Een interim verkoper die u uit de brand helpt

Kijkopinterieur

Zit een onmisbaar lid van het inkoopteam thuis of gaat er een groot project van start waarbij u een enorm beroep zal moeten doen op uw inkoopprofessionals? Dan is een interim inkoper van Insinc de oplossing voor uw bedrijf. Insinc is een jong, ambitieus en uiterst professioneel inkoopadviesbureau, dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van inkoopprocessen. Dit bedrijf helpt u uit de brand door een interim inkoper aan te leveren die de professie tot in detail beheerst. Ook wordt er gekeken naar een tijdelijke professional die perfect binnen uw inkoopteam past; van operationeel niveau tot strategische niveau en van junior inkoper tot interim CPO.

Tijdelijke inkoop detachering als oplossing

In een gespannen arbeidsmarkt is het vaak moeilijk om die vakman of vakvrouw te vinden, die garant staat voor een succesvolle voortgang. Insinc biedt een blijvende oplossing voor een tijdelijk probleem: inkoop detachering. Bij dit bedrijf leveren ze tijdelijke inkoop detachering professionals die niet alleen de grote lijnen feilloos weten uit te stippelen, maar ook de details van het vak volledig beheersen. Doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief zijn de sleutelwoorden waarop de inkoop detachering professionals bij dit bedrijf geselecteerd worden. Daarnaast zorgen zij ervoor dat zij altijd multi-inzetbaar zijn.

Neem contact op met dit inkoopadviesbureau

Komt u nu, of binnenkort, handen te kort door een zieke medewerker of een groot tijdelijk project? Door contact op te nemen met dit jonge, ambitieuze en professionele inkoopadviesbureau, komt u meer te weten over de interim inkopers van dit bedrijf. Ook staan zij u graag te woord over de inkoop detachering professionals die zij leveren en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met de professionals die dit bedrijf levert, wordt uw inkoop een essentiële en wellicht zelfs doorslaggevende winstfactor. Alle professionals van dit inkoopadviesbureau kunnen zowel individueel als in teamverband uitstekend opereren. Kortom: in elk opzicht allround professionals!

Software development engineer

Software development engineer

Jouw verantwoordelijkheden

Als Java Software Engineer maak je deel uit van een dynamisch team dat online diensten ontwikkelt voor het beheer van de gezondheidszorg. Om deze projecten tot een goed einde te brengen, gebruikt het ontwikkelteam recente technologieën zoals Java 8, Docker, Spring 5, JbossEAP 7.2, Git, Angular JS, Openshift.
In deze context stel je het design mee op en ontwikkel je robuuste toepassingen in samenwerking met de analisten en architecten.
Je draagt je kennis van good practices inzake ontwikkeling over aan het team en coacht en omkadert de jongere ontwikkelaars.
Je neemt overigens deel aan de vergaderingen met de business om de behoeften te bepalen. Je stelt het technisch design op en ontwikkelt de oplossing. Je verzekert de inproductiestelling en het onderhoud van de toepassing.

Jouw profiel

Je bent houder van een bachelor of een master in de Informatica en hebt minstens vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie (Java-backendontwikkeling).
Je hebt kennis van de volgende technologieën: Jakarta EE (JPA, JMS,…), Spring (Boot, Batch,…), Webservices Rest, Swagger, OAuth, OpenID, Webservices SOAP, WS-*specifications, Test Driven, Agile Development, Oracle Database.
Kennis van JBoss (RedHat SSO, JBoss EAP) is een troef.
Je bent daarenboven vertrouwd met Docker en de IAAS- en PAAS-concepten.
Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent autonoom en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.
Tot slot heb je ook een passieve kennis van de tweede landstaal.

Ons aanbod

 Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. De firma betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert het bedrijf een gelijkekansenbeleid.

https://www.vindazo.be/vacatures/software-development-engineer.html

Administratieve kracht logistieke postkamer

Functie

Als postkamer (m / v) voor logistieke operaties moet u producten klaarmaken voor transport naar het postdistributiecentrum.

Concreet werk je op de volgende gebieden:

 • Je zorgt ervoor dat je het afgesproken tijdschema volgt;
 • Je bent verantwoordelijk voor het scannen van inkomende en uitgaande documenten voor verdere verwerking;
 • Je zorgt ervoor dat de output voldoet aan vooraf bepaalde kwaliteitsnormen;
 • Je volgt de stappen om zijn taak te voltooien;

Het verzenden van binnenlandse en / of buitenlandse post behoort ook tot uw taken;

Rapporteer technische en organisatorische problemen aan de teamcoördinator;

U zorgt voor handmatige verwerking van post die niet mechanisch kan worden verwerkt.

Taken zijn altijd beperkt in de tijd en vereisen op bepaalde momenten van de dag een hoog rendement.

Aanbod

 • Uitdagend en veelzijdig werk in een prettig team.
 • Markt loonvoorwaarden.
 • Dagelijks van 8.00 tot 12.00 uur / 12.30 tot 16.30 uur
 • Eeuwigdurende optiecontract voor werknemers

Jouw profiel

 • Je hebt al voorlopige werkervaring bij een drukkerij, papierverwerker of grafisch ontwerper;
 • Je analyseert, nauwkeurig en werkt servicegericht;
 • Je bent ook erg betrouwbaar en eerlijk;
 • U kunt fysieke taken uitvoeren:
 • Het is voor u geen probleem om elke dag op een bepaald tijdstip onder tijdsdruk te staan
 • Kennis van de mogelijkheid van Bpost is een pre

Controleer de ontvangst van de bestelling om de verdeling van het on-site magazijn van de verwerkingsorderorganisatie te bepalen en superviseer het management om interne of externe klanten op de hoogte te stellen van de verwerking en opvolging van de bestelling. Voorraadbeheer (codering, rotatie, enz.), Opvolgen van gegevensregistratie activiteiten om afwijkingen vast te stellen, activiteiten van heftruckchauffeurs, ordervoorbereiders, …, bestellingen plannen volgens de volgorde van de operaties

De derde of vierde graad van het beroepssecundair onderwijs (BSO3 of BSO4)

https://www.vindazo.be/vacatures/postkamer.html

Blijf groeien in uw carrière met Loopbaanontwikkeling

Kijkopinterieur

WIlt u groeien in uw carrière? Heeft u het gevoel dat u vastzit bij uw huidige positie of bedrijf? Of wilt u gewoon verder groeien maar weet u niet helemaal waar naar toe? Schakel dan professionele Loopbaanontwikkeling in en vind uw ideale volgende stap om te zetten in de richting die goed voor u is. Een carrière hoort dynamisch te zijn en om dit vol te houden moet u blijven groeien, stilstand is slecht voor een carrière en daarom kunt u kijken of uw huidige positie nog wel bij uw wensen en behoeftes past met Loopbaanontwikkeling. Loopbaanontwikkeling is de manier om er voor te zorgen dat u goed blijft doorgroeien in uw ontwikkeling en groei. Dynamiek en groei met Loopbaanontwikkeling.

Samen met u, dynamiek en wisselwerking

We kijken samen met u naar uw wensen en behoeftes maar ook naar uw onzekerheden, angsten, zwaktes en valkuilen. Alleen op deze manier kunnen we een goed profiel van u schetsen zodat we weten waar misschien het goud aan de horizon ligt voor u. Samen met u kijken we naar wat bij u past en waar u zich fijn bij voelt, wat een uitdaging voor u is en waar u niet goed in bent, een combinatie van deze gegevens geeft een overduidelijk antwoord op uw Loopbaanontwikkeling en zo kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om Loopbaanontwikkeling.

Betaalbaar en voor iedereen

Wij vinden dat iedereen recht heeft op Loopbaanontwikkeling en daarom hanteren wij uitsluitend lage prijzen met mooie getallen waarbij u niet in de lach zal schieten als we het u vertellen. We willen zo toegankelijk mogelijk blijven voor een groot markt segment en daarbij hoort natuurlijk en uiteraard een voordelige prijs voor beide partijen. Alleen zo kunnen wij de carrière tijger in u aanwakkeren door u advies te geven in Loopbaanontwikkeling.


De scriptiebegeleiding in Den Haag helpt je met afstuderen

Kijkopinterieur

Met de begeleidende scriptiebegeleiding in Den Haag wordt er gekeken naar een vorm waarop je kunt worden geholpen door een begeleider die je gaat helpen met het maken van een scriptie. Een scriptie is een onderdeel van een studie waar je bij een bedrijf een onderzoek gaat uitvoeren. Daarbij moet je kijken naar een manier waarop je dit het beste kunt doen. Veel studenten hebben er moeite mee om te zorgen dat een scriptie op een goede manier wordt afgerond. Door te kijken naar een manier waarop je een onderzoek goed kunt uitvoeren zal je al de eerste stappen zetten die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Kijk hierbij naar de mogelijkheden die er binnen een bedrijf te behalen vallen. Het vinden van een goed bedrijf is erg belangrijk en zorgt voor een goede start van het maken van de scriptie.

Starten

Met behulp van de scriptiebegeleiding in Den Haag kan je ervoor zorgen dat er op een juiste weg een start wordt gemaakt aan het onderzoek. Het onderzoek zorgt ervoor dat je een duidelijke uitkomst hebt en een goed advies kunt geven aan een bedrijf met betrekking tot een bepaald onderwerp. Dat betekent dat er moet worden gekeken naar een onderdeel van een bedrijf waarin het niet helemaal lekker loopt en waar er nog een aantal veranderingen aan kunnen worden gedaan. Dat betreft bijvoorbeeld de cultuur van een bedrijf of bijvoorbeeld een verandering in de strategie.

Afronden studie

De scriptiebegeleiding in Den Haag is een heel handige wijze om te zorgen dat een scriptie goed wordt afgerond. Omdat veel studenten hier begeleiding bij nodig hebben en de vraag ernaar erg hoog is, wordt er door deze scriptiebegeleiding in Den Haag ook een goede uitkomst geboden en kan je een keuze maken uit diverse pakketten waar je mee kunt gaan starten.

 

De behulpzame scriptiebegeleider hbo helpt je graag met het afronden van je studie

Kijkopinterieur

Aan het einde van je studie moet je een scriptie schrijven. Iedere HBO opleiding werkt tegenwoordig op die manier en je zal moeten zorgen dat deze helemaal in orde is voordat je echt afgestudeerd bent. Het is een lastige opgave en er komt veel bij kijken. Veel mensen en studenten dus hebben veel  moeite met het maken van een scriptie. Loop jij nou ook tegen dit probleem aan, lukt het je niet om af te studeren of moet je nog gaan beginnen en weet je niet goed waar je moet starten? Dan zal de behulpzame scriptiebegeleider hbo je zeker op weg gaan helpen en je bijstaan in deze moeilijke fase van je studie om te zorgen dat ook jij gaat afstuderen en je studiepunten behaald waarmee je dat uiteindelijke papiertje, je diploma weet te bemachtigen.

Iedereen kan het, dus jij ook!

Je denkt misschien dat je anders bent dan anderen omdat het je niet lukt om je scriptie af te ronden. Wees alsjeblieft niet onzeker over je eigen kunnen, want een scriptie is nou eenmaal een heel moeilijk onderdeel van je studie en het heeft met diverse factoren te maken of het je lukt om deze in een keer te doen behalen. Dit kan te maken hebben met de begeleider die je vanuit school toegekend krijgt, maar kan ook te maken hebben met het onderwerp van je onderzoek of voor de keuze voor een bedrijf.

Concrete stappen samenstellen voor structuur

Veel studenten hebben hier moeite mee en je bent dus zeker niet de enige! Wees niet bang dat je het niet gaat halen, want met behulp van de scriptiebegeleider hbo moet het je zeker gaan lukken. Samen ga je kijken naar de zaken waar je tegenaan loopt en worden er concrete stappen gezet in de juiste richting. Hiermee heb je een duidelijk houvast.

 

Bijbaan verkoper

Bijbaan verkoper

We zijn benieuwd naar jou! Ben jij in staat om onze nieuwe assistent in Groningen te worden? Enthousiast, maar woon je niet in de regio Groningen? Geen probleem, alle vacatures van Aktiesport vind je hier.

jouw verantwoordelijkheden

Als assistent van Aktiesport ben je meer dan een persoon. Je bent onmisbaar in het team; je maakt het salesteam compleet. Het team is gemotiveerd. Je bent het waard. Duw elkaar om het meeste uit de dag te halen. (Assistent) De winkelmanager leidt je op. Ze leren je alle vaardigheden die je nodig hebt. In winkels, achter kassa’s en in magazijnen.

Jouw profiel

Iedereen heeft talent. We zien je talent. En help je het verder te ontwikkelen. We bieden u alle tools om optimaal gebruik te maken. Professioneel of persoonlijk. Je krijgt training en begeleiding in het (werk) veld. Je kunt omgaan met de mooiste producten zoals Nike en Fila. Je kunt ook verwachten:

Trainings- en online leermodules van onze eigen Aktiesport Academy (thema’s zijn onder meer “Adidas Football” en “Sales Skills”);

De hele dag voetbal

Word een collega van je vriend;

20% werknemerskorting.

Het belangrijkste is: ga voor cool werk in een fantastische werkomgeving. Ons motto is: “Wees naakt, heb plezier, doe goed werk”

Ons aanbod

Jij bent de winnaar en zal er altijd voor vechten. Samen met ons ga je de uitdaging aan en word je de beste in je werk. Werken bij Aktiesport is niet alleen werk. Je wordt lid van de club. Iedereen is belangrijk voor wie je bent en je relatie met ons. Je gaat de strijd aan met je team. Met uw bedrijf en klantgerichtheid mist u geen kansen. elke dag. Daarnaast bent of bezit u:

Verkooptalent

Flexibele beschikbaarheid, ook ‘s avonds en in het weekend;

Strikt gedisciplineerd en energiek;

Je zult plezier hebben!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/bijbaan.html

Technieker Hoogspanning

Technieker Hoogspanning

Jouw verantwoordelijkheden

Alle energie die je thuis ontvangt, gaat door het Elia-raster. Energie kan afkomstig zijn van windmolens in de Noordzee, kerncentrales in Frankrijk of elders. Dankzij goed onderhoud beschikken we over een van de meest betrouwbare netwerken in Europa. Als het probleem zich blijft voordoen, kunnen onze technici het repareren. Dankzij hen kunnen we 24/7 stroomtransmissie garanderen. De taken van technici omvatten verschillende activiteiten.

Als elektromechanisch / elektrotechnicus werk je in onze centrales aan hoogspanningsapparatuur. Onderstation Northeast Service Department besteedt speciale aandacht aan GIS (GasInsulated Switchgear) hoogspanningsstations en locaties die zijn uitgerust met oude stroomonderbrekers (specifieke apparatuur). Deze stroomonderbrekers vereisen speciale aandacht en specifieke vaardigheden. Ze aan het werk houden is van cruciaal belang voor de kwaliteit van ons netwerkaanbod.

Afhankelijk van de ontwikkeling van het netwerk, kunt u ook actief deelnemen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en nieuwe werkwijzen introduceren voor onze onderhoudsactiviteiten. Speciale metingen (DRM …) die ook op onze apparatuur moeten worden uitgevoerd.

Op basis van uw persoonlijke interesses en ambities biedt Elia werknemers de mogelijkheid om zich bij verschillende teams aan te sluiten, andere meer technische beheertaken uit te voeren of deel te nemen aan de planning van controle- en beheernetwerken. Op deze manier kunnen werknemers zeer uiteenlopende beroepen ontwikkelen en uitgebreide technische kennis opdoen in de branche. Medewerkers kunnen zich ook specialiseren in specifieke activiteiten en technische experts worden in hun vakgebied.

Jouw profiel

U neemt beveiliging heel serieus.

Je hebt een bachelorgraad in elektrotechniek of mechatronica of een diploma technisch hoger onderwijs; of je nu gelijkwaardige ervaring hebt.

Uiteraard beschik je over de benodigde expertise en ervaring en deel je onze passie voor techniek.

Je werkt graag in een team en bent bereid grote uitdagingen aan te gaan.

Je bent erg geïnteresseerd in elektromechanica en je wilt met een team samenwerken om oplossingen te vinden voor onverwachte problemen die flexibiliteit vereisen.

Je beschikt over goede analytische en uitgebreide vaardigheden.

Je hebt een B rijbewijs en bent bereid om te rijden in Antwerpen, Limburg en Schaarbeek Noord.

Ons aanbod

Wij bieden je meer dan alleen een baan: uiterst professionele en charmante omgeving, unieke trainingen en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen …

Daarnaast bieden we aantrekkelijke salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kiezen voor Elia is kiezen voor een succesvolle toekomst!

https://www.vindazo.nl/keywords/service-technieker.html