Bijbaan verkoper

Bijbaan verkoper

We zijn benieuwd naar jou! Ben jij in staat om onze nieuwe assistent in Groningen te worden? Enthousiast, maar woon je niet in de regio Groningen? Geen probleem, alle vacatures van Aktiesport vind je hier.

jouw verantwoordelijkheden

Als assistent van Aktiesport ben je meer dan een persoon. Je bent onmisbaar in het team; je maakt het salesteam compleet. Het team is gemotiveerd. Je bent het waard. Duw elkaar om het meeste uit de dag te halen. (Assistent) De winkelmanager leidt je op. Ze leren je alle vaardigheden die je nodig hebt. In winkels, achter kassa’s en in magazijnen.

Jouw profiel

Iedereen heeft talent. We zien je talent. En help je het verder te ontwikkelen. We bieden u alle tools om optimaal gebruik te maken. Professioneel of persoonlijk. Je krijgt training en begeleiding in het (werk) veld. Je kunt omgaan met de mooiste producten zoals Nike en Fila. Je kunt ook verwachten:

Trainings- en online leermodules van onze eigen Aktiesport Academy (thema’s zijn onder meer “Adidas Football” en “Sales Skills”);

De hele dag voetbal

Word een collega van je vriend;

20% werknemerskorting.

Het belangrijkste is: ga voor cool werk in een fantastische werkomgeving. Ons motto is: “Wees naakt, heb plezier, doe goed werk”

Ons aanbod

Jij bent de winnaar en zal er altijd voor vechten. Samen met ons ga je de uitdaging aan en word je de beste in je werk. Werken bij Aktiesport is niet alleen werk. Je wordt lid van de club. Iedereen is belangrijk voor wie je bent en je relatie met ons. Je gaat de strijd aan met je team. Met uw bedrijf en klantgerichtheid mist u geen kansen. elke dag. Daarnaast bent of bezit u:

Verkooptalent

Flexibele beschikbaarheid, ook ‘s avonds en in het weekend;

Strikt gedisciplineerd en energiek;

Je zult plezier hebben!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/bijbaan.html

Technieker Hoogspanning

Technieker Hoogspanning

Jouw verantwoordelijkheden

Alle energie die je thuis ontvangt, gaat door het Elia-raster. Energie kan afkomstig zijn van windmolens in de Noordzee, kerncentrales in Frankrijk of elders. Dankzij goed onderhoud beschikken we over een van de meest betrouwbare netwerken in Europa. Als het probleem zich blijft voordoen, kunnen onze technici het repareren. Dankzij hen kunnen we 24/7 stroomtransmissie garanderen. De taken van technici omvatten verschillende activiteiten.

Als elektromechanisch / elektrotechnicus werk je in onze centrales aan hoogspanningsapparatuur. Onderstation Northeast Service Department besteedt speciale aandacht aan GIS (GasInsulated Switchgear) hoogspanningsstations en locaties die zijn uitgerust met oude stroomonderbrekers (specifieke apparatuur). Deze stroomonderbrekers vereisen speciale aandacht en specifieke vaardigheden. Ze aan het werk houden is van cruciaal belang voor de kwaliteit van ons netwerkaanbod.

Afhankelijk van de ontwikkeling van het netwerk, kunt u ook actief deelnemen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en nieuwe werkwijzen introduceren voor onze onderhoudsactiviteiten. Speciale metingen (DRM …) die ook op onze apparatuur moeten worden uitgevoerd.

Op basis van uw persoonlijke interesses en ambities biedt Elia werknemers de mogelijkheid om zich bij verschillende teams aan te sluiten, andere meer technische beheertaken uit te voeren of deel te nemen aan de planning van controle- en beheernetwerken. Op deze manier kunnen werknemers zeer uiteenlopende beroepen ontwikkelen en uitgebreide technische kennis opdoen in de branche. Medewerkers kunnen zich ook specialiseren in specifieke activiteiten en technische experts worden in hun vakgebied.

Jouw profiel

U neemt beveiliging heel serieus.

Je hebt een bachelorgraad in elektrotechniek of mechatronica of een diploma technisch hoger onderwijs; of je nu gelijkwaardige ervaring hebt.

Uiteraard beschik je over de benodigde expertise en ervaring en deel je onze passie voor techniek.

Je werkt graag in een team en bent bereid grote uitdagingen aan te gaan.

Je bent erg geïnteresseerd in elektromechanica en je wilt met een team samenwerken om oplossingen te vinden voor onverwachte problemen die flexibiliteit vereisen.

Je beschikt over goede analytische en uitgebreide vaardigheden.

Je hebt een B rijbewijs en bent bereid om te rijden in Antwerpen, Limburg en Schaarbeek Noord.

Ons aanbod

Wij bieden je meer dan alleen een baan: uiterst professionele en charmante omgeving, unieke trainingen en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen …

Daarnaast bieden we aantrekkelijke salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kiezen voor Elia is kiezen voor een succesvolle toekomst!

https://www.vindazo.nl/keywords/service-technieker.html