Ajax, het systeem dat dieven buiten de deur houdt

Kijkopinterieur

Ajax alarmsysteem

Ons draadloze beveiligingssysteem is hét systeem dat past in onze moderne maatschappij. Het systeem bevat alle onderdelen die nodig zijn om een pand te beschermen, heeft een bereik tot wel twee kilometer ver en is eenvoudig te verbinden met je mobiele telefoon. Ons product biedt volledige bescherming tegen inbrekers en saboteurs, zodat jij met een veilig gevoel je huis of bedrijf kunt achterlaten. Bovenal is ons product in te zetten voor meerdere doeleinden dan alleen het voorkomen van inbraak. Ons systeem functioneert ook als rookmelder en als detector voor waterschade of een te hoge koolstofdioxideconcentratie in je pand.

Hoe het systeem werkt

Het draadloze beveiligingssysteem van Ajax werkt met sensoren die je op en rondom je pand kunt aanbrengen. De aangebrachte sensoren detecteren bewegingen rondom het pand en meten verschillende andere zaken, zoals de koolstofconcentratie in de lucht. Beweging en andere verdachte zaken worden direct aan je gemeld middels het sturen van een berichtje, dat je binnen krijgt op je telefoon. Je verbindt gemakkelijk je mobiele telefoon met het beveiligingssysteem zodat je op je mobiel berichten krijgt van het systeem als iets ongewoons wordt gedetecteerd.

Waarom het systeem van Ajax aanschaffen

Het alarmsysteem biedt een gevoel van veiligheid en gaat inbraak en andere nare zaken tegen. Dit is al reden genoeg om ons systeem aan te schaffen. Als je denk dat het installeren van de beveiliging lastig is, dan heb je gelukkig het mis! Het systeem is gemakkelijk zelf in te stellen, is eenvoudig in gebruik en goed betaalbaar. Wat ons product van anderen onderscheidt is het stijlvolle ontwerp van de verschillende componenten waaruit het systeem bestaat, dat past in ieder interieur. Ook ben je niet verplicht je in te schrijven bij een meldkamer. Dit doe je alleen als je dit fijn vindt.

Wil jij je woning of bedrijf nu ook zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak, waterschade en nog veel meer? Dan ben je bij Ajax aan het juiste adres! Klik op onderstaande link en schaf jouw eigen alarmsysteem aan in onze shop, zodat ook jij voortaan met een gerust hart je pand kan achterlaten.
https://mr-beveiliging.nl/product-category/alarmsystemen/ajax-alarm/

https://ajax-alarmsystemen.nl/

Beveilig je eigendom met een Ajax alarmsysteem.

Kijkopinterieur

Bescherm jezelf en je gezin met een goed veiligheidssysteem, daar het inbrekersgilde altijd zijn intrede probeert te doen op het moment wanneer je het niet verwacht. In Nederland staat de teller op 178 inbraken dagelijks volgens het CBS, dat komt neer op 65.000 inbraken per jaar ongeveer. 80 Procent van deze inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Dit zijn types die willekeurig te werk gaan met minimaal gereedschap, met maar één doel voor ogen snel en makkelijk.

Een huisbeveiligingssysteem installeren betekent je huis, gezin en waardevolle spullen beschermen tegen mogelijke inbraken door inbrekers. Nu rijst vaak de vraag, heb je wel een beveiligingssysteem nodig? Terwijl de meeste mensen beveiligingssystemen beschouwen als een manier om hun huis tegen inbraak te beschermen, wat veel mensen misschien niet weten, is dat deze systemen huizen, winkels of magazijnen ook tegen brand of waterschade kunnen beschermen.

Voorkom grote schade met een beveiligingssysteem wat ook warmte en rook detecteert. De brandweer rukt gemiddeld om de 12 minuten per dag uit voor een melding. Negen van de tien keer gaat het om een kleine melding zoals bijvoorbeeld een pannetje te lang op het vuur. Met een goed systeem zal je de brandweer een stap voor zijn en voorkom je een hoop ongemakken en misschien wel kosten.

Verlaag je verzekering met een goed beveiligingssysteem.

Wanneer je huiseigenaar bent is het verzekeren hiervan noodzaak. En dat hangt nauw samen met de reden waarom je een Ajax alarmsysteem nodig zou hebben. De kosten van de verzekering van huiseigenaren kunnen variëren op basis van dekking en hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld locatie en type woning.

De verzekering van een huiseigenaar is samengesteld om verliezen en/of schade te dekken die kunnen optreden als gevolg van verschillende soorten verwoestende voorvallen, zoals brand‒, inbraak‒ of waterschade. Veel huiseigenaren besteden niet veel aandacht aan de kosten van de verzekeringspolis van hun huis of winkel, toch is het belangrijk op te merken dat de meeste verzekeringsmaatschappijen een grote korting geven aan de eigenaren met een geïnstalleerd beveiligingssysteem voor woning of winkel.

Haal je voordeel uit onze alarmsystemen van het merk Ajax. Voorkom tijdig brandschade door onze geavanceerde veiligheidssystemen. Heb je een kelder of winkelmagazijn wat gebruikt wordt als opslag voor kostbare producten, met onze watermelders ga je met een gerust hart slapen. De systemen die in de webwinkel van https://mr-beveiliging.nl te verkrijgen zijn kunnen bedraad of draadloos geïnstalleerd worden.

Ga rustig op vakantie en monitor je woning of winkel op afstand.

Heerlijk op vakantie zonder zorgen te maken over je woning. Met ons beveiligingssysteem houd je je huis in de gaten terwijl er niemand thuis is. Ons systeem voor huis‒ winkelbeveiliging biedt de eigenaren de mogelijkheid om je eigendom te bewaken, waar je je ook bevindt. Dit geef je je een geruststellend gevoel van vrede, omdat waar je je ook bevindt de boel op afstand kan controleren.

Beveiligingssystemen zijn belangrijk voor bedrijven. Ben je bedrijfseigenaar dan weet je hoe moeilijk het is om dingen te beheren. Beveiliging is belangrijk voor elk commercieel onroerend goed om overvallen en diefstallen te voorkomen. Alleen een goed beveiligingssysteem kan uw bedrijf beschermen en zorgt dat de politie snel ter plekke is als de dieven uw bezittingen proberen te stelen.

Heb je een winkel met moreel onverantwoordelijke medewerkers die geld uit de kas stelen en je vraagt je af waarom het bedrijf financieel lijdt ondanks de vele verkopen. Met behulp van een goed camerasysteem kun je de activiteiten van je werknemers controleren en ervoor zorgen dat ze niet proberen het geldt te pakken dat niet van hen is. Voorkom veel stress met een goed beveiligingssysteem voor binnen en buiten van https://mr-beveiliging.nl.

https://ajax-alarmsystemen.nl/