit eerder zo groot geweest. Dat heeft voor een groot deel te maken met het feit dat het energieverbruik in Europa alleen maar verder toeneemt. Dit terwijl de beschikbaarheid (of vooral de hoeveelheid) aan fossiele brandstoffen alleen maar afneemt. Bovendien zou voor 40 procent van het totale energieverbruik gelden dat ze afkomstig is uit de bebouwde omgeving. Door toe te werken naar de realisatie van een duurzaam gebouw is het dan ook perfect mogelijk om het energieverbruik behoorlijk naar omlaag te halen.

Wat zijn nu echt goedkope keukens en hoe interessant zijn ze?

Over het algemeen is het zo dat keukens de reputatie hebben behoorlijk duur te zijn. Toch is dit een aanname die niet over de hele lijn correct is, integendeel. Het is namelijk zo dat er zeker ook mogelijkheden bestaan om goedkope keukens aan te kunnen kopen. Sterker nog, doorheen de jaren zijn er op dit vlak heel wat nieuwe mogelijkheden op de markt geïntroduceerd. Zou jij dus met andere woorden in jouw woning ook graag een nieuwe keuken willen realiseren? Heb je daarvoor echter niet bepaald een groot budget beschikbaar? Dan hoeft dat niet zozeer een probleem te vormen. Wel doe je er goed aan om even grondig stil te blijven staan bij de tips die we voor jou hebben aangehaald hier op deze pagina.

Hoe kan je goedkope keukens kopen?

Er bestaan zoals in de inleiding van dit artikel reeds aangegeven tal van verschillende manieren om goedkope keukens te kopen. In eerste instantie zou je ervoor kunnen kiezen om een keuken aan te schaffen die wordt vervaardigd uit iets minder kwalitatieve materialen. Dit is van alle mogelijkheden die we op deze pagina bespreken wellicht voor velen de minst interessante. Het spreekt immers voor zich dat deze keuze niet alleen de kostprijs drukt, daarnaast kan je er eveneens door worden geconfronteerd met een zeker verlies aan kwaliteit.

Een andere manier om goedkope keukens te kopen is kijken in de richting van bijvoorbeeld een showroom exemplaar. Voor een dergelijke keuken geldt dat ze wel niet helemaal nieuw meer is. Ze heeft namelijk wellicht reeds vele maanden opgesteld gestaan in de showroom van de keukenwinkel waar je bij gaat kijken. Dat kan een beetje vervelend zijn omdat er eventueel (dit is lang niet altijd het geval) sprake kan zijn van minieme schade aan de keuken. Echter is dit een uitstekende mogelijkheid om een zeer kwalitatieve keuken aan te kunnen kopen tegen een interessante korting.

Wat maakt einde van de lijn keukens zo interessant?

Een andere manier om één van de goedkope keukens aan te schaffen die op de markt zijn terug te vinden is kijken in de richting van einde van de lijn keukens. Het spreekt voor zich dat keukens niet eindeloos door de producent gemaakt blijven worden. Op een bepaald ogenblik stopt men dan ook de productie van bepaalde modellen, bijvoorbeeld omdat ze ondertussen achterhaald zijn geraakt. Dit biedt potentieel interessante kansen voor consumenten die niet persé over de meest recente keuken willen beschikken. Zij kunnen deze einde van de lijn keukens immers goedkoop kopen.

Hoe interessant zijn goedkope keukens echt?

Goedkope keukens kunnen zeker en vast interessant zijn. Dit natuurlijk vooral omdat ze zich kenmerken door een lage aankoopprijs. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat je waakzaam moet zijn voor kwaliteitsverlies. Voor heel wat mensen die op zoek zijn naar goedkope keukens geldt dat ze vooral kijken in de richting van exemplaren die zijn vervaardigd uit minder kwalitatieve materialen. Dat kan vervelend zijn omdat je op deze manier mogelijks al snel geconfronteerd zal worden met gebruikssporen in de keuken. Het is dan ook vooral zaak om te voorkomen dat je binnen de kortste keren terug een nieuwe keuken zal moeten kopen. Dit kan met de bovenstaande tips!

Als je op zoek bent naar een ander alternatief, kijk dan eens naar showroom keukens!

Wat is de gietvloer prijs? Hier vind je alle antwoorden

Er wordt vaak beweerd dat de gietvloer prijs hoog is vergeleken met andere soorten vloerbedekking. En dat is ook zo, als je alleen naar de gemiddelde prijs per vierkante meter kijkt. Er zijn echter altijd goedkopere en duurdere opties, en je kunt al een gietvloer bezitten voor een prijs die vergelijkbaar is met andere vloeren. Daarnaast gaat een gietvloer minimaal 50 jaar mee, dus kun je je afvragen of de prijs op de lange termijn niet voordeliger is. Hier vind je een overzicht van de huidige gietvloer prijs door ze in verschillende groepen te delen.

 

De goedkoopste gietvloer prijs €30 – €70 per m2

Deze groep bevat de zogenaamde gietvloeren met steentjes. Dit zijn vloeren waarbij er grind, marmer of een andere steensoort aan het harsmengsel wordt toegevoegd en dat wordt daarna vloeibaar op de grond aangebracht. Dit is dus een dikkere gietvloer met een bepaalde structuur. Je bepaalt zelf welke steentjes je toe wilt voegen en hoe groot je wilt dat de steentjes zijn. Na het leggen kan je vloer worden afgewerkt met een transparante toplaag, zodat de vloer aan de bovenkant egaal is, maar je de steentjes nog steeds kunt zien. Deze vloeren zijn te krijgen in allerlei RAL kleuren en combinaties daarvan en de gietvloer prijs begint al bij €30 per vierkante meter.

 

Gemiddelde kosten €70 – €100 per m2

Kies je voor een standaard gietvloer zonder steentjes op basis van polyurethaan- of epoxyhars, dan ben je meer geld kwijt. Deze vloeren zijn dun, te krijgen in alle RAL-kleuren en ook met beton tinten en zowel mat als glans af te werken. Je kunt kiezen om een patroon, een afbeelding, een logo of een slagzin in je gietvloer aan te laten brengen. De gietvloer prijs voor deze optie ligt tussen €70 en €100 per vierkante meter.

 

Betonlook gietvloeren €100 tot €130 per m2

Kies je voor een betonlook gietvloer van G-Vloeren, zoals beton ciré, gietbeton, een cementgebonden gietvloer of mortex, dan betaal je nog iets meer. Deze vloeren zijn momenteel erg in trek, want ze sluiten perfect aan bij het industriële interieur dat momenteel zo modieus is. De vloeren worden uitgevoerd in allerlei soorten grijstinten en ook in andere kleuren en zijn bedoeld om het uiterlijk van beton na te bootsen. Het wordt ook veel toegepast als stuc op muren, bijvoorbeeld in een badkamer. De gietvloer prijs voor betonlook vloeren is €100 tot €130 per vierkante meter.

 

Een terrazzo gietvloer €200+ per m2

De hoogste gietvloer prijs betaal je voor een terrazzo gietvloer. Dit is een dikke gietvloer die bestaat uit een bindmiddel en marmerkorrels. Je ziet het veel in oudere gebouwen zoals banken en musea. De terrazzo vloer komt oorspronkelijk uit Italië, waar marmer in grote hoeveelheden beschikbaar was. De reden waarom de gietvloer prijs voor deze terrazzo vloer zo hoog is, is omdat de materialen veel kosten en het leggen ervan arbeidsintensief en specialistisch is. Wie echt een exclusieve terrazzo gietvloer wil hebben, betaalt verreweg de hoogste prijs.

Op (wc) papier zo gemakkelijk, maar hoe ontstop je een toilet?

Wanneer het je echt niet zelf lukt, kun je altijd nog een expert inschakelen. Maar er zijn gelukkig manieren om het helemaal zelf te doen.

Soms heb je het helemaal aan jezelf te danken maar in andere gevallen ook helemaal niet. Wanneer maandverband en tampons in de toiletpot verdwijnen, bijvoorbeeld. Of ander afval. Want wc papier gaat er toch ook in? Ja, dat klopt. Maar dat lost vanzelf wel op. Bij ander afval is dat niet het geval. Ook al zul je zelfs daarmee voorzichtig moeten zijn, want toiletpapier kan de boel ook verstoppen. Maar goed, de oorzaak daargelaten: hoe los je dit probleem nou precies op? Nou, voor een toilet ontstoppen bestaan verschillende handige lifehacks. Kijk maar even mee.

De uitblinkende borstel

Probeer die eerst maar eens, want als het goed is staat die al klaar. Je borstel gebruik je niet alleen om je (rem)sporen te wissen na een bezoek aan je toilet, maar ook om een eventuele verstopping verder door te drukken naar de riolering. Door de borstel in het reservoir te drukken en op en neer te bewegen, creëer je een vacuüm effect. Spoel nog een paar keer grondig door, wanneer dit de verstopping goed oplost. Zo niet, terug naar de figuurlijke tekentafel.

Niemand verstopt zich voor de chemische ontstopper!

Nogal wiedes, hè? Daar is het immers voor bedoeld. Natuurlijk kan er te weinig in de fles zitten waardoor de verstopping niet goed oplost. Sowieso is het verstandig om de boel na te spoelen met warm water. Maar dit is nog wel altijd de meest beproefde methode.

Gebruik dit wel als laatste redmiddel, omdat de agressieve stoffen erin niet bijster goed zijn voor de natuur. Gelukkig bestaan er ook milieuvriendelijke varianten, die echter wel als nadeel hebben dat het langer duurt voordat ze werken. Alles heeft dus zo z’n voor- en nadelen, hè?

Als de nood het hoogst is, is heet water nabij!

Ja, heet water om mee na te spoelen. Maar het kan ook de benodigde behandeling an sich zijn. Bedenk wel dat deze truc ironisch genoeg niet waterdicht is. En ook dat kokend water het keramiek van je wc pot kan bederven. Dus gebruik water uit de kraan, zo heet mogelijk. Giet minstens twee liter in de pot, waarna de boel hopelijk weer makkelijker doorspoelt. Zo niet, herhaal dit dan na vijftien minuten. Wanneer blijkt dat de verstopping al in de leiding zit, moet je een andere methode proberen.

De boel flessen

Maar dan letterlijk! Heb je niet zo’n echte ontstopper in huis – en dan bedoelen we dus niet het chemische goedje maar zo’n stok met een zuignap eraan. Jammer, maar goed op te lossen. Knip gewoon een plastic fles open aan de onderkant. Zorg dat de dop erop blijft zitten. Zet de open onderzijde in het reservoir en beweeg de fles op en neer. Begint het water daar beneden te borrelen? Dan is dat een teken dat de boel los komt! Nu nog even een paar keer doorspoelen en je bent klaar.

IP camera systeem van Onlinecamerashop.nl

Het is belangrijk om jezelf heel veilig in je eigen huis te voelen. Het is namelijk je basis en het is natuurlijk wel fijn wanneer jij je daar op je gemak voelt. Misschien wordt er bijvoorbeeld regelmatig ingebroken bij jou in de omgeving. In dat geval begrijpen wij dat je tegen een onveilig gevoel kunt aanlopen. Gelukkig kun je dan voor een IP camera systeem gaan bij de Onlinecamerashop.nl. Maar welke voordelen brengt het bestellen van een camera in deze webwinkel met zich mee? In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in.

Persoonlijk advies

Natuurlijk is het hartstikke mooi als je ergens een camera kunt aankopen, maar het kan zomaar zijn dat jij niet precies weet welke camera het beste bij je past. Verschillende factoren spelen daarbij namelijk een rol. Daarbij kun je denken aan de omvang van je woning, maar bijvoorbeeld ook aan je budget. Gelukkig kun je bij de webwinkel terecht voor persoonlijk advies. Ze verkopen namelijk niet alleen prachtige camera’s, maar ze hebben ook veel kennis en kunde als het gaat om de camera’s en die combinatie is schitterend te noemen.

Installatieservice

Natuurlijk kan het leuk zijn als er een prachtige camera bij je thuis wordt geleverd. Maar de lol is er snel af als je niet weet hoe deze moet worden geïnstalleerd. Misschien heb je wel twee linkerhanden en weet je dus echt niet hoe je ermee aan de gang moet. Dat is gelukkig geen enkel probleem, want je kunt profiteren van een uitstekende installatieservice. Alles wordt dan voor je geregeld, zodat je er zelf geen kopzorgen meer mee hebt.

De meeste camera’s zijn ook nog eens op voorraad, dus dat is natuurlijk ook een zeer mooi punt te noemen. Ze kunnen dus zeer snel bij jou thuis geleverd worden.

Welke tegels voor de woonkamer kiezen?

Heb jij een nieuwe vloer nodig voor je woonkamer? Misschien is je huidige vloer bijvoorbeeld aan vervanging toe. Of je hebt recent een nieuw huis gekocht en wil alles renoveren. In dat geval kun je veel verschillende kanten op met de vloer. Veel mensen kiezen voor laminaat, een houten vloer of vloerbedekking. Maar je kunt in de woonkamer ook kiezen voor tegels. Dit brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Tegels zijn namelijk hartstikke duurzaam. Ze zijn stevig en ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Dan kan het namelijk snel smerig worden, maar met tegels is dat geen enkel probleem. Maar voor welke tegels kun je het beste kiezen in de woonkamer? In dit artikel gaan wij dieper in op de juiste woonkamer tegels.

Licht of donker?

Het is allereerst belangrijk om na te gaan of jij voor lichte of donkere tegels gaat. In principe brengen ze allebei verscheidene voordelen met zich mee. Lichte tegels geven je woning bijvoorbeeld een geweldige uitstraling mee. Het straat echt iets uit. Het nadeel van lichte tegels is echter weer dat ze wel minder duurzaam zijn. Vlekken zie je namelijk veel sneller. Bovendien moet je daardoor ook vaker schoon gaan maken. Bij donkere tegels heb je dat probleem niet, maar dit kan juist weer een meer steriele uitstraling geven.

De prijs

Uiteraard speelt de prijs ook een belangwekkende rol. Je hebt namelijk tegels in veel verschillende prijscategorieën. De kosten zijn afhankelijk van de materialen, maar uiteindelijk ook van de omvang. Heb jij bijvoorbeeld een kleine woonkamer? In dat geval kun je voor wat duurdere tegels gaan, want dan ben je relatief gezien niet heel veel geld kwijt. Dus op die manier kun je een beetje kijken wat het beste bij je past.

Waarom een tegelvoer egaliseren nodig is

Het komt tegenwoordig vaak voor dat mensen een oude woning kopen en deze volledig naar eigen smaak gaan verbouwen. Zeker gezien de huidige huizenmarkt is het vaak lastig om de perfecte woning te vinden voor jouw budget. Een goede optie is dus om een ouder en goedkoper huis te kopen om deze vervolgens geheel naar eigen smaak te gaan verbouwen. Vaak hebben oudere huizen op bepaalde plekken een tegelvloer die niet meer als modern te bestempelen valt. Deze tegelvloer kan overigens nog prima als basis dienen voor een andere vloer.

Een tegelvloer egaliseren

Mocht je een huis hebben met een tegelvloer die niet meer helemaal naar jouw smaak is, dan kan deze vloer nog prima dienen als basis voor een andere soort vloer. Mocht je besloten hebben om vloerbedekking te willen gaan leggen, dan is het van cruciaal belang dat de vloer egaal is zodat oneffenheden niet zichtbaar worden. Een tegelvloer egaliseren kan de uitkomst hierop bieden. Hierdoor heb je een stevige egale basis voor de nieuwe vloerbedekking.

Het slopen van een tegelvoer

Het slopen van een tegelvloer is ook een optie als je de vloer niet meer mooi vindt. Het slopen van een tegelvloer is echter een zware klus dat veel tijd en moeite in beslag zal nemen. Tegels zijn namelijk van erg hard materiaal, dit betekent dat er veel gereedschap nodig is om deze los te krijgen. Daarnaast zal de vloer onder de tegelvloer vaak alsnog geëgaliseerd moeten worden voor een nieuwe vloer.

https://www.egaliseer.nl/egaliseren-tegelvloer/