Bedrijfspand te huur in Bergen op Zoom

Kijkopinterieur

Om een bedrijfspand te huren in Bergen op Zoom moet u bij de projecten van Easyspaces zijn. Easyspaces is een overkoepelende naam die staat voor verschillende onroerend goed projecten in Bergen op Zoom, gericht op de kleine of bijzondere ondernemer. Er lopen projecten voor kleine bedrijfsruimtes en speciale bedrijfsruimtes. Bij speciale bedrijfsruimtes moet u denken aan bijvoorbeeld behandelpraktijken, loodsen, klimaatkassen en professionele laboratoria. Ook kunt u bij Easyspaces vergaderruimtes en flexplekken boeken. Bent u een ondernemer die in Bergen op Zoom gestationeerd is? Dan heeft u bij de meeste projecten van Easyspaces voorrang op bedrijven die niet uit de omgeving komen.

Het project De Suikerfabriek

Niet elk bedrijf heeft behoefte aan een eigen pand of honderden vierkante meters aan beschikbare ruimte. Als u op zoek bent naar een relatief klein bedrijfspand in Bergen op Zoom, is het een goed idee om bij Easyspaces naar het project De Suikerfabriek te informeren. De Suikerfabriek is een mooi historisch gebouw gelegen in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Het bestemmingsplan is beschikbare bedrijfsruimtes voor tientallen bedrijven die samen de faciliteiten delen. Faciliteiten zoals energie, toiletten, keuken, parkeergelegenheid en de bemande servicebalie in de hal zijn allemaal in de huurprijs inbegrepen. Informeer bij Easyspaces voor de beschikbare (en afsluitbare) bedrijfsruimtes in het pand.

Andere mogelijkheden

De Suikerfabriek is niet voor elk bedrijf de ideale voorziening. Als u op zoek bent naar een bedrijfspand in Bergen op Zoom, dan heeft Easyspaces nog meer projecten voor u in de aanbieding. De Poort van Berrege is bijvoorbeeld gevestigd op het industrieterrein van Bergen op Zoom en heeft opslagruimtes die u kunt huren. Daarnaast zijn er in het pand ook kantoor- en bedrijfsruimtes die tot uw beschikking staan. Afhankelijk van uw wensen kunt u van deze opties gebruik maken. Naast De Poort van Berrege en De Suikerfabriek heeft Easyspaces ook nog De Melkfabriek als beschikbaar project. Ook dit pand is gelegen in Bergen op Zoom, in het Havenkwartier net als De Suikerfabriek. Met de beschikbare behandelruimtes is het geschikt voor medische of paramedische praktijken of bedrijven.

https://www.easyspaces.nl/
Comments are Closed on this Post

Bedrijfspand te huur in Bergen op Zoom